Week 13 – 2020

Maandag 29 Maart
Vanmorgen was er een klein ongelukje met een werknemer. Ik moest met hem naar de huisarts, want hij had klem gezeten en zeer waarschijnlijk twee van zijn vingertoppen gebroken (de nagels vielen er bijna vanzelf af..). Nadat ik hem in het ziekenhuis had afgezet, ben ik met zijn vrouw terug naar kantoor gereden. Daar heeft zij de auto van haar man gepakt en kon ik weer aan het werk. Het was weer bijna twee uur achterstand die ik kwijt was helaas. De rest van de dag verliep gelukkig zonder tegenslagen. Nadat ik thuis met Mike gegeten had, ben ik nog gaan wandelen. Luisterboek aan en een uurtje lopen. Echt een ontspanning die ik hard nodig heb. Ik ben vroeg naar bed gegaan.

Dinsdag 30 Maart
Vandaag was wel een pittige dag. het liep niet helemaal lekker en dat was wel te merken. Gelukkig kon ik gewoon door met mijn werk en dat ging toch wel goed tussen al die hectiek. Thuis heb ik weer gegeten met Mike en daarna kwam mijn vader nog langs. We hebben samen boven een gat geboord van Kyra’s kamer naar die van Mike. Er moet een kabel gelegd worden, dus dan moet er ook een gat komen. Dat hadden we zo gepiept en daarna hebben we nog een kopje koffie gedronken en wat voetbal gekeken. Toen mijn vader naar huis is gegaan, kwam Gertie langs en we hebben tot een uur of tien van onze avond genoten.

Woensdag 31 Maart
Het was vandaag wel een spannende dag voor Mike. Zijn lang verwachte gamepc werd vandaag gebracht en aangesloten en rond twee uur stond de meneer inderdaad voor de deur. Ze hebben de pc boven aangesloten, de internet-kabel getrokken en ervoor gezorgd dat de boel volledig werkte.

Mike was helemaal in zijn nopjes ๐Ÿ˜€
Later kwam een vriendin van Kyra nog langs en het was zo’n lekker weer, dat we voor het eerst buiten in de tuin hebben gegeten. Wat een heerlijkheid was dat zeg! ๐Ÿ™‚ Kyra is na het eten naar Semm vertrokken, haar vriendin is samen met haar de deur uit gegaan en Mike is naar boven vertrokken. Ik ben op de bank wat gaan lezen en toen ik genoeg me-time had gehad, ben ik naar bed gegaan. Ik heb Semm en Kyra niet meer thuis horen komen, dus ik sliep al voor tien uur ๐Ÿ˜›

Donderdag 1 April
De werkweek weer prettig afgesloten. Ik kon aardig doorwerken, er hing een leuke sfeer en dat werkt toch altijd een stuk beter. Wat ook fijn was, was dat er een lang weekend voor de deur stond. ๐Ÿ™‚ Kyra was thuis al aan het eten begonnen en ik ben haar nog gaan helpen en daarna hebben we samen gegeten. Na de afwas heb ik mij al omgekleed en om kwart over acht begon de yoga les. Heerlijk ontspannend en ik sliep alweer half tijdens de les ๐Ÿ˜› Ik heb daarna nog even op de bank gezeten, glas water gedronken en wat gekletst met de kinderen en daarna ben ik naar bed gegaan.

Vrijdag 2 April
Nadat ik de boodschappen gedaan had, zijn we met mijn ouders naar een huisje gaan kijken. Mijn ouders denken er namelijk al een tijd over om te gaan verhuizen en nu hadden ze dan eindelijk iets gevonden wat ze leuk leek. Nadat we met z’n allen naar het appartement gekeken hadden, heb ik nog met mijn ouders gesproken. Bij twijfel moet je het niet doen, zeg ik altijd dus ze gaan het nog maar een tijdje voor zich uit schuiven en blijven nog even zitten waar ze zitten ๐Ÿ™‚
Snap ik wel, mij krijg je hier ook niet zo snel weg ๐Ÿ˜› In de middag kwam nog een kennis van mij langs die een steentje op haar tand wilde en dat werd een heel gezellig uurtje! En een lekker uurtje, want ze had ook nog wat lekkers voor ons meegenomen .. lief he! ๐Ÿ˜€
Ik ben daarna pannenkoeken gaan bakken en Kyra besloot dat ze morgen pas naar haar vader zou gaan. Mike past zich dan altijd aan dus ze bleven nog een nachtje bij mij. Ze deden alle drie hun eigen ding, dus dat heb ik ook gedaan. Ik heb een aflevering gekeken van een serie op Netflix (Fall) en daarna kwam Gertie. Kyra kwam er ook bij zitten en we hebben een of ander Make up programma gekeken op Videoland. Was best leuk en knap wat die lui allemaal met make up kunnen! Tegen half elf ben ik gaan slapen.

Zaterdag 3 aprilย 
Ik had vanmorgen een run maar het liep niet heel lekker. Ik moet echt weer een regelmaat gaan krijgen in het hardlopen. Op deze manier ga ik niet echt vooruit namelijk. Ik ben daarna gaan douchen, heb een ontbijtje genomen en om twaalf uur had ik een shop afspraak bij de Wibra (samen met mijn moeder). Ik moest poetsmiddel hebben en we hebben nog op ons gemak door de winkel gestruind. Heerlijk om daar de tijd voor te nemen. Ik ben daarna met mijn moeder mee naar huis gegaan en daar ben ik ook gebleven. We hebben eerst geluncht samen, daarna een spelletje gedaan en vervolgens ben ik met mijn vader wat eten gaan halen.

We hebben lekker (en heel slecht) gegeten en om zeven uur werden de cocktails gebracht.

We hadden ’s avonds nog wat lekkers op tafel gezet en we hebben nog wat voetbal gekeken. IMG_20210403_193631 (Klein)Ik heb een heerlijke avond gehad, ontzettend gelachen en ik ben met een lach op mijn gezicht op de logeerkamer gaan slapen. Gewoon logeren bij je ouders.. hahahaaha, wie doet dat nog op zijn 43e! ๐Ÿ™‚
Ik dus en ik doe het heel binnenkort gewoon nog een keer, zรณ gezellig was het! ๐Ÿ™‚

Zondag 4 April
Ik heb best goed geslapen, maar was vroeg wakker. Ik ben blijven liggen en heb nog wat gelezen totdat ik mijn moeder hoorde opstaan. En toen ik de koffie rook ben ik naar beneden gestormd ๐Ÿ™‚ We hebben lekker rustig ontbeten, gekletst en koffie gedronken. Echt chill. Daarna ben ik naar huis gegaan en ben gelijk gaan opruimen en poetsen. Na een paar uur doorknallen, was het tijd voor een welverdiende break. Ik ben dus op de bank ingestort en heb een dutje gedaan van twee uur ๐Ÿ˜› Daarna heb ik nog wat was gedaan en gestreken, voetbal gekeken, en geschreven. Perfecte zondag wel ๐Ÿ™‚ De kids waren op tijd thuis maar waren al snel met z’n drieรซn op de bank bezig met een spel. Ik zei een aantal keer iets, maar kreeg amper respons. Daar had ik weinig zin in, dus ik ben vroeg naar boven gegaan en heb ze gewoon hun ding laten doen.
En morgen? Kan ik gewoon nog een dag uitslapen ๐Ÿ™‚ (niet dat ik dat kan, maar het idee is wel leuk ๐Ÿ˜› )

XmelX

5 thoughts on “Week 13 – 2020

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s