Week 15 – 2021

Maandag 12 april
Zodra Mike op de fiets zat richting school, ben ik in de auto gestapt en naar mijn werk gereden. Als een malle gewerkt en thuis heb ik met Mike gegeten. Mijn moeder stond ineens voor de deur dus in plaats van een wandeling hebben we koffie gedronken en best lang aan tafel zitten kletsen. Kyra en Semm waren al vroeg thuis en pas toen mijn moeder weg was, ben ik de afwas gaan doen. We hebben daarna nog een spel Catan gedaan en nadat we nog even op de bank hebben gehangen, ben ik toch maar weer vroeg mijn bed in gekropen.

Dinsdag 13 april
Ik ben weer eerder naar mijn werk gegaan, elk extra half uurtjes is er weer één hè 🙂 Ik merk ook wel dat die extra dagelijkse 30 minuten helpen, langzaam maar zeker! Thuis heb ik weer voor Mike en mij gekookt en daarna ben ik wel een stukje gaan wandelen. IMG_20210413_193504_360 (Klein)Heerlijk even naar buiten na zo’n drukke werkdag. Daarna heb ik gedoucht en ben ik op de bank gaan zitten en heb voetbal gekeken. Ik heb de hele wedstrijd gekeken, dus ik lag wat later in bed dan normaal. 

Woensdag 14 april
En dat ik wat later in bed lag, kon ik in de ochtend wel merken. Wauw, dat is mijn lichaam niet meer gewend hahahaha. Vandaag had ik een halve dag en ik ben toch weer opgeschoten. Na het werk ben ik nog wat boodschappen gaan halen en daarna ben ik thuis gaan poetsen en opruimen. Toen Semm thuis kwam heb ik frietjes voor ze gebakken en na het eten hebben we nog een spel gedaan. Daarna hebben we de avond verder voortgezet bij de tv en voordat voetbal begon heb ik nog wat geschreven. Deze keer heb ik de wedstrijd maar niet afgekeken, you live and you learn 😛

Donderdag 15 april
Vandaag was ik een bezetene op kantoor en om drie uur heb ik dan ook een nodige break genomen met een cappuccino en een stuk vlaai. Ik moest echt even wat energie bulken! Mijn baas ziet mij nooit aan de koffie en vlaai en hij merkte gelijk op dat ik door het harde werken er wel een beetje doorheen begon te zitten. Hij kan er ook niks aan doen en ik kan niet meer doen dan ik doe. Maar ik moet wel echt opletten dat ik niet kopje onder ga..
Na het werk heb ik met Mike en Kyra gegeten en weer leuke gesprekken gehad aan tafel. ’s Avonds had ik yoga en die heb ik weer half slapend gedaan. Neemt niet weg dat die les erg fijn was. Na de les ben ik gelijk gestrekt gegaan. 

Vrijdag 16 april
Mijn weekend is alweer begonnen.. zoals gewoonlijk een paar koppen koffie gedronken bij mijn ouders tussen het boodschappen doen door. Toen ik thuis kwam, ben ik nog een klein stukje gaan hardlopen. IMG_20210416_124351_716 (Klein)Ik had hoofdpijn en had gehoopt dat het na een klein stukje rennen wel over zou gaan, maar helaas. Ik heb nog wat gepoetst, gedoucht en om vier uur had ik een afspraak met Kyra voor een gezichtsbehandeling. Die had ik van haar cadeau gekregen en het was werkelijk heerlijk! Ik lag weer bijna te slapen en ze heeft ook nog mijn wenkbrauwen gedaan, gewoon omdat het kon 🙂 
Heerlijke middag was dat zeg! Ik heb Kyra nog afgezet bij haar vader en heb daarna de hele avond met Gertie doorgebracht. Ik kreeg helaas niet zo heel veel mee omdat ik nogal moe was (voor de afwisseling). 

Zaterdag 17 april
Ik wilde deze ochtend 10 kilometer rennen en dat is mij gelukt! 🙂 IMG_20210417_085433_291 (Klein)Ik was best trots op mijzelf. Na een heerlijke douche heb ik een ontbijt gemaakt en daarna kwam mijn moeder. We hadden een aantal shop afspraken gemaakt en nadat ik als een blij ei door de Hornbach had gehuppeld, rende ik als een nog blijer ei door de Decathlon.

IMG_20210417_114149 (Klein)

Pitstop tussen het winkelen door 🙂

Ik heb mijzelf getrakteerd op wat nieuwe hardloop spullen en ook wandelschoenen. Aangezien ik nu bijna dagelijks wandel, was dat geen overbodigheid. We zijn daarna nog naar de winkel gegaan en thuis hebben we geluncht. Daarna is mijn moeder naar huis gegaan en ben ik nog de was gaan doen. Tegen vier uur kwam Alique en we hebben daarna samen gegeten, een wijntje gedronken en een paar films gekeken.

We hebben ontzettend gelachen en ook wel fijne gesprekken gevoerd. Tegen half twaalf ben ik naar bed gegaan, met al wat hoofdpijn van de rode wijn (dat krijg ik echt altijd van rode wijn). Laten we hopen dat ik hier morgen geen last van heb. 

Zondag 18 april
Helaas werd ik ook met hoofdpijn wakker en ben ik beneden een ontbijt gaan maken voor mijzelf, zodat ik een pilletje kon nemen. Ik heb voor Alique ook een ontbijt gemaakt en we hebben nog een hele tijd aan tafel zitten kletsen. Toen ze naar huis is gegaan ben ik gelijk begonnen in de tuin.

Ik wilde hem klaar maken voor wat nieuwe plantjes (met andere woorden: de verlepte plantjes van vorig jaar moesten er nog uit hahahaha). Het ziet er gelijk zo netjes uit! love it. Ik heb daarna nog een wandeling gemaakt (nieuwe schoenen inlopen) en op de terugweg nog wat gehaald bij de Etos en Jumbo. IMG_20210418_140220_418 (Klein)De eerste 7 kilometers zijn al gemaakt. Weer thuis heb ik wat gegeten, serie gekeken, geschreven en voetbal gekeken. De kinderen kwamen rond zeven uur thuis en we hebben op de bank nog wat gekletst. Maar uiteraard heb ik het niet te laat gemaakt. 

Drukke week, maar wel met heerlijke wandelingen. Ik begin die steeds meer te waarderen. 

XmelX

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s