Week 08 – 2021

Maandag 22 februari
Het is op kantoor echt een gekkenhuis! Uiteraard goed voor de zaken maar ik kom gewoon niet door mijn werk heen. De achterstand lijk ik geen moment bij te kunnen werken omdat er alleen maar werk bij komt. Doodvermoeiend ook en dat heb ik nooit zo ervaren. Als ik thuis kom, heb gekookt en gegeten met de kinderen, de afwas heb gedaan en nog wat opgeruimd, dan ben ik gewoon klaar. Geen fut meer om iets te doen. Dan wil ik gewoon een kop koffie en op de bank zitten. Het feit dat ik de laatste tijd ook weer wat minder goed slaap, werkt natuurlijk ook niet mee. Ergens moet ik energie vandaan gaan halen.

Dinsdag 23 februari
Ik werd vandaag ineens verwend door mijn nieuwe collega.. die weet al precies hoe ze mij blij maakt! 🙂 IMG_20210223_114433 (Klein)Liefde gaat door de maag, dat is wel duidelijk 😛  En of ik nu kapot moe was of niet, ik wilde echt na het werk even gaan rennen. Het was een korte training dus het kon gelukkig en het was ook echt precies wat ik nodig had! Heerlijk! Na het hardlopen met Mike gegeten en naar de persconferentie gekeken. Contactberoepen mogen weer hun werk gaan doen, middelbare scholen gaan open voor minstens één keer per week en we mogen op afspraak winkelen. Nou nou.. de ketting begint weer wat te vieren (ik ben er lichtelijk klaar mee, met dat hele Corona en zijn belachelijke maatregelen). Ik ben in ieder geval blij dat mijn zoon weer naar school kan en weer eens onder de kinderen komt. Ik maak mij absoluut niet druk over een achterstand qua scholing, maar wel om de mentale toestand van de kinderen die maar thuis moeten blijven hangen. We mogen gelukkig ook weer naar de kapper en ik kan weer een afspraak maken voor mijn tatoeage. Wat een feest! 

Woensdag 24 februari
Na een aantal korte gesprekken met mijn vrienden uit Purmerend en mijn kinderen, hebben we het reisbureau gecontacteerd om een vakantie uit te zoeken voor de herfstvakantie. Want we doen een wilde gok dat we dan wél weer naar het buitenland mogen. We kregen gelijk een geweldige aanbieding en dus heb ik vandaag ook meteen verlof gevraagd voor de herfstvakantie. Mijn werknemer was niet heel enthousiast en zou er nog op terug komen.. 😮 Das voor het eerst… Mja.. afwachten dus. 
Na het werk ben ik met Mike de laptops weg gaan brengen. Mijn eigen laptop is echt traag geworden en ik wilde eens kijken of ze hem sneller konden maken. Niet dus! Hij is te oud en de processor is gaar. Mike heeft nog een oudere laptop liggen, maar die kun je alleen gebruiken als hij aan de stoom hangt. Daar wilde ik dus een nieuwe accu in, want die laptop is voor de rest nog prima! (hoe oud hij dan ook mag zijn). Dan ga ik die maar gebruiken voor te bloggen. We hebben ook nog even gesproken over een gaming pc die Mike heel graag wilt en daar moet ik het met hem nog maar eens over hebben. Vervolgens zijn we nog langs mijn ouders gegaan en daar kregen we te horen dat mijn oom (de broer van mijn moeder) op sterven ligt.. Dat was wel even schrikken. Het zou een kwestie van dagen zijn.. Maar helaas kon mijn moeder geen afscheid meer nemen want hij was nu thuis en wilde niemand meer zien. Nadat we dit op ons in hadden laten werken, zijn we weer naar huis gegaan en heb ik voor de kinderen gekookt. We hebben na de afwas nog een spel gedaan en daarna ben ik naar boven vertrokken, want ik voelde mij niet zo heel fijn. 

Donderdag 25 februari
Moedeloos word ik soms van al dat werk wat ik op mijn bureau heb liggen en ik er gewoon niet doorheen kom. Zelden zo lang met een achterstand gewerkt. Bah. Ik was blij toen ik in de auto naar huis zat. Afschakelen. Kyra had thuis het eten al klaar staan en we hebben gezellig gekletst tijdens het eten. Na de afwas zijn de kinderen naar boven gegaan en zo kon ik ook rustig aan mijn yoga les beginnen. Het was ook echt lekker! Niet veel later ben ik naar bed gegaan. Elke avond lees ik nog wat voordat ik in slaap val en ik zweer je: deze week ben ik elke avond aan dezelfde pagina begonnen! Ik kom gewoon niet verder dan één pagina, dus ik val echt heel snel in slaap. Nu nog leren doorslapen..

