Week 06 – 2021

Maandag 8 februari
Om half acht ging mijn wekker en als je pas om half vijf op een oor ligt dan heb je wel enige moeite met opstaan. Dat had ik dus ook. Ik lag op de bank omdat boven alles vol lag en ik voor de kinderen wilde zorgen voor school. Normaal slaapt Mike bij zijn vader op Superbowl Sunday, maar zijn vader was dit jaar bij ons om mee te kijken, dus het kon even niet anders 🙂 Ik was wel een beetje misselijk toen ik op mijn benen stond en nog behoorlijk wankel. Dus ik heb een glas water gedronken en wat rond gelopen zodat dit gevoel wat zou zakken. Nadat ik Mike wakker gemaakt had (Kyra was al op), ben ik hun ontbijt en lunch gaan maken. Rond half negen kwam ik er achter dat we weer eens geen internet hadden, dus heb ik ook nog een half uur met Ziggo aan de lijn gehangen (waardeloos!) Gelukkig was het voor negen uur weer geregeld en kon Mike gewoon inloggen voor zijn lessen. Kyra was al eerder de deur uit voor haar stage en ik ben de boel gaan opruimen en afwassen. Om elf uur hadden we nog een online meeting met Mike’s psycholoog en rond die tijd zijn Thomas en Maaike ook weer naar huis gereden. Dat gesprek was heel verhelderend en nieuwe afspraken zijn weer ingepland. Nadat ik wat lunch had gegeten, zei ik Mike dat ik toch even mijn ogen ging sluiten. Ik ben wat onderuit gaan liggen op de bank en tien seconden later sliep ik! Dat ging heel snel hahaahahahaha. Twee uur later werd ik wakker en ik voelde mij toch wel wat frisser dan eerder 😛  Ik heb nog gekookt voor ons en nadat we gegeten hadden is Semm naar huis gegaan en heb ik met de kinderen nog een film gekeken. Ik hoef jullie niet te zeggen dat ik heel vroeg naar bed ben gegaan 😀

Dinsdag 9 februari
Gelukkig had ik geen moeite met opstaan, maar naarmate de dag vorderde merkte ik toch wel dat ik nog behoorlijk moe was! De dag vloog wel voorbij op kantoor, dat was wel lekker. Ik had na het werk nog willen gaan hardlopen (ja echt!) maar ik moest een chauffeur eerst ergens afzetten en daardoor was ik te laat thuis om nog te gaan. Dan zouden we veel te laat eten en dat wil ik niet. Dus dat schuiven we wel naar morgen. Ik heb gekookt voor Mike en mij, de afwas gedaan, makkelijke kleren aan gedaan en daarna gewoon op de bank gestort en Friends gekeken met Mike (voor de derde keer). Gertie is wel nog langs gekomen en we hebben het weekend weer bij gekletst 🙂

Woensdag 10 februari 
Ik wist vandaag niet waar ik moest beginnen, er ligt zoveel werk nog pffff. We hadden ook een tijdje geen internet en dus kon ik heel weinig doen (aangezien bijna alles online gaat). Ik ben gewoon om één uur naar huis gegaan en nadat ik wat gegeten had ben ik boodschappen gaan halen voor mijn vriendin die net geopereerd was. Ik heb nog even met haar gesproken en gelukkig gaat het goed en heeft ze geen pijn. Eenmaal thuis ben ik mij gaan omkleden en heb ik een rondje gerend.

Heerlijk weertje..

Het sneeuwde licht en dat was eigenlijk best lekker. Het werd echt een heerlijke run. Na het eten wilde Semm gaan wandelen in de sneeuw en eens kijken of we een vijver met ijs vonden. Die hebben we wel gevonden, maar was echt nog niet stevig genoeg om over te lopen. Gelukkig hadden we de sleeën bij ons en zijn we van een berg af gegaan. Semm en ik gingen eerst. Ik ging met zo’n ronde schijf de berg af en maakte eerst een koprol daarmee omdat ik niet hard genoeg ging LoL. Daarna vloog ik de berg af en dat was echt super leuk! Kyra en Mike gingen daarna en Mike moest op een gegevens moment aan de kant springen want Kyra vloog als een idioot op hem af en vloog daarna ook letterlijk de gracht in! Nadat we uitgelachen waren en haar weer op de been hadden, bleek dat ze de slee volledig naar de gort had gesleed 😛 Geniaal. We hebben echt zo hard moeten lachen! Dat was nog eens een leuke wandeling. Thuis hebben we lekker thee gedronken en nog een leuke avond gehad. 

