Week 9 – 2021

Maandag 1 Maart
Welkom Maart.. ik hoop dat je wat aardiger bent dan Februari.
Op het werk kreeg ik telefoon van Kyra dat ze een bericht had ontvangen dat het flatje voor hun was. Ze zou een contract doorgestuurd krijgen en als dat getekend was, dan was alles in orde. Ze was natuurlijk helemaal enthousiast en in haar enthousiasme was ze vergeten te vragen wat nu uiteindelijk de huurprijs zou worden want daar hadden ze haar nog altijd niet op geantwoord. Ze ging gelijk terugbellen en dit vragen. Toen ik thuis was heb ik nog met ze gepraat en ondanks dat ze nog altijd de huurprijs niet weet (want mevrouw zat in bespreking), was er echt wel al de nodige spanning en plezier over hun eigen plekje. Ik vind het toch wat snel gaan hahaha, maar dat is moeders eigen gok ik.

Dinsdag 2 Maart
Het was natuurlijk te mooi om waar te zijn hè! Ze vonden het nodig om de huur € 100,- per maand duurder te maken, waardoor dit één slaapkamer appartement veel te duur wordt voor hun. Kyra heeft die vrouw eens de waarheid gezegd (appel valt niet ver van de boom en geloof maar dat mijn dochter niet op haar mondje is gevallen) en ik heb ze op hun hart gedrukt dat er echt nog wel genoeg andere mogelijkheden gaan komen. Geduld in deze is een schone zaak. Mijn collega kwam vandaag weer aanzetten met donuts.. die vrouw zit nu al in mijn hart :D. Het was weer een idioot drukke dag en een donut tussendoor deed mij echt wel goed 😀 Na het werk heb ik voor Mike en mij gekookt en ik was echt moe. Mike merkte het ook en kwam zonder iets te zeggen helpen met de afwas en daarna even tegen mij aan zitten op de bank. Lief ventje. Ik heb nog genoten van een kopje koffie en later nog met Gertie gekletst.

Woensdag 3 Maart
Ik had na het werk mijn laatste afspraak bij de podoloog. Alles gaat goed met de zooltjes in mijn hardloopschoenen. Vorige maand 60 kilometer gerend en nergens last van. De kuiten zijn na het rennen nog wel gespannen maar stukken minder dan daarvoor. Zal vast niet alleen aan die zooltjes liggen, maar het zal best meehelpen. Ik ben nog wat langs gaan brengen bij mijn ouders en heb daar een kopje thee gedronken. Toen ik thuis was wilde ik eigenlijk nog een hardlooprondje gaan doen, maar mijn lijf was echt moe. Dus ik heb maar geluisterd en ben thuis gebleven. Deze avond heb ik eens frietjes mee gegeten met de kinderen, maar achteraf denk ik dat de groente en kip mij toch beter hadden gesmaakt. LoL. Goed om te weten voor volgende week 😉 Iedereen in huis was moe, want na de afwas hebben we geen gebruikelijk spelletje gedaan, maar zijn we alle vier op de bank geploft.

Donderdag 4 Maart
Vandaag kwam er bezoek van een kleintje op kantoor. Pasgeboren manneke die echt om op te vreten was! Ik heb even heerlijk met hem op de arm gestaan en genoten van de onschuld dat daar lag. Heerlijk zo’n pasgeboren wondertje! Toen ik thuis kwam van het werk had Kyra het eten al klaar staan en hebben we samen lekker gegeten. Mike hielp mij weer met de afwas en is daarna gaan gamen. Ik had yoga les en ben tijdens de les een paar keer bijna in slaap gevallen. Lijkt mij logisch dat ik na die yoga les gelijk naar bed ben gegaan.

