Week 17 – 2021

Maandag 26 april
De laatste werkweek voordat ik vakantie heb, dus ik moet deze week echt aanpoten om te zorgen dat ik zoveel mogelijk af heb en misschien zelfs wel helemaal bij kom! (dat zou pas een mooi uitgangspunt zijn zeg LoL) Ik was al wat eerder op het werk en ben ook later naar huis gegaan. Na het werk heb ik Mike opgehaald en zijn we bij mijn ouders gaan eten (soms wel fijn als je na een dag werken niet zelf hoeft te koken). Na een heerlijk etentje en een rondje kletsen, zijn we naar huis gegaan en ondanks het feit dat ik morgen vrij heb, ben ik toch vroeg gaan slapen.

Dinsdag 27 april
Koningsdag. Een dag verlof. Eigenlijk had ik deze dag liever gewoon gewerkt, want die tijd kon ik goed gebruiken. Maar tijd met mijn kinderen en een beetje rust is ook echt geen overbodige luxe momenteel.  Ik was al vroeg op en na een ontbijt heb ik gepoetst. Mijn moeder kwam langs en we zijn samen met Mike de stad in gewandeld. We hebben even rond gelopen, een lunch gehaald en weer terug naar huis gewandeld. Thuis konden de kinderen hun lunch eten en ik heb met mijn moeder nog een kopje koffie gedronken. Toen mijn ma weer naar huis was, ben ik even bij Mike op zijn kamer gaan hangen, mee gekeken met zijn games (altijd goed om te weten in welke spellen hij momenteel geïnteresseerd is) en daarna heb ik een pan nasi gemaakt. Na het eten heb ik even alleen op de bank gezeten en uit verveling heb ik maar een glas wijn gedronken. Gertie kwam nog langs en we hebben samen nog een glaasje wijn gedronken en gekletst.

Woensdag 28 april
Ik was al vroeg op kantoor en heb ook tot half vier doorgewerkt. Normaal ben ik om één uur al klaar, maar ik wilde echt wat meer gedaan krijgen. Na het werk nog lekker in de tuin kunnen zitten en toen iedereen er was (inclusief een vriendin van Kyra) ben ik gaan koken.  Nog een keer nasi voor Kyra en mij en voor de rest frietjes. We konden buiten eten, zo’n lekker weer was het en dat was ook echt gezellig. Na de afwas hebben we nog een spel gedaan en daarna voetbal gekeken. Lekker avondje dus.

Donderdag 29 april
Ik was weer eerder op kantoor en het werd een vreselijk chaotische dag. Zo’n dagen zijn altijd verschrikkelijk, want ik moet dan zoveel dingen tussendoor doen die “af moeten”, dat ik mijn normale werk niet af krijg en dus alsnog met een achterstand kom te zitten. Mijn baas zei dat ik mij niet druk moest maken, dat ik mij moet focussen op mijn vakantie en niet aan het werk moet denken. Ik ga mijn best doen om dit ook daadwerkelijk zo te voelen maar het zal niet makkelijk worden denk ik. Na het eten ben ik een beetje op de bank ingestort en om half tien werd ik pas weer wakker (geen yoga dus.. ). Ik heb nog wat water gedronken, een appeltje gegeten en toen ben ik naar bed gegaan.
Ik heb vakantie…

Vrijdag 30 april
Ik was al vroeg beneden en ben deze ochtend alleen even naar de Albert Heijn gegaan. Aangezien we komende maandag een midweek weg gaan, had ik niet echt veel boodschappen nodig. Daarna wel gewoon met verse broodjes naar mijn ouders gegaan en daar gezellig gekletst en koffie gedronken. Ik kreeg ook ineens een telefoontje van mijn ex man. De kinderen zouden dit weekend bij hem zijn, maar hij had helaas Corona en was ook best beroerd dus dat ging hem niet worden. Ik ben met de kinderen nog de stad in gegaan, want Mike moest echt nieuwe kleren hebben. Bovendien wilde hij eens voor een nieuwe look gaan dus ik heb hem lekker zijn gang laten gaan 🙂 Daarna zijn we uiteraard op het terras gaan zitten en hebben de kinderen genoten van een lunch terwijl ik gewoon genoot van het weer op het terras kunnen zitten.