Vrijdag 26 februari
Het was vroeg opstaan voor Mike vandaag, want we moesten om acht uur al in Kerkrade zijn. Mike werd geholpen aan zijn andere dikke teen. Ook daar is zijn nagelbed te breed en dat moet dus verholpen worden door zijn nagel smaller te knippen en de wortel dood te maken zodat hij ook niet meer zo breed kan groeien. Hij wist wat er ging komen het enige waar hij echt heel erg tegenop keek, was die verdovingsprik. Hij heeft het als een held doorstaan, echt waar. De rest was een peulenschil, want daar voel je toch niks meer van. Ik heb hem thuis op de bank gezet, met zijn voet hoog en zo mag hij twee dagen blijven zitten. Ik ben daarna boodschappen gaan doen en nog langs mijn ouders gegaan. De lading boodschappen naar Alique gebracht en daarna thuis mijn hongerlijdende kinderen de broodjes gegeven 😛 IMG_20210226_155239_562 (Klein)Ik ben in de middag nog gaan hardlopen (lekkah!) en Semm had wat eten besteld. Tegen zeven uur kwam een vriendinnetje langs die ik al een tijdje niet had gezien. We hadden dus genoeg om over bij te praten, maar helaas moest ze natuurlijk rond half negen weer naar huis in verband met de avondklok. De rest van de avond heb ik met Mike op de bank doorgebracht, gezellig met een broodje en kruidenboter, filmpje aan en wie doet ons wat! De film was goed en tegen de tijd dat Kyra en Semm naar beneden kwamen, zijn Mike en ik naar bed gegaan LoL.

Zaterdag 27 februari
Ik heb wat langer geslapen dan normaal, blijkbaar heb ik het nodig en toen ik aan het ontbijt zat kreeg ik bericht dat mijn oom was overleden. Hij heeft gelukkig niet lang hoeven lijden, maar het kwam wel even binnen. Gisteren kreeg ik ook al het bericht dat ik géén vrij krijg tijdens de herfstvakantie, dus die wordt ook lekker door mijn neus geboord. Ik was echt boos. Kunnen we na anderhalf jaar eindelijk weer naar het buitenland, krijg ik van mijn werknemer gewoon geen vrij! Ik behoud mij maar van verder commentaar. Lijkt mij overbodig te melden dat ik nogal een kutbui had… Ik wilde wel even weten hoe het met mijn moeder ging, dus toen ik Mike zijn ontbijt had gemaakt ben ik naar mijn ouders gereden. Daar even gepraat over hoe alles gegaan is en nadat ik mij er van verzekerd had dat ze oké was, ben ik weer naar huis gegaan. Ik heb wat koekjes gebakken en met Kyra snel besloten dat we vanavond cocktails gingen bestellen. Soms heb je gewoon een drankje nodig en na zo’n week, hadden we dat wel nodig. Gelijk mijn ouders ook uitgenodigd en om zes uur werden de cocktails gebracht.

Hij smaakte heerlijk en ik baalde wel een beetje dat ik er maar één besteld had (misschien maar beter ook). We hebben een hele gezellige avond gehad en het was vooral gewoon fijn om bij elkaar te zijn. 

Zondag 28 februari
Ik ben om kwart voor acht gaan hardlopen en heb 42 heerlijke minuten gerend. IMG_20210228_084218 (Klein)Daarna lekker en gezond ontbeten en Kyra naar haar werk gebracht. Ivo kwam nog langs met een klein cadeautje (sarcasme) en we hebben ook nog een uurtje gekletst. Ik had hem al een tijd niet gesproken dus dan is er genoeg stof om over te praten. Ik heb tijdens het voetbal kijken, gestreken en nog wat gepoetst. Toen Kyra thuis kwam van haar werk, hebben we gegeten en daarna zijn de kinderen weer naar boven vertrokken. Ik heb op mijn gemak de afwas gedaan en daarna voetbal gekeken. Meer moet het soms gewoon niet zijn. 

Ergens moet het mij gaan opbreken dat ik elke keer zo enorm moet opladen in de weekenden 😦

XmelX 

11 thoughts on “Week 08 – 2021

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s