Week 18 -2020

Maandag 3 mei
Ik was al om zeven uur beneden en heb voor mijzelf een lekker ontbijt gemaakt. Na het ontbijt heb ik beneden al wat spullen bij elkaar gezocht die mee moesten, de afwas gedaan, de kattenbak nog helemaal verschoond zodat de buurvrouw niet met teveel zooi zit, gezogen en nog een beetje gestreken. Toen de kinderen wakker waren hebben we alle drie alles bij elkaar gezocht en onze koffer gevuld. Dat was echt zo gepiept en tegen half twaalf zijn we vertrokken. Na dik een uur waren we op onze bestemming aangekomen. Landal de Vers in Overloon. Een wat andere mei vakantie dan we gewend zijn, maar het buitenland is gewoon nog geen optie 😦 Om één uur kregen we de sleutel en het huisje was werkelijk prachtig! Nog nooit in zo’n mooi huisje verbleven.

Het was ruim, modern, schoon, met een overdekte veranda waar een tafel en een lounge bank stond, een buitenkachel en ook nog een of andere dure barbecue (zo’n ei).
We hebben eerst geluncht en daarna ben ik met Kyra en mam boodschappen gaan halen terwijl de mannen gingen opruimen en de bedden maken. Eenmaal thuis en alles ingeruimd, werden de eerste dopjes van de bierflesjes gehaald en hebben we spelletjes gedaan terwijl de buitenhaard gelijk in gebruik genomen werd. Het was echt heerlijk buiten, zeker met die kachel erbij en die heerlijke lounge bank waar je in weg kon zakken.

Na het eten heb ik daar nog anderhalf uur zitten lezen, terwijl mijn vader zwijgend bij mij zat om het vuur aan te houden 🙂 Toen het te koud werd zijn we naar binnen gegaan en hebben we allemaal wat spellen gedaan. Ik was echt moe en ben rond half elf naar bed gegaan.
Hoogtepunt dag 4: in de loungebank bij het vuur zitten 

Dinsdag 4 mei
Ik was al vroeg wakker en ben gelijk gaan hardlopen. IMG_20210504_092128_529 (Klein)Het was echt slecht weer dus het werd een natte en winderige run. Op de terugweg heb ik gelijk de bestelde broodjes opgehaald en mijn ouders zaten al aan tafel met de koffie klaar toen ik aan kwam. 🙂 We hebben met z’n drietjes ontbeten en daarna ben ik gaan douchen. Nadat de kinderen wakker waren en hun ontbijt ook op hadden, zijn we naar de markt in Horst gegaan. Het was nog altijd slecht weer en de kraampjes waaiden bijna weg.. verschrikkelijk! Dus van die markt zijn we maar vertrokken en naar Venray gereden. Daar was het wel heel leuk, we hebben wat gewinkeld en op het terras gezeten!! 😀

Koud, maar dat deert niet, we mogen weer! Eenmaal weer terug in het huisje hebben we nog spellen gedaan, lekker gegeten en ’s avonds met een tafel vol met lekkers voetbal gekeken.

Voordat de wedstrijd afgelopen was, ben ik al naar bed gegaan want ik was echt moe! Mike is gelijk met mij mee gegaan en we hebben in bed nog wat gekletst (gelukkig gescheiden bedden hahahaha)
Hoogtepunt dag 5: terras in de kou! Love it! 

Woensdag 5 mei
Ik was al om zeven uur beneden en heb gewacht tot mijn vader ook klaar was. We zijn samen gaan wandelen en door een heel leuk stukje Overloon gelopen (er is een reden waarom mijn moeder dan niet mee gaat hahahaha).

Het Oorlogsmuseum ligt letterlijk 800 meter van het park af (zo jammer dat het niet open is 😦 ) en daar vonden we ook nog een leuk terras waar we van plan waren nog eens te gaan kijken als het open is.