Wat een heerlijkheid! Toen we eenmaal thuis waren, hebben Mike en zijn kledingkast eens leeg gemaakt en gekeken wat hem nog paste. Dat was verrassend weinig 😮 Echt niet normaal! Die jongen groeit harder dan kool! Twee grote big shoppers vol met kleding wat weg moeten. Om half vijf ben ik met mijn buurvrouw mee gegaan voor haar vaccinatie. Ze vond het eng en dus bood ik aan mee te gaan voor morele steun. Het viel gelukkig allemaal mee voor haar en eenmaal weer thuis heb ik pannenkoeken gebakken.IMG_20210430_175603 (Klein) De kinderen zijn daarna vertrokken naar hun kamers en ik heb later nog met Gertie een horror film gekeken.
Hoogtepunt dag 1: Terras!! Eindelijk mag het weer!!

Zaterdag 1 mei
Al vroeg wakker en ook al vroeg op. Om kwart over zeven liep ik al buiten en heb een heerlijk rondje gerend. IMG_20210501_084037_976 (Klein)Daarna heb ik wat gepoetst, gestreken, ramen gewassen, was gedaan en heb ik Mike ook zijn kamer laten poetsen. Tegen één uur zijn Mike en ik de stad in gefietst en hebben we nog heerlijk op het terras gezeten. Mike met een lekker bitterballetje en ik met een kopje thee 🙂 IMG_20210501_132506 (Klein)

Heerlijk genoten! Toen we thuis waren hebben Mike en ik onze tas gepakt en zijn we naar mijn ouders gegaan. Mijn plan was namelijk dat ik bij mijn ouders zou blijven logeren en aangezien de kinderen dus thuis bleven, is Mike met alle liefde mee gegaan 🙂 Kyra bleef uiteraard thuis met Semm. Bij mijn ouders ben ik samen met mijn moeder naar de friture gegaan en hebben we ouderwets frietjes gegeten. Dat was wel weer eens lekker. Rond zeven uur kwamen de bestelde cocktails en die smaakten weer verdomd goed!

We hebben een hele gezellige avond gehad, enorm gelachen, maar tegen elf uur ben ik toch echt naar bed gegaan.
Hoogtepunt dag 2: Alweer terras!! Samen met Mike 🙂

Zondag 2 mei
Ik had vreselijk slecht geslapen en dat kwam volgens mij omdat ik niet meer gewend ben om naast iemand te slapen hahahaha. Mike lag naast mij en die heeft mij wel soms wakker gehouden 😛 Ik was blij toen ik beneden was en een heerlijke kop koffie kon drinken. Na het ontbijt hebben we nog een spelletje gedaan en daarna zijn we naar huis gegaan. Bij thuiskomst zei Kyra dat ze nog de stad in ging met Semm, gewoon op het terras zitten .. maar de vraag of we mee wilden kwam niet dus ik heb ons ook maar niet zelf uitgenodigd.  Ik ben in de middag nog wat boodschappen gaan doen voor komende week, samen met mijn moeder en daarna ben ik voetbal gaan kijken. We hadden het hele weekend al contact met mijn ex man want hij was toch wel behoorlijk ziek. Zo ziek dat ze hem zondagmiddag met de ambulance hebben opgehaald. Na controle in het ziekenhuis kwamen ze erachter dat hij ook nog een virusinfectie op zijn longen had, vandaar dat hij in zo’n slechte staat was. Gelukkig mocht hij met een antibiotica kuur gewoon naar huis en mocht hij daar verder uitzieken. Beter dan in het ziekenhuis blijven, dus we waren behoorlijk opgelucht! Ik heb later in de middag nog met Kyra Formule 1 gekeken en daarna nog voetbal. Een vriendin van Kyra kwam nog langs en daar heb ik wel een hele leuke avond mee gehad. Ik had nog altijd niks gepakt voor onze kleine vakantie volgende week.. dat moet ik morgenvroeg dan maar doen.
Hoogtepunt dag 3: Gezellige avond met Kyra en haar vriendin.

Gek dat je een beetje tegen je vakantie op kijkt, omdat je één niet echt weg mag/kan (naar het buitenland) en twee, lig ik teveel achter met mijn werk om echt te kunnen ontspannen.
.. ik heb echt vakantie nodig!!

XmelX

2 thoughts on “Week 17 – 2021

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s