Week 19-2021

Maandag 10 mei
Mijn tweede week vakantie is ingegaan en ik was weer idioot vroeg wakker. Aangezien Semm gewoon moest werken, ben ik maar opgestaan en heb ik hem (zoals ik normaal ook doe) een lunch gemaakt voor mee naar zijn werk te nemen en daarna ben ik gaan wandelen. IMG_20210510_081746_957 (Klein)Ik voel mij nog altijd wat duizelig en dat merkte ik ook tijdens het lopen. Heel vast liep ik namelijk niet. Nou ja, ik ga er niet voor op mijn kont blijven zitten. Thuis heb ik een ontbijt gemaakt voor mijzelf en daarna ben ik gaan lezen. Toen Mike beneden kwam ben ik even bij hem gaan liggen op de bank en gewoon in slaap gevallen! Om 11:17 uur schrok ik wakker en ik had om 11:30 een afspraak bij de fysio, dus als een kip zonder kop heb ik mijn spullen gepakt en nog half slapend ben ik in de auto gestapt. Om vervolgens bij de fysio aan te komen, verbaasd zijn omdat ze er nog niet was en dan een berichtje krijgen dat ze mij vergeten was af te zeggen! Auch.. hahahahaha, Stond ik dan met mijn verslapen kop! 😛 Terug naar huis gereden en daar was mijn moeder ook al. We hadden afgesproken samen de zolder op te ruimen, omdat dat een klusje was die ik maar voor mij uit bleef schuiven. Met z’n drieën zijn we naar boven gegaan en maar gewoon bij het begin begonnen.

Na een aantal uur waren we al aardig opgeschoten en zijn we ook al een rondje naar het milieupark gereden omdat de auto al vol stond met troep. Daarna nog een tijd verder gegaan totdat we op een punt kwamen waar we nog weinig konden doen. De persoonlijke dozen uitzoeken zou ik de volgende dag zelf gaan doen. We hebben nog een kop koffie gedronken en toen ben ik zelf nog in mijn eentje op zolder wat dozen gaan uitzoeken. Fantastisch wat je daar soms tegenkomt hahahaha. Nadat ik het mooi vond geweest voor die dag heb ik met Mike gegeten en zijn we nog een stukje gaan wandelen samen.
’s Avonds heb ik half slapend op de bank doorgebracht.
Hoogtepunt dag 11: wandeling in de ochtend.

Dinsdag 11 mei
Weer vroeg opgestaan en een wandeling gemaakt. Heerlijk is dat toch. Daarna thuis ontbeten en nog rustig aan gedaan. Tot een uur of tien, toen ben ik weer de zolder op gegaan en hoefde ik alleen nog de boeken uit te zoeken en fatsoeneren. Ik moest van Kyra eens wat boeken weg doen (hoe durft ze!) en dat heb ik dan ook maar gedaan. 5 Engelse ouderwetse boeken, die lees ik toch niet 😛 De rest ga ik echt niet weg doen 🙂
De zolder ziet er nu echt super uit! Heerlijk opgeruimd. Zo zie ik het graag 🙂

Ik heb met Mike samen gegeten en na het eten zijn we weer een stuk gaan wandelen en toen we thuis waren hebben we de persconferentie gekeken. Zeer waarschijnlijk mogen we volgende week weer gaan sporten en gaan de terrassen nog langer open! Ik hoop zo dat er vanaf nu alleen maar positief nieuws komt en dat ze niet weer de keutel gaan intrekken vanwege stijgende besmettingen. Gertie kwam ook nog langs en we hebben samen lekker een glaasje wijn gedronken! Ik ben wel weer op tijd naar bed gegaan.
Hoogtepunt dag 12: alweer mijn ochtendwandeling

Woensdag 12 mei
Ik heb weer zo vreselijk slecht geslapen, zucht. Dan maar weer vroeg opstaan en een stukje gaan hardlopen. IMG_20210512_080519_796 (Klein)Het is heerlijk om zo je dag te beginnen. Thuis heb ik een lunch gemaakt voor Kyra, want ze had de hele dag school.
Later ben ik met Mike nog de stad in gefietst en hebben we samen met vrienden op het terras gezeten.

