Roadtrip

Sja, dan sta je in de winkel te staren naar allemaal flessen wijn..  Een stevige rode of een droge witte.. 
Oke, dat helpt! Bij een groot aantal van de rode flessen wijn, staat “stevig” bij.. dat helpt dus niet echt. Dan maar op gevoel een fles wijn eruit pakken en hopen dat het niet naar slootwater smaakt. 
Dit was mijn struggle voordat ik een dag later in de auto ben gestapt voor een tripje richting het westen van het land en ik niet met lege handen wilde verschijnen. 
Het was wel een tripje waar ik echt naar uit had gekeken, ondanks dat ik 2 uur en 15 minuten moest rijden. Het is nou niet zo dat ik iets beters te doen heb in deze tijden 😛 
Wat ook fijn was, was dat er groene thee en een lekkere lunch op mij stonden te wachten 🙂 
Mja, je hebt niet veel nodig om mij te paaien, dat is wel duidelijk. 

Alle gekheid op een stokje, ik had al een aantal keren tevergeefs proberen af te spreken met een mede blogster, maar Corona en kinderen in het weekend, zorgen telkens weer voor het verschuiven van die afspraak. Ik heb nog niet vaak afgesproken met mensen op dit platform. Drie tot nu toe. Waarvan er twee super toffe vrouwen waren die ik graag nog eens zou willen zien (maar ja.. Corona he :/ ) en die derde.. mja, laat ik daar maar verder niet op ingaan. 
Enfin, 20 februari hadden we weer een afspraak staan, maar omdat de horeca nog altijd gesloten was en je nooit vooraf weet wat het voor weer wordt, zag ik de bui alweer hangen. Maar een aantal weken geleden werd ik gewoon uitgenodigd om bij haar thuis te komen lunchen. Zo lief! Nadat ik eerst gecheckt heb of het wel echt oké is, want ik wil niet in iemands privé leven stappen als daar enige twijfel over is. Maar alles was oké, de uitnodiging stond. Top! 

Na dik twee uur te hebben geluisterd naar een luisterboek, kwam ik aan bij Kliefje en werd met een stralende glimlach begroet!
Na een volledig corona proef begroeting, ben ik eerst naar het toilet gestoven. Foeiii.. dat was nodig 😛 
Daarna gaf ik haar huiverend een flesje wijn aan en godzijdank had mijn gevoel mij de juiste fles aangewezen! Hoppa, dat was al een goede binnenkomer. 🙂 We hebben aan tafel, onder een fantastische lamp-plant, gekletst en thee gedronken. 
En dit zijn toch echt de beste ontmoetingen, geen ongemakkelijke stiltes, geen onderbuikgevoel, geen moeite hoeven doen om jezelf te zijn, alles ging gewoon vanzelf. 
Na een uurtje werd er een heerlijke lunch voor mijn neus gezet en hebben we gewoon tussen het eten door, door gekletst. 
Geloof mij nou: die vrouw is precies zoals ze schrijft, hilarisch! 😛 Ik heb zo moeten lachen, geniaal gewoon hahahaha. En eerlijk en direct, net zoals ik. Werkt altijd heel prettig als je zo iemand tegenover je hebt zitten. 
Er waren luchtige onderwerpen maar ook een aantal die behoorlijk openhartig waren en daar heb ik op de terugweg ook echt wel over nagedacht. Ik merkte ook dat ze mij soms aankeek alsof ze dwars door mij heen zag en gewoon wist dat er veel meer zat dan ik op dat moment bloot gaf. Die voelsprieten van haar voel je letterlijk (als je tenminste “kijkt” en “voelt”), ook zo’n mooie eigenschap. Maar het was allemaal zo ontspannen en gemakkelijk, ik heb echt geen enkel moment het gevoel van ongemak gehad  en dat gevoel kreeg ik van haar ook niet. 

Na bijna vier uur vond ik dat ik wel genoeg van haar tijd had gesnoept en ik moest tenslotte nog 2 uur en 15 minuten terug rijden. Dus na nog een toiletbezoekje, een refill van mijn flesje en weer een corona proef afscheid ben ik in de auto gestapt en richting Heerlen gereden. Ik heb dik een uur alleen maar nagedacht over onze gesprekken en die stoven nog door mijn hoofd 😛 Het laatste uur heb ik toch maar een luisterboek aan gezet, want ik wilde even weg uit mijn eigen gedachten. 
Het was een heerlijke middag, ontzettend genoten van haar gastvrijheid en gezelschap en ik twijfel er geen moment aan dat we dit nog eens gaan doen 😀 

XmelX

XmelX 

10 thoughts on “Roadtrip

  1. Pingback: Week 07 – 2021 | My journey..

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s