Lezen, lezen, lezen!

Vorig jaar heb ik niet zo veel boeken gelezen. De laatste blog hierover was in September en toen was ik bezig in Wild van Harlan Coben (goed boek ook weer!)
Daarna heb ik nog de volgende boeken gelezen:

Nog lange niet (M.J. Arlidge)
Stad van glas (Robert Pobi)
Perfecte prooi (Helen Fields)
Gifspoor (Jet van Vuuren)
De zeven zussen (Lucinda Riley)
Wat jij niet ziet (M.J. Arlidge)
Storm (Lucinda Riley – deel 2 van de zeven zussen)
Schaduw (Lucinda Riley – deel 3 van de zeven zussen)

Ik heb dus in totaal in 2020 38 boeken gelezen en ik lees nog altijd het vaakst Thrillers, maar omdat ik ook een abonnement heb bij Bookchoice, lees ik nu af en toe ook wel wat andere genres tussendoor.
Vooral de serie van de Zeven Zussen is erg leuk om te lezen!
Maar ik blijf ook echt smullen van series zoals die van M.J. Arlidge 😀

Uiteraard ben ik in 2021 door gegaan met lezen en dit jaar heb ik al aanzienlijk meer gelezen dan dezelfde periode in het vorige jaar. Dat komt waarschijnlijk ook omdat ik nu wat meer wandel en dan een luisterboek aan zet. Ook als ik naar mijn werk rijd, luister ik naar een luisterboek. Het kalmeert mij en ik verdwijn dan gewoon in de tijd, love it!

Van de boeken die ik dit jaar heb gelezen, zal ik een nieuwe blog schrijven.

Lees jij veel?

XmelX

4 thoughts on “Lezen, lezen, lezen!

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s