Gezellig bij gekletst, heerlijk gelachen en natuurlijk een hapje gegeten. Echt genoten, kan er niks anders van maken. We zijn een paar uur later weer naar huis gefietst en toen Kyra en Semm ook thuis waren heb ik frietjes voor de kinderen gebakken. ’s Avonds hadden we een filmavond, maar Semm vertrok naar vrienden en Kyra lag na vijf minuten languit te slapen op de bank 😛 Dat werd dus een filmavond met Mike en mij 😛
Hoogtepunt dag 13: lunch in de stad

Donderdag 13 mei
Vroeg mijn bed uit voor een ochtendwandeling. Ik ga deze wandelingen nog missen als ik weer aan het werk moet denk ik. Het is in ieder geval een heerlijke manier om je dag te beginnen. Kyra had in de ochtend van alles te doen en ik heb wat gerommeld in huis. In de middag ben ik de stad in gefietst en heb ik even in mijn eentje op het terras gezeten. Heerlijk. IMG_20210513_133214 (Klein)Het zat ook echt vol en dan is het nog leuker zitten vind ik. Op de terugweg nog langs de Jumbo gereden en thuis ben ik gaan koken. Een vriendin van Kyra kwam ook nog langs en we hebben samen gegeten. Na het eten ben ik met Mike nog gaan wandelen, in de regen wel te verstaan 😛 Vonden we beiden niet erg. Toen we thuis waren zijn we om de beurt gaan douchen en daarna hebben we met z’n allen op de bank gehangen.  Dat is nog eens je tijd nutteloos doorbrengen he hahahahahaha. Maar ja, ik heb vakantie dus dan mag dat 😛
Hoogtepunt dag 14: alleen op het terras genieten

Vrijdag 14 mei
Vanmorgen eens niet gaan wandelen, maar ontbeten, boodschappen gedaan en naar de tandarts gegaan. Thuis heb ik alles opgeruimd en ben ik een stukje gaan hardlopen. Na het hardlopen heb ik gedoucht, de afwas gedaan en toen ben ik gaan zitten met een boek en heb van een fijne rustige middag genoten. Ik ben met Kyra nog even langs mijn ouders gegaan, want die waren ook een paar weg geweest. Nadat we weer thuis waren zijn de kinderen opgehaald door hun vader, die weer een beetje opgeknapt was. Ik ben naar Alique gegaan en daar heb ik de avond weg gekletst. Ik was alweer vroeg thuis en ben ook gewoon vroeg in bed gaan liggen.
Hoogtepunt dag 15: Hardlopen

Zaterdag 15 mei
Het was al best een tijdje geleden dat ik alleen in huis wakker werd. Ik kan je vertellen dat dat soms echt wel lekker is.
Ik was wel wat onrustig deze ochtend, wist niet goed wat ik moest en wilde. Het weer was druilerig en ze hadden nogal wat plensbuien voorspeld. Toch heb ik een rugzak gepakt, een fles water en havermoutrepen erin gedaan en ben de deur uit gelopen. Ik ben gewoon gaan lopen, geen idee waarheen en voor hoe lang. IMG_20210515_123830_675 (Klein)Na 2 uur en 15 minuten en 13 kilometer later, kwam ik thuis aan. Mijn moeder kwam even later langs en we hebben samen nog een kop koffie gedronken voordat ik op de bank ben gaan zitten en twee uur van de wereld was. IMG_20210515_165944 (Klein)Ik heb een pizza besteld en voor de rest van de avond tv gekeken. Heerlijke dag!
Hoogtepunt dag 16: lange wandeling zonder bestemming

Zondag 16 mei
Uiteraard weer vroeg wakker maar ook weer klaar om te gaan hardlopen. IMG_20210516_081049_268 (Klein)Het regende een beetje, dat was wel lekker. Ik heb vijf kilometer gerend en wilde eigenlijk iets meer rennen, maar na de vierde kilometer moest ik ineens poepen! Godver! En ik voelde meteen dat ik die niet lang kon ophouden hahahaha, dus met geknepen billen die laatste kilometer snel naar huis gerend 😛 Meteen de een toiletbezoekje de douche in gesprongen en daarna wat yoghurt met muesli gegeten. Vervolgens ben ik nog langs mijn ouders gegaan en op de terugweg gelijk de tank vol gegooid zodat ik de hele dag niet meer de deur uit hoefde. Voor de rest heb ik gepoetst, opgeruimd, gestreken en de boel weer allemaal op orde gebracht. Uiteraard had ik weer een dutje van een paar uur (dat krijg je als je ’s nachts je slaap niet haalt) en rond zeven uur kwamen de kinderen thuis.  We hebben nog een hele gezellig avond gehad.
Hoogtepunt dat 17: hardlopen in de ochtend. 

Gelukkig ging mijn tweede week vakantie niet snel voorbij, maar dat ik nu al echt klaar ben om weer met frisse moed te beginnen met werken kan ik ook niet zeggen :/ Ik kon nog wel een paar weken extra gebruiken eigenlijk 😦

XmelX

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s