Week 16 – 2021

Maandag 19 april
Ik ben weer vol goede moed aan de week begonnen en het loonde zich ook wel. Tevreden ben ik naar huis gegaan, tevreden maar wel doodmoe. Thuis heb ik gekookt, gezellig met Mike gegeten en nadat de afwas gedaan was, ben ik weer een uur gaan wandelen. Dat wordt echt mijn afschakel moment van zo’n drukke dag. Toen ik weer thuis was, heb ik een kopje koffie gedronken en een appeltje gegeten en nog een beetje tv gekeken.

Dinsdag 20 april
Ik werd vandaag echt amper gestoord en dat kon ik wel merken, want ik kreeg meer af dan ik gedacht had. Dat scheelt echt wel hoor! Na het werk weer met Mike gegeten en daarna hebben we samen nog geleerd. Hij leert op die manier nog altijd het beste, we moeten echt gaan zoeken naar andere opties (al vind ik het altijd wel leuk en leerzaam!). Ondanks dat er weer een persconferentie was, ben ik toch gaan wandelen. Ik blijf er niet meer voor thuis want het is toch elke keer hetzelfde. Stijgen de besmettingen dan wordt de riem weer aangetrokken, maar dalen de besmettingen dan moeten ze vooral nog even bekijken of dit wel zo blijft en zijn er nog altijd geen versoepelingen. Onzin! Ik begin er echt langzaam depressief van te worden. Verrassend genoeg gaan vanaf volgende week de terrassen weer open.. van 12:00 tot 18:00 uur en met nog meer idiote regeltjes. Hoe verzinnen ze het, echt.. Winkels gaan ook weer open, dus we kunnen weer een beetje normaal de stad in. Voor de rest blijft nog alles dicht.. ik snap er niks van.
Gertie kwam langs en we hebben tot een uur of tien gekletst.

Woensdag 21 april
Mike had vrij vandaag dus ik was weer eerder op kantoor. Ik realiseerde mij dat ik volgende week nog moet werken en daarna twee weken vrij heb. Fijn vooruitzicht, maar het feit dat ik nog zoveel moet doen en al behoorlijk achter lig, zit toch meer in mijn hoofd dan de opluchting dat ik vrij heb. Dan klopt er ergens iets niet.. 😦 En volgende week heb ik Koningsdag ook nog vrij.. dus een dag minder werken. Lieve hemel, hoe ga ik dat regelen!?!? Idioot dat ik zo denk, maar ik word de laatste tijd sowieso gek van mijn hoofd. Die staat echt continu aan! Doodvermoeiend. Na het werk ben ik nog even langs de winkel gegaan en omdat mijn hoofd weer zo propvol zat, ben ik ook nog een stuk gaan hardlopen. IMG_20210421_161730_506 (Klein)Gewoon even 20 minuutjes, het hoeft niet altijd lang te zijn. We hebben daarna samen gegeten en nog een spel Catan gedaan. Ik heb vervolgens nog geschreven, een sinaasappel gegeten en een kop koffie gedronken en ben weer vroeg mijn bed in gegaan. Zelfs als ik slaap, staat mijn hoofd aan want ik droom echt bizar de laatste tijd!

Donderdag 22 april
Vandaag schoot totaal niet op. Ik leek nergens doorheen te komen, alsof ik niks gedaan kreeg. Er waren ook veel onderbrekingen en dat houdt de boel behoorlijk op. Scheisse! Na het werk gegeten met Mike en daarna hebben we samen een stuk gewandeld. Hij moet ook wat meer naar buiten, dus dat gaan we een dagelijks ding maken. IMG_20210422_193057_884 (Klein)Maar heel eerlijk heeft hij daar nooit zin in en valt daarna ook altijd op de bank hahahahaha. Ik had yoga en daarna ben ik op de bank gaan zitten en ik kwam er gewoon niet meer vanaf omdat ik te moe was. Uiteindelijk heeft Semm mij naar boven gedragen (letterlijk!), zodat ik zelf de trappen niet op hoefde 😛

Vrijdag 23 april
Vanmorgen boodschappen gedaan, bij mijn ouders langs gegaan en daarna thuis de tassen gepakt. Nadat Kyra klaar was met alles, zijn we richting Purmerend gereden en het was gelukkig redelijk rustig op de weg. Om vier uur waren we daar en Thomas en Maaike waren nog werken dus we zijn eerst snel naar de winkel gewandeld. Even de benen strekken en nog wat lekkers gehaald. Daarna hebben we de spullen opgeruimd en zijn we op de bank geploft tot Thomas en Maaike thuis kwamen.

We hebben samen gegeten, later nog wat lekkers op tafel gezet, een paar biertjes gedronken en ontzettend gelachen 🙂 Heerlijke avond!

Zaterdag 24 april
Ik heb heel slecht geslapen en was ook al vroeg wakker. Ik ben wel wat langer blijven liggen maar om tien uur moest ik met Maaike in het centrum zijn. We hadden een afspraak om samen een tattoeage te laten zetten en die zat er dan ook vrij snel op (klein maar enorme betekenis). Ik ben er enorm blij mee en Maaike ook!

IMG-20210424-WA0003 (Klein)Nadat we thuis waren, heeft iedereen zijn schoenen aan gedaan en zijn we nog eens door de stad gewandeld. Na een klein uurtje zijn we weer richting huis gegaan en daar heeft Kyra mijn nagels gedaan. De mannen zaten te gamen en toen we allemaal klaar waren hebben we eten besteld en nog spellen gedaan.IMG_20210424_183820 (Klein) Ik was wel moe dus ik ben om tien uur al naar bed gegaan.

Zondag 25 april
Dit keer ben ik wel vroeg opgestaan en een rondje gaan hardlopen. IMG_20210425_082405_213 (Klein)Het is hartstikke mooi om daar te lopen dus dat doe ik ook heel graag. Toen ik binnen kwam was Thomas al op en we hebben samen nog wat gekletst voordat de rest wakker was. Nadat iedereen zijn ontbijt op had, zijn we vertrokken en rond twee uur waren we in Meerssen waar we Kyra moesten afzetten. Ze kreeg haar wenkbrauwen gedaan en wij zijn verder naar huis gegaan en ik was net op tijd om het voetbal te kijken! Goede timing 🙂 In de rust heb ik de tassen opgeruimd en de was aangezet en de tweede helft heb ik helaas niet helemaal gezien want ik ben weer eens in slaap gevallen. Toen ik wakker was heb ik nog wat eten gemaakt voor Mike en mij en daarna kwamen mijn ouders nog langs. Dat was wel heel gezellig. Om half tien ben ik samen met Mike naar boven gegaan. Nog één week werken en naar school en dan vakantie..

Zo’n weekend maakt gelijk een hele maand goed!

XmelX

6 thoughts on “Week 16 – 2021

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s