Week 07 – 2021

Maandag 15 februari
Vandaag was echte een lekkere dag op kantoor. Ik had mij volledig afgesloten en gericht op mijn werk. Dat wil dus zeggen dat ik ook flink ben opgeschoten en al een heel stuk van mijn achterstand heb weg weten te werken. Wil niet zeggen dat ik kan lanterfanten deze week, integendeel. Maar het was wel echt lekker eens door te werken zonder al te veel onderbrekingen. Love it!
Toen ik thuis kwam was Mike op zijn kamer en dus heb ik even vijf minuten gezeten voordat ik ben begonnen met het eten. Wel zo lekker 😉  Tijdens het eten koken, kwamen Semm en Kyra al thuis. Die zijn normaal eten bij Semm’s ouders en komen dan voor negen uur binnen. Nu was het nog geen zes uur! Kyra kwam bij mij aan tafel zitten tijdens het eten en tetterde aan één stuk door tegen mij.. 😮  Dit ben ik niet zo gewend van haar, maar ze is enorm enthousiast de laatste tijd. Er gebeuren leuke dingen, ze zijn stappen aan het maken voor hun toekomst en ik krijg elke dag wel foto’s en verhalen over wat ze nog allemaal moeten, wat ze allemaal mooi vinden en wat ik er allemaal van vind 😀 Spannend voor ze, maar op een maandagavond tijdens het avondeten, vond ik het even wat veel.  Nadat ik de afwas gedaan had, ben ik dan ook even naar boven gevlucht en heb ik de was even gedaan. De strijk ook maar gedaan en toen wilde de kinderen nog een spel Catan doen. Dat was weer gezellig 😀 Ik ben rond half tien naar bed gegaan en heb voor de afwisseling best lang gelezen! Ik kan het dus nog toch! 😛

Dinsdag 16 februari
Ik had al heel vroeg een hoogtepuntje en dat was een kom havermoutpap als ontbijt! Dat had ik al zo lang niet meer gehad en smaakte dus echt super!! Gek hoe je van die kleine dingen en gerecht nu extra kunt genieten. Op het werk schoot ik ook lekker op en in de auto had ik al besloten dat ik vanavond niet zou gaan rennen, maar morgen. Dit omdat mijn trainingen nu steeds langer worden en het dan echt te laat wordt voordat we kunnen eten (vooral voor Mike). Ik kon simpel koken, Mike en ik zijn op dinsdag alleen en die jongen houdt echt van simpele keuken. Heerlijk en lekker makkelijk. Daarna leek ook alle fut uit mij te zijn gelopen want ik kreeg mij nergens meer toe gezet. Met een kop koffie ben ik op de bank gaan zitten en dat was het. All done!

Woensdag 17 februari
Weer zo’n dag waarop ik blij was dat ik om één uur naar huis kon. Pffff. Na de lunch heb ik met Kyra even een rondje winkels gedaan en wat pakjes hier en daar afgegeven. Weer thuis heb ik mijn hardloopkleren aan gedaan en ben het zonnetje in gegaan. Het was echt lekker weer en het liep ook heerlijk vanmiddag (gewoon een PR op de 5k! 😀 ). IMG_20210217_160223_391 (Small)Daarna lekker gedoucht en eten gemaakt en na het eten hebben we weer eens Catan gedaan 🙂 Ik vind het tijd worden voor wat uitbreidingen 🙂

Donderdag 18 februari 
Vandaag was een gekke dag. Ik kreeg een paar berichten en telefoontjes van Kyra en was daarna een beetje van mijn stuk (als je kind ergens mee zit, dan zit je daar zelf ook meteen mee natuurlijk). Op een bepaald moment had ik het weer onder controle en heb ik de rest van de dag vol gemaakt. Na het werk samen gegeten en nog even gepraat en ik kon de yoga na zo’n dag nog meer waarderen 😀 Ik was wel heel erg moe dus ben na de yoga les direct naar bed gegaan. 

Vrijdag 19 februari 
Iedereen lag nog lekker in bed toen ik om kwart over acht de deur achter mij dicht trok en naar de winkel ben gegaan. Nog een kopje koffie gehad bij mijn ouders en daarna nog snel naar de Jumbo en AH. Thuis heb ik alles ingeruimd en Kyra wilde daarna even gaan wandelen, het was tenslotte weer heerlijk weer. Ik heb Mike ook gelijk van de bank geplukt en samen zijn we een uurtje gaan lopen. Daarna hebben we nog wat gegeten en eigenlijk wilde ik nog een rondje gaan rennen, maar ik voelde mij helemaal niet lekker (het was die tijd van de maand). Ik had al een aantal dagen flinke hoofdpijn en begon ook buikkrampen te krijgen (normaal zelden last van). In plaats van te gaan rennen ben ik dus op de bank gekropen en heb even gerust. Wel heb ik nog gekookt voordat de kinderen naar hun vader gingen. Nadat alles opgeruimd was, heb ik nog even op de bank gezeten en daarna ben ik naar de overkant gelopen en even bij Gertie langs gegaan (daar kan ik mij ook slecht voelen). Het was gezellig, maar ik ben rond tien uur naar huis gegaan en gelijk (met een flinke pijnstiller) het bed in gedoken. 

Zaterdag 20 februari
Al vroeg wakker, maar nog steeds met flinke hoofdpijn. Lekker mijn ding gedaan en rond kwart over negen de deur uit gegaan voor een leuke Roadtrip (leuke meeting met een gezellig blogger gehad 😀 ). Ik was precies om zes uur thuis en ben eerst gaan kijken wat ik kon eten, want ik had wel trek gekregen na die rit. Daarna heb ik de laatste afleveringen gekeken van de Queen’s Gambit (super serie!) en om tien uur lag ik in bed…. nog altijd met hoofdpijn! Zo vervelend!

Zondag 21 februari
Om half acht liep ik al buiten, stukje hard gelopen en daarna een lekker ontbijt gemaakt. Nog wat ramen gewassen, gezogen, gepoetst (lang leve de weekenden) en om elf uur ben ik op de fiets gestapt en naar de Action gereden om een bestelling op te halen. Het was weer enorm lekker weer en ik besloot op de terugweg dat ik ook op de fiets naar mijn oom zou gaan, want het was zonde om met dit mooie weer in de auto te stappen. Het was weer gezellig bij mijn oompje 😛 en mijn ouders kwamen ook nog even langs tijdens een wandeling. Met een flinke omweg ben ik naar huis gefietst (genoten van de zon)IMG_20210221_173944 (Small) en thuis heb ik voetbal aangezet en de bank warm gehouden. Ik had een lekkere pizza besteld en heb nog wat liggen klooien met mijn laptop en een oude laptop van Mike. Er moet echt iets gebeuren aan die van mij, want het is bijna niet meer te doen. Misschien tijd voor een nieuwe..

Een drukke week met weer een heerlijk weekend. Die balans is echt top!

XmelX

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s