Week 12 – 2021

Maandag 22 Maart
Weer een nieuwe week waarin we mogen werken, koken, poetsen en voor de kinderen zorgen.. Ik begin echt langzaam het gevoel te krijgen alsof ik niet meer leef 😦
Na het werk heb ik voor Mike en mij gekookt en lekker samen gegeten. Daarna zijn we samen gaan leren. Dat gaat voor Mike altijd hartstikke goed en we hebben dan ook best lol. Gek genoeg blijft dan veel meer bij hem hangen en slaat hij veel meer op. Zelf leren vindt hij heel lastig en hij kan geen goede manier vinden waarbij hij zijn focus ook kan vasthouden. Dat gaat nog een dingetje worden want ik kan hem natuurlijk niet de hele middelbare schooltijd helpen daarmee. Hij zal ook een manier moeten vinden waarbij hij dit onafhankelijk van mij kan doen. Semm en Kyra kwamen op tijd thuis en we hebben nog samen wat tv gekeken. Dat was wel gezellig 🙂

Dinsdag 23 Maart
Ik heb veel werk kunnen doen vandaag maar er zit jammer genoeg nog geen vooruitzicht op het volledig bij zijn van mijn werk. Baal ik wel van hoor. Thuis heb ik gekookt en samen met Mike gegeten. Mijn ouders kwamen ook nog langs en we hebben samen naar de persconferentie gekeken. Weer een verlenging van de lockdown.. ik word er moedeloos van 😦 Gertie kwam nog langs maar is niet lang gebleven. Ik vond niks meer leuk aan vandaag en wilde mijn bed in kruipen. Dat had ze snel genoeg door en na een kus en een dikke knuffel (JA, Ik knuffel mijn vriendinnen gewoon!!) is ze op tijd weer naar huis gegaan. 

Woensdag 24 Maart
Soms ben ik intens dankbaar voor die halve werkdagen op woensdag. Zoals ook vandaag. Heerlijk om één uur weer richting huis rijden en nadat ik wat gegeten had, ben ik gaan poetsen. Daarna nog met Mike geleerd en toen ik wilde gaan hardlopen, merkte ik dat mijn maag nog te vol aanvoelde. Dan weet ik gewoon dat ik last ga krijgen tijdens het rennen, dus koos ik ervoor om een stuk te gaan wandelen. Het was zo’n mooi weer, ik moest gewoon naar buiten. Ik heb een uur rond gelopen en toen ik thuis kwam ben ik frietjes gaan bakken voor de kinderen. Ik had weinig trek en heb alleen een beetje kwark gegeten. We hebben nog voetbal gekeken, ik heb nog wat aan mijn blog geschreven en daarna ben ik gaan douchen en weer vroeg mijn bed in gekropen. 

Donderdag 25 Maart
Ik kon mijn werkweek afsluiten met een goed gevoel. De bergen werk liggen er nog maar ik maak elke dag toch echt wel meters. Meer kan ik niet he 🙂 Onderweg naar huis merkte ik dat ik echt kapot moe was. Dus thuis heb ik mijn laatste energie eruit gegooid met koken en samen met mijn mannetje gegeten. Kyra en Semm waren op date dus ik hoefde niet zoveel te koken. Ik ben op de bank geploft, heb de yoga afgebeld en ben in slaap gevallen. Toen Kyra en Semm thuis kwamen hadden ze een ijsje bij zich voor Mike en voor mij een koffie. Ik heb de koffie gedronken en ben daarna naar bed gegaan om verder te slapen. Niet normaal zoveel als ik slaap de laatste tijd. 

Vrijdag 26 Maart
Weer vroeg naar de winkel en bij mijn ouders koffie gaan drinken. Ze zijn altijd blij met de verse broodjes op vrijdagochtend 🙂 Toen ik thuis kwam en alles had opgeruimd, heb ik samen met Mike wat gegeten en zijn we daarna een rondje gaan wandelen. Hij moest voor een opdracht zijn initialen wandelen en daar ben ik altijd wel voor de porren (Mike totaal niet, maar hij moest absoluut mee 🙂 ) We hebben onderweg nog gezellig gekletst, ook over school en het hele leren. Ik denk dat we wat hulp moeten gaan inschakelen om een manier voor hem te vinden waarbij hij echt gaat leren hoe hij moet leren. Eenmaal weer thuis heb ik soep en pannenkoeken gebakken. Kyra had werkoverleg en kwam later thuis. Nadat Semm had gegeten is hij gaan trainen en Mike en ik hebben ons tot hun terugkomst goed geamuseerd (zoals we altijd doen 😀 ). We hebben samen nog wat tv gekeken en rond half elf ben ik naar bed gegaan. 

Zaterdag 27 Maart
In de ochtend genoten van een rustig ontbijt en daarna ben ik gaan poetsen. Ik heb voor de mannen een ontbijt gemaakt (Kyra was werken) en daarna ben ik verder gaan poetsen. Ik heb ook nog een cake gebakken en ineens kwamen een paar vriendinnen spontaan langs. Daar hou ik nou van 🙂 We hebben koffie gedronken en kon ze een stuk warme cake aanbieden. We hebben lekker bijgekletst en toen ze weg waren ben ik met Mike nog naar de stad gefietst. Kyra vroeg of we nog even langs kwamen, want het was heel rustig. Dat hebben we dus gedaan en Mike greep de kans gelijk aan om een broodje bij Subway te halen. Thuis hebben we niks spannends meer gedaan en om vijf uur ben ik Kyra van haar werk gaan halen. Om zes uur werd het eerste eten gebracht en even daarna kwamen mijn ouders ook met de sushi binnen. Een uurtje later werden de cocktails gebracht en zo hadden we wederom een gezellige avond samen met lekker eten en drinken.

Dit is tegenwoordig onze ontspanning.. samen zijn met eten en drinken (wat moet je anders he). We hebben samen voetbal gekeken en voor negen uur moesten mijn ouders weer naar huis. Wij hebben daarna nog wat tv gekeken, nagenoten van de gezellige avond en rond half elf ben ik gaan slapen. 

Zondag 28 Maart
IMG_20210328_091302_283 (Klein)We wilden vandaag eigenlijk weer eens naar Eindhoven rijden, maar Semm had een irritante hoofdpijn en ik vond het daarom niet nodig om dat hele eind voor alleen wat eten te gaan rijden. We hebben het in de ochtend lekker rustig aan gedaan en zijn tijdens de lunch wat lekkers gaan halen in Voerendaal. Dat was ook een succes 😀 Nadat we alles op hadden, is Semm naar zijn vrienden gegaan en hebben wij thuis Formule 1 gekeken. We hadden ook nog pizza en kip besteld en zijn de rest van de avond niet meer van de bank af gekomen. 

Misschien vraag je je af of ik nog wel op mijn gewicht zit, aangezien er nogal heel veel eten en drinken voorbij komt 😛 Maar het antwoord is Ja, ik ben nog altijd netjes op gewicht hahahahaha. Balans is de key! 

XmelX 

8 thoughts on “Week 12 – 2021

  1. Dat klopt er komt meer eten voorbij en nee dat kwam nog niet in me op om daar over na te denken. Dat vraag je toch niet aan een vrouw 🤣🤣🤣
    En we zullen toch nog even op onze tanden moeten bijten willen we iets meer kunnen doen. Hier is het net hetzelfde.

    Aum Shanthi

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s