Week 10 – 2021

Maandag 8 Maart
Gelukkig had ik geen hoofdpijn meer en kon ik “fris” aan de nieuwe werkweek beginnen. Fris ben ik al lang niet meer, maar het is wel fijn als ik met een beetje een helder hoofd mijn werk kan doen. Dat was vandaag nog niet helemaal het geval. Na het werk heb ik gekookt en samen gegeten met Mike en een vriendin van Kyra die gezellig mee at vandaag. We hebben nog wat gekletst en rond acht uur kwamen Kyra en Semm ook thuis. We hebben nog een film op gezet maar die heb ik uiteraard niet afgekeken, want om half tien ben ik al naar boven vetrokken. 

Dinsdag 9 Maart
Vandaag was echt een beroerde dag, bah. Ik ga er verder ook niet over uit wijden, deze ga ik gewoon vergeten!

Woensdag 10 Maart
Die dag van gisteren is op kantoor ook niet stilletjes voorbij gegaan, want mijn baas riep mij nog even bij hem. Met de vraag of alles wel oké was, aangezien ik er gisteren wel heel erg beroerd uit zag. Die man merkt alles aan mij. Het was fijn even met hem te praten, kan niet anders zeggen. Na een half dagje werken, ben ik nog even naar mijn ouders gegaan. Even wat gekletst met een kopje thee erbij en daarna naar huis gegaan en gekookt voor de bende. We hebben samen gegeten en verder een rustige avond gehad. 

Donderdag 11 Maart
Door het gesprek van gisteren, werkte ik vandaag een stuk lichter. Dat voelde wel prettig. Ik was desondanks blij dat ik weer naar huis kon. De kinderen waren net klaar met eten toen ik thuis kwam en ik heb zelf even wat in elkaar gegooid voor mijzelf. Ik heb daarna nog gestreken omdat de kinderen een weekend weg zouden gaan en later op de avond had ik yoga. Dat was heerlijk ontspannend, dat had ik wel nodig!

Vrijdag 12 Maart
Lekker vroeg de boodschappen gedaan en toen ik thuis was en alles ingeruimd had (en Mike klaar was met school), ben ik samen met Mike naar de bank gegaan om zijn spaargeld te storten. We hebben een gamepc besteld en hij moet nu heel hard geld bij elkaar gaan sparen want die krengen zijn duur! 😛 Daarna hebben we zijn tas gepakt voor het weekend en om één uur had hij nog een afspraak bij de psycholoog. Toen we daar van thuis waren, zijn de kinderen meteen richting Egmond aan Zee gereden voor een weekendje weg met de familie (van hun vaders kant 🙂 )
Ik wilde gaan hardlopen maar als ik dat had gedaan, dan was ik waarschijnlijk dezelfde weg terug gewaaid 😛
In plaats daarvan ben ik even op de bank gaan zitten en natuurlijk in slaap gevallen. Die bank is echt gevaarlijk voor mij! ’s Avonds is Gertie langs gekomen en we hebben een horror film gekeken. Leuke avond gehad. 

Zaterdag 13 Maart
Redelijk kunnen uitslapen (dat betekent dat ik vroeg wakker was, maar gewoon lang in bed ben blijven liggen) en om elf uur had ik een afspraak bij de kapper. Dan heb je eindelijk lang haar waar je met gemak een leuke kapsel van kan knippen.. dan leg je een mooi voorbeeld neer bij de kapper en dan wordt het volledig verknipt. Heel jammer! Ik maak er wel wat van met stylen maar ik was er echt niet blij mee! Ik ben nog met mijn moeder de stad in gegaan en mocht tien minuten bij de Hema winkelen.. hoogtepunt van de afgelopen 3 maanden hoor! 😀 Nadat ik mijn moeder naar huis heb gebracht, ben ik gaan douchen en kon ik nog beter zien hoe beroerd ik geknipt was.. :/ 

Alique kwam langs en na wat gelul hebben we een paar films gekeken, sushi gegeten en een cocktail gedronken. Heerlijke avond gehad, echt eentje die ik nodig had ❤

Zondag 14 Maart
Eindelijk weer gaan hardlopen en jongens dat was lekker!! 😀 Wat een geluksgevoel kan dat teweeg brengen 😀
Verder heb ik de dag gevuld met poetsen, voetbal kijken, lummelen, schrijven, dutten en genieten van de rust. IMG_20210314_125005 (Klein)De kinderen kwam rond half negen thuis en hadden een heel leuk weekend gehad. Dat is altijd heel fijn om te horen 🙂 

Het was mij het weekje wel zeg..

XmelX

One thought on “Week 10 – 2021

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s