Op de terugweg hebben we weer de broodjes mee genomen en mijn moeder was uiteraard al wakker en had de koffie al klaar. Weer met z’n drietjes ontbeten en de kinderen hebben echt goed kunnen uitslapen. Tegen half één zijn we naar het terras gelopen die mijn vader en ik in de ochtend gezien hadden en daar hebben we heerlijk een tijd gezeten. Tussen de buien door scheen de zon nog lekker en bleek het een heerlijk plekje te zijn.IMG_20210505_132355 (Klein) De menukaart zag er ook bijzonder goed uit dus we hebben gelijk voor morgen gereserveerd. Weer terug in het huisje ben ik met mijn moeder nog eens naar de winkel gegaan en daarna hebben we weer wat spelletjes gedaan. Ik probeerde volledig te ontspannen dus bedacht ik dat het een goed idee was om eens in bad te gaan liggen..IMG_20210505_173448 (Klein)Geen goed idee, want ik word daar alles behalve rustig van. Na 10 minuten was ik er al weer klaar mee en stond na een kwartier alweer beneden. We hebben gegeten en spellen gedaan (dat blijven echt leuke momenten) en er was weer voetbal op. Maar die wedstrijd heb ik wederom niet helemaal af gekeken en weer samen met Mike op tijd naar boven gegaan. Gezellig!
Hoogepunt dag 6: Terras ! 😀

Donderdag 6 mei
Ik had heel slecht geslapen, werd ook duizelig wakker en het idee om te gaan hardlopen viel dus in het water. Scheisse!
In plaats daarvan heb ik even beneden gezeten met mijn moeder, een kopje koffie gedronken en toen zijn we even een stukje gaan wandelen. Ook weer meteen de broodjes op de terugweg meegenomen en we hebben weer met z’n drieën ontbeten. De kinderen waren weer laat op en ik was in die tijd op de bank gaan zitten met een boek en weer in slaap gevallen. Ik voelde mij nog altijd raar en wankel. Samen met Kyra en mijn moeder ben ik naar Boxmeer gegaan en daar hebben we een middagje geshopt en met succes!! Best fijn om even zonder de mannen weg te gaan (en dat vonden hun waarschijnlijk ook). Daarna hebben we in het huisje onze aanwinsten geshowd en zijn we weer naar het terras gegaan. We hebben heerlijk gegeten, lekker gedronken en gezellig gekletst 🙂

Om zes uur moesten we helaas gaan en thuis zijn we verder gegaan met een drankje en plezier. Rond tien uur vond ik het weer goed geweest en ben ik gaan slapen.
Hoogtepunt dag 7: shoppen met de “meiden” in Boxmeer. 

Vrijdag 7 mei
Om kwart over zeven was ik beneden en ik zag dat er sneeuw lag! Sneeuw!!! Hallo!! Het is MEI! Ongelooflijk.
Ik heb eieren gekookt, koffie gezet, de vaatwasser leeg gemaakt en toen kwam mijn moeder ook binnen gelopen. Om half negen heb ik de broodjes gehaald en gelijk de kinderen wakker gemaakt. We moeten natuurlijk op tijd het huisje uit dus uitslapen zat er vandaag niet in. Nadat iedereen gegeten had, liep alles wel als een geoliede machine.

We waren mooi op tijd klaar en zijn naar huis gereden. Kyra en Semm hadden besloten nog naar Roermond te gaan en mijn ouders hebben Mike en mij thuis afgezet. Daar heb ik Mike wat taken gegeten en ben zelf boodschappen gaan doen. Toen ik thuis kwam, waren Semm en Kyra er ook al en ben ik de kleding gaan opruimen en gelijk de was aangezet. Kyra heeft mijn nagels nog gedaan en daarna heb ik pannenkoeken gebakken. Vervolgens is ze naar het voetbal van Semm gegaan en is Mike naar boven gegaan. Ik heb de afwas gedaan en toen ik op de bank zat, merkte ik wel dat het gevoel van ontspanning alweer volledig weg was. Die midweek was duidelijk niet lang genoeg om helemaal tot rust te komen. Ik heb daar heerlijke wandelingen gemaakt, lekker ontspannen kunnen lezen en genoten van het gezelschap. Maar nu ik weer thuis ben, verlang ik naar rust, alleen zijn en weg van hier. Nu maar hopen dat mijn tweede week niet alleen maar dat gevoel heeft, maar ik ook weer wat rust mag ervaren..
Gertie kwam nog langs en we hebben onze week even bij gepraat. Tegen half elf ben ik gaan slapen
Hoogtepunt dag 8: slapen in mijn eigen bed. 

