Week 11 – 2021

Maandag 15 Maart
De school van Mike is vanaf vandaag 10 dagen gesloten in verband met wat corona besmettingen. Ik vraag mij echt af waarom de kinderen thuis moeten blijven, want ze krijgen ook op school gewoon online les. Ze zien dus in principe alleen hun mentor (hoe dom is dat!).. ik snap er echt niks van. Maar goed, Mike kon dus vanuit thuis weer zijn lessen volgen, voor hem wel weer prettig want als hij dan toch online les krijgt, zit hij liever gewoon thuis.
Op het werk heb ik keihard mijn best gedaan om mijn focus wat meer te krijgen en behouden. Het is al druk genoeg en ik merk dat ik soms moeite heb met mijn focus te houden en dat zorgt voor fouten. Daar heb ik geen tijd voor. Toen ik thuis kwam (kapot moe), waren Kyra en Semm er ook (zij eten op maandag normaal altijd bij Semm’s ouders) en in plaats van alvast te koken, zaten ze op de bank. Ik had er gelijk de pest in en ben maar begonnen met koken. Ineens stond Kyra naast mij en wilde ze helpen, maar dat heb ik vriendelijk afgeslagen. Op zo’n momenten moet je mij gewoon laten. We hebben samen gegeten en daarna hebben we samen de afwas gedaan en nog een rustige avond er van gemaakt.

Dinsdag 16 Maart
Op kantoor was het wel oké vandaag. De drukte blijft aan, daar verandert niks aan. Ik was verrast toen ik thuis kwam en Semm er was. Die is normaal op dinsdag gewoon thuis omdat hij moet trainen en Kyra altijd werkt op dinsdag. Maar nu stond hij zijn stinkende best te doen om te koken! Ik heb hem een aantal tips gegeven en hem vooral zijn ding laten doen 🙂 Hij en Mike hebben samen gegeten en toen ben ik mijn eten gaan maken. Nadat Semm is gaan sporten ben ik ook even op de mat gekropen voor wat oefeningen en ’s avonds kwam Gertie langs.

Ik heb het echt niet laat gemaakt vandaag want ik was echt moe.

Woensdag 17 Maart
Ik had een hele productieve halve dag en na mijn werk ben ik eerst gaan stemmen en daarna met Mike naar de kapper gegaan. IMG_20210317_164855 (Klein)Dat was hoog nodig en hij ziet er weer piekfijn uit! We zijn nog even langs mijn ouders gegaan en rond half vijf waren we thuis (weer geen tijd meer voor een hardlooprondje… ik ben niet goed in plannen). Ik heb frietjes gebakken voor de kinderen en voor mijzelf wat anders gemaakt. Nadat we met z’n allen de afwas hebben gedaan, zijn we een film gaan kijken : Verschrikkelijke Ikke deel 3!! Ik ben dol op de Minions en heb ook het hardst gelachen van ons vieren 🙂
Na de film kakte ik echter volledig in en ben ik nog vroeger dan normaal naar bed gegaan. Ik geef er maar gewoon aan toe.

Donderdag 18 Maart
Het werd een fijne dag op kantoor, veel gedaan maar ook veel gelachen. Fijn als je zo de week kunt afsluiten. Toen ik thuis kwam, was Kyra nog niet begonnen met koken (ik was te vroeg thuis 😛 ) en we zijn maar samen gaan koken. We hebben gezellig samen gegeten en de afwas gedaan en daarna heb ik op de bank gezeten met intense buikpijn (fijn, die maandelijkse zeik elke keer!). Na de yoga les heb ik een warme kruik gemaakt en ben ik gelijk mijn bed in gerold. Ik sliep ook echt in no time!

Vrijdag 19 Maart
Ik was al vroeg wakker, zo rond vijf uur maar ik ben gewoon tot half zeven blijven liggen. Ik moest met Mike om acht uur naar de tandarts en nadat alles gecheckt en schoongemaakt was, heb ik hem weer thuis afgezet. Ik ben gelijk door gereden en heb de boodschappen gehaald. Eenmaal weer thuis heb ik de boel opgeruimd en wat gegeten en om één uur had Mike therapie. Daarna zijn we nog langs een vriend van Mike (en vriendin van mij) gegaan en daar hebben we een paar uur gekletst. De kinderen zijn later naar hun vader vertrokken en ik ben ’s avonds naar Gertie gegaan (voor de afwisseling). Ze heeft gelijk mijn haren geverfd en we hebben een gezellige avond gehad.

fbt

Zaterdag 20 Maart
Vandaag begon de lente en het was ook echt een heerlijke dag! De zon scheen volop. Heerlijk.

Ik ben in de ochtend al kaneelbroodjes gaan bakken en mijn moeder kwam rond half elf al langs. We hadden om één uur een shop-afspraak bij de Hema en voor die tijd hebben we dus gezellig koffie gedronken. In de stad was het gezellig druk. Je kunt merken dat mensen naar buiten willen en ze dat ook goed doet (ik snap dat!!) We hebben lekker geshopt bij de Hema, nog even langs de Etos gegaan en ook nog donuts gehaald.

Toen we thuis kwamen, kwam net ook mijn vader aangewandeld en we hebben bij mij nog wat thee gedronken met een lekkere donut erbij. Toen mijn ouders weg waren heb ik nog wat gepoest en rond half vijf ben ik richting mijn ouders gereden. Mijn moeder had wat tapas besteld en dat hebben we met z’n drietjes gegeten. IMG_20210320_174502 (Klein)Het was heerlijk! en ook nog een hele gezellige avond gehad. Jammer dat ik voor negen uur al weg moest, dus de volgende keer blijf ik gewoon daar crashen 🙂
Thuis ben ik gelijk naar bed gegaan. Zaterdagavond of niet, ik had absoluut geen zin om voor de tv te hangen. Dan maar lekker in bed liggen en nog wat lezen.

Zondag 21 Maart
Mijn dag begon met een lekker hardlooprondje. IMG_20210321_083526_467 (Klein)Daarna een frisse douche en een lekker ontbijt. Ik heb nog een cake gebakken, gepoetst, de was gedaan en mijn auto door de wasstraat gereden. IMG_20210321_124652 (Klein)Bij McDonalds heb ik mij getrakteerd op een heerlijke ijskoffie (die zijn daar echt te lekker!) en eenmaal weer thuis heb ik voetbal gekeken. Althans, dat stond aan op de tv.. ik ben weer een in slaap gevallen en heb de meeste wedstrijden gemist 😛 De kinderen kwamen rond zeven uur thuis en we hebben nog een gezellige avond gehad. Altijd fijn als ze weer thuis zijn 😀

Ik slaap nog altijd heel veel en ik blijf er maar aan toegeven. Ik heb het blijkbaar nodig, al heb ik wel het idee dat het ook komt doordat ik echt moe en gek wordt van de hele situatie waarin we leven (en we eigenlijk helemaal niet meer mogen leven)..

XmelX

One thought on “Week 11 – 2021

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s