Donderdag 11 februari
Tussen acht en één uur zou een Ziggo monteur langs komen, dus ik had mijn moeder gevraagd hier te blijven tot hij zou komen, maar hij stond om acht uur al voor de deur. Mijn moeder was er ook al, maar ik kon hem wel zelf uitleggen wat het probleem was. Ik woon nu al elf jaar hier en internet werkte altijd naar behoren door het hele huis. Het laatste half jaar vooral merken we heel erg dat de ontvangst rampzalig is, zeker boven. Mike kan op zijn kamer niet werken want daar krijgt hij geen internet door. Op mijn kamer is het ook heel slecht en alleen Kyra heef redelijk internet. Ik moet hem vaak resetten, want dan is hij helemaal uitgevallen dus ik was er wel klaar mee. Nu zul je zien dat als er een monteur is, het internet prima werkt. Typisch. Hij zag wel dat er wat problemen buiten waren en hij ging sowieso een nieuw modem plaatsen. Maar dat er boven minder ontvangst is, konden ze niet verhelpen. Dat was nu eenmaal zo en dan moest ik maar boosters gebruiken die mij € 2,50 per maand kosten. Ja ja, dan ken je mij nog niet zo goed! Omdat Ziggo ineens minder goede ontvangst heeft, moet ik meer gaan betalen? Hahahahaha, niet bij mij dus. Ik ben naar mijn werk gegaan en heb het aan mijn ma overgelaten en dat is helemaal goed gekomen (maar Ziggo is nog altijd niet klaar met mij, dus ik gok dat ik heel snel een ander ga zoeken!) Op het werk vloog de dag weer voorbij en thuis heb ik een lekkere stamppot gemaakt. Ik had yoga in de avond en de kinderen zaten ook in de woonkamer. Dat was wel afleidend wat betreft mijn yoga, ik kon mij niet helemaal focussen op dat wat ik wilde. Maar ach, volgende keer beter 🙂

Vrijdag 12 februari
Om acht uur was ik met Mike al bij de huisarts voor zijn teen. Zijn andere teen! Helaas moet deze teen ook bewerkt worden door zijn nagel operatief te versmallen. Dit gaat over twee weken gebeuren. Hij weet gelukkig wat hem te wachten staat. Daarna heb ik Mike weer naar huis gebracht voor zijn online lessen en ben ik de boodschappen gaan doen. Ik had ook nog een boodschapje voor mijn vriendin en die ben ik gelijk gaan langsbrengen. Thuis heb ik de boel opgeruimd en ben ik gaan hardlopen. Nou, dat liep voor geen meter!! Vanaf het begin voelde ik al dat het niks zou worden en ik had echt last van mijn benen en lucht. Thuis heb ik gelijk de foam roller gepakt en mijn benen even gerold. Snel vergeten dus.Na een douche hebben we nog Catan gedaan en een film gekeken. Kyra vond dat we een familie weekend moesten doen. Allemaal gezellige dingen samen doen 😀 Daar waren we deze vrijdag dus al mee begonnen. Gertie kwam ook nog langs en we hebben nog hele avond gekletst. 

Zaterdag 13 februari
Ik was vroeg op en genoot van een rustig ontbijt. Nadat iedereen op was en wat gegeten had, zijn we rond half twaalf in de auto gestapt en naar Eindhoven gereden.
We wilden lekker eten halen wat je hier niet krijgt en dat zou Dunkin’ worden, Five guys en Taco Bell. We liepen eerst naar Dunkin’ en zagen dat ze “wegens omstandigheden vandaag gesloten” waren!! Godverdomme hahhahaha, dat heb ik weer! Nou ja, dan maar op naar Five guys. Daar hebben we burgers, friet en milkshakes besteld. Vervolgens naar Taco Bell en daar hebben we ook shit load aan voer gekocht 😛

Met volle zakken zijn we weer naar de auto gelopen en hebben een picknick in de auto gehad 🙂 Het was passen en meten, eerst zoeken voor wie wat was en daarna maar hopen dat er geen zooitje van gemaakt werd. We hebben heerlijk gegeten! Maar echt 😀 Toen we klaar waren, zijn we langs mijn ouders gereden voor een toetje (cheesecake) en volledig vol en voldaan zijn we naar huis gegaan. Top uitje zeg ik!
Thuis hebben we nog wat Catan gespeeld en daarna rustig op de bank gehangen. Weer zo’n heerlijke dag ❤

Zondag 14 februari 
Om acht uur had ik een Valentijns-run en die was echt leuk 😀 Met nog een aantal berichten van mensen die mij tussendoor supporte! (bedankt Jasmien xxx Te lief!) Ik had gisteren ook al Valentijns-koekjes gebakken en die waren goed gelukt! Ze waren volgens de kinderen echt lekker. Om tien uur ben ik met Kyra een speciaal Valentijnsontbijt gaan halen die ze had geregeld voor haar en Semm en thuis heeft zij de tafel gedekt terwijl ik Semm boven even moest bezig houden tot ze klaar was. Ze had het heel leuk gedaan en ze hebben ook heerlijk ontbeten. Toen Mike zijn eigen ontbijt op had, ben ik met hem even naar mijn ouders gegaan (samen met koekjes en Catan 😛 ) zodat die twee nog even wat quality time voor elkaar hadden. Wij hebben een leuke middag gehad en een paar spelletjes Catan gedaan. Toen we weer thuis waren hebben we ook nog een spel Catan gespeeld en daarna nog een film gekeken. Ik heb tussendoor ook nog wat geschreven en ben op tijd naar bed gegaan. Het was een heerlijk weekend 😀 Het familie-weekend is in ieder geval een doorslaand succes geworden.

Hoogtepunt was toch wel ons uitje naar Eindhoven.. je doet gekke dingen in zo’n gekke tijd 😛

XmelX

One thought on “Week 06 – 2021

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s