Zaterdag 8 mei
Om kwart over zeven liep ik alweer buiten voor een rondje hardlopen.IMG_20210508_074317_049 (Klein) Daarna heb ik thuis voor Kyra een lunch gemaakt want ze moest de hele dag werken. Toen ze weg was, ben ik gaan poetsen en nadat Mike ontbeten had hebben we nog een rondje gewandeld om vervolgens met mijn ouders naar de verjaardag van mijn neef te gaan. Daar hebben we een stukje vlaai gegeten, paar koppen thee gedronken en waren we ook weer op tijd thuis. Mike is thuis gaan gamen en ik heb nog wat geschreven, gewassen, gehangen en tv gekeken. Toen Kyra thuis kwam, had ik het eten klaar en hebben we samen gegeten. Na de afwas zijn de kinderen naar boven vertrokken en heb ik de hele avond voetbal gekeken (met tussendoor een dutje). Om half elf ben ik naar boven gegaan en ben verder gaan dutten 😉
Hoogtepunt dag 9: avondeten met de kinderen

Zondag 9 mei
Moederdag! Het was prachtig weer en om zeven uur liep ik al buiten voor een rondje van 7,5 kilometer. Heerlijk!IMG_20210508_074317_049 (Klein)
Daarna heb ik ontbeten en gedoucht. De kinderen waren heel laat wakker dus voor hun kon ik pas om half elf ontbijt maken. Mijn moeder kwam om half 12 en ik wilde haar voor Moederdag lekker mee de stad in nemen en genieten met een wijntje op het terras. Van Kyra kreeg ik nog een leuk cadeau en nadat ik de deur uit ben gegaan is zij ook meteen met Semm naar zijn moeder gegaan. IMG_20210509_110624 (Klein) Ik had eigenlijk wel verwacht dat ze nog even met ons mee zou gaan, is leuk als je op Moederdag ook even met je moeder wat doet (dat vind ik namelijk belangrijk op Moederdag, cadeaus doen mij op zo’n dag weinig) maar dat idee was niet eens bij haar opgekomen blijkbaar. Mam en ik hebben een heerlijke middag gehad op het terras. We hebben in het zonnetje gezeten, we hebben gekletst, lekker geluncht en echt even quality time gehad.

Toen we thuis waren en mam weer naar huis is gegaan, heb ik met Mike nog in de tuin gezeten. We hebben ontzettend gelachen samen en hij was zelfs nog even de stad in gefietst om mij iets te kopen. Hij weet ook dat ik geen cadeaus wil op zo’n dagen, maar hij kon het niet laten om mij een kleinigheid te halen. Een pen!! 😀

Die jongen is te gek, want ik word altijd dolgelukkig als ik een fijne pen krijg dus ik was er heel blij mee! En ik was ook blij dat hij het bij iets kleins had gehouden. De lol die we de rest van de middag gehad hebben, was goud waard!
En toch realiseerde ik mij ’s avonds dat deze dag een nare bijsmaak had .. zeker omdat ik Kyra nog tegenkwam in de stad terwijl ze met haar schoonmoeder op weg was om een terrasje te pikken… 😦
Het zal de leeftijd wel zijn :/
Hoogtepunt dag 10: Terras met mam 

Landal de Vers is een prachtig park met super huisjes waar ik echt nog een keer naar toe wil! Hopelijk dan wel met wat beter weer en als alles open is! Het was een heerlijke midweek ❤

XmelX

3 thoughts on “Week 18 -2020

  1. Als ik het lees heb je genoten van alles. Eten aan je lichaam gewerkt wat verlangt een mens nog meer dan misschien een beetje zon.
    Lap het bad het schuim een stukje been en teen en maar raden wie is het van de dames hahahahaha

    Aum Shanthi

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s