Vrijdag 5 Maart
Ondanks dat ik vrij ben en de kinderen er ook niet vroeg uit hoeven voor school, was ik toch al om kwart over acht in de winkel, zoals altijd. Ik hou van regelmaat zullen we maar zeggen. De wekelijkse verse broodjes afgegeven bij mijn ouders en daarna de rest van de boodschappen geregeld. Nadat ik thuis alles ingeruimd had en Mike klaar was met school, zijn we de laptop gaan ophalen en hebben we een offerte gevraagd voor een game pc. Zal mij benieuwen wat dit grapje gaat kosten 😛 Kyra’s vriendin was nog langs gekomen en we hebben samen even zitten praten. Toen ze weg moest ben ik al aan het eten begonnen en na het eten wilde de kinderen nog een spel doen voordat ze naar hun vader gingen. Pas tegen half zeven zijn ze vertrokken en ik heb een gin-tonic voor mijzelf gemaakt en doelloos naar de tv zitten staren. Toen de gin-tonic op was heb ik alles uitgemaakt en ben ik naar bed gegaan… het was pas acht uur maar ik kon alleen maar denken aan slapen. IMG_20210305_200912 (Klein)

Zaterdag 6 Maart
Vandaag heeft het dan echt toegeslagen. Ik werd wakker en voelde een enorme hoofdpijn achter mijn ogen een aan de zijkanten van mijn hoofd. Na een bezoek aan het toilet merkte ik ook wel dat ik heel onstabiel was en ik had vlagen van misselijkheid. Ik wilde eigenlijk alleen maar mijn ogen dichthouden. Nadat ik zo een uur gelegen had heb ik mijn moeder maar een bericht gestuurd, want we zouden even de stad in gaan. In plaats daarvan ben ik naar beneden gestrompeld en heb iets van eten in mijn mond geduwd zodat ik wat paracetamol en brufen kon nemen. Daarna ben ik op de bank gaan hangen en in die houding ook gelijk in slaap gevallen. Af en toe voel je dat je een beetje wakker wordt, maar ik voelde dan ook gelijk die hoofdpijn kloppen en wilde mij niet bewegen noch mijn ogen open doen. Pas toen mijn moeder binnen kwam lopen ben ik gaan verzitten en heb ik mijn ogen open gedaan. Ze heeft nog wat pillen voor mij gepakt en we hebben rustig nog wat gepraat. Ineens kwamen Kyra en Semm met heel veel kabaal binnen. Natuurlijk maakte ze niet echt kabaal, maar ik kon gewoon niet goed tegen geluid. Ze hebben even bij ons gezeten, wat gepraat en na een half uurtje zijn ze weer vertrokken. Niet veel later is mijn moeder ook gegaan en ben ik verder gaan slapen. Tussen het slapen door heb ik kleine dingetjes gegeten en gedronken, maar veel meer was het niet die dag. Omdat ik wist dat niemand mij dit zou geloven als ik het zou zeggen, heb ik bewijs dat ik als een kat de dag heb doorgebracht..

Zondag 7 Maart
De hoofdpijn was zo goed als weg. Het ruiste nog een beetje in mijn hoofd, dof gevoel, maar ik kon ermee bewegen. Gelijk Mike’s bed verschoond, mijn beddengoed afgetrokken en in de was gestopt, ontbijtje gemaakt, kattenbak gedaan, gepoetst en soep gemaakt. Je energie gebruiken als je die hebt en na elf uur was die energie dus weer weg. Ik was blij dat ik al íets gedaan had en heb de rest van de dag wederom half slapend door gebracht. Ik wilde wel nog even naar buiten dus ik ben nog naar buiten gegaan om een rondje te wandelen. Ik kreeg er drie kilometer uit geperst en was blij dat ik even wat frisse lucht mijn longen in kon zuigen. Tegen zeven uur kwam Mike thuis en voor negen uur kwam Kyra ook thuis. Hopelijk heb ik morgen weer mijn volledige energie terug, want die heb ik met werk heel hard nodig!

IMG_20210307_202040 (Klein)

En nog eens 12 uur slaap..

Heb jij ooit zoveel geslapen op een dag?? Ik vond het onwaarschijnlijk…

XmelX

3 thoughts on “Week 9 – 2021

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s