Week 21 – 2021

Maandag 24 mei
Het was tweede Pinksterdag dus ik had weer een dag vrij. Ik was vroeg wakker, dus ik ben deze ochtend gaan wandelen. IMG_20210524_081006_949 (Klein)Weer een lekker ontbijt voor mijzelf gemaakt en verder genoten van een stille ochtend. Ik heb de ochtend gelezen tot een uur of twaalf en toen zijn we naar mijn ouders gegaan voor een lunch. Mijn moeder had zich weer uitgesloofd (zoals altijd) en het was weer heerlijk. Daarna nog wat spelletjes gedaan en om vier uur zijn Kyra en ik nog een uur gaan sporten (spontane ingeving). Toen ik thuis kwam, heb ik voor Mike gekookt (Kyra en ik hadden totaal geen honger) en vervolgens werd er gedoucht en hebben we op de bank gehangen. Het is jammer dat het weer zo zwaar klote blijft, want dan was dit lange weekend nog fijner geweest.

Dinsdag 25 mei
Ik wist dat het weer een pittig weekje werd, want ik had weer een dag minder en vandaag kon ik inderdaad aanvinken als: Heftig! Daarnaast was het nog altijd ontzettend slecht weer en dat deed wel iets met mijn humeur. Ik word er helemaal simpel van, verschrikkelijk zeg! Het bleef een rustige avond met heel veel van niks. Gertie is ook niet langs gekomen dus ik ben maar vroeg in mijn bed gerold.

Woensdag 26 mei
Godzijdank hoefde ik maar een halve dag te werken, want ik was er even helemaal klaar mee. Na het eten van mijn lunch ben ik een uur gaan sporten en dat ging gelukkig wel lekker. Daarna heb ik even wat tijd genomen om te ontspannen en toen de kinderen er allemaal waren, ben ik frietjes gaan maken. Na het eten hebben we nog een spel gedaan en ’s avonds hebben we een film gekeken. Rond half tien was ik echter zo moe (en klaar met de film) dat ik besloot om naar bed te gaan. Je hebt van die dagen dat niks goed valt..

Donderdag 27 mei
Werk was weer een hel-day. Lieve hemel, deze week schoot echt niks op! Wat was ik blij toen ik naar huis kon en mijn weekend kon inluiden. Ik had natuurlijk het geluk dat ik op de terugweg van de ene in de andere wegversperring reed en er bijna een uur over deed om thuis te komen. Je kunt je voorstellen hoe mijn humeur was toen ik thuis kwam.
Gelukkig had Kyra al gekookt en ook al samen met Mike gegeten. Ze heeft mijn eten opgewarmd en ze hebben mij in alle rust laten eten. Ik heb Mike daarna wel nog geholpen met Nederlands en ’s avonds had ik yoga les. Het was een pittige les maar die had ik ook wel nodig. Na de les ben ik meteen naar bed gegaan en heb Kyra slapend op de bank laten liggen 😛

Vrijdag 28 mei
Mijn wekelijkse rondje boodschappen gedaan en broodjes naar mijn ouders gebracht. Het is echt altijd gezellig om daar op vrijdagochtend mijn kopje koffie te drinken 🙂 Ik stond ook al om half negen ingelogd voor kaartjes van het concert van Billie Eilish. Daar wilde ik echt graag naar toe!!! Toen het tien uur was gelijk doorgeklikt voor kaarten en … er waren 32.000 mensen voor mij!!! Hoe dan !?!?!?
Na een half uur was ik eindelijk aan de beurt en je raadt het al: alles uitverkocht! Godverd…. !!
Teleurstelling. Deze hele week is een teleurstelling!! En ik wilde echt zo graag naar dat concert 😦 Ik baalde echt als een stekker. Om twaalf uur had ik een afspraak bij mijn fysio en ik heb haar toch maar eens naar mijn lies laten kijken, want daar zit iets niet goed. Toen zij er eenmaal aan zat, wist ik heel zeker dat er iets niet goed was! Au!
Ik ben daarna nog een uur gaan sporten, na het sporten omgekleed en naar een verjaardag gegaan met Mike. We zijn tot een uur of half vijf gebleven en toen zijn we naar huis gegaan want Mike werd opgehaald door zijn vader.
Toen het huis leeg was, ben ik even op de bank gevallen en heb stilletjes genoten van de rust. Hier heb ik wel de hele week naar uit gekeken. Gertie kwam ’s avonds langs en we hebben een wijntje gedronken en een gezichtsmasker opgedaan 🙂 We kregen vanavond te horen dat de bioscopen inderdaad weer open gaan en we hebben gelijk kaartjes voor een film besteld! Whoop whoop!! Nu al zin in. Hele gezellige avond gehad dus 🙂

Zaterdag 29 mei
In de ochtend gaan hardlopen en daarna ontbeten. IMG_20210529_082524_491 (Klein)Rustig aan gedaan en tegen 10 uur kwam mijn moeder en zijn we de stad in gegaan. Gelijk bij de H&M geslaagd voor een paar dingen en daarna ben ik bij de Loopers Company binnen gelopen en heb ik eindelijk nieuwe hardloopschoenen gekocht! 😀

Ik was er zo blij mee en kan niet wachten om weer te gaan rennen. Ik zag dat ze ook Aftershokz hadden en ik heb de kans gegrepen om ze gelijk te proberen. Super geluid en zo fijn dat er niks meer ín je oren zit (want bij mij valt dat altijd eruit), dus ik was verkocht! Ik heb nog niks gekocht, maar zet ze op mijn verlanglijstje voor mijn verjaardag. Je weet het nooit he 😉
We zijn nog wat winkels in gegaan, hebben nog op het terras gezeten en daarna zijn we naar huis gegaan. Mam heeft mij nog geholpen om het zeil over de luifel te leggen, zodat we ook weer buiten kunnen zetten (nu het weer eindelijk in ons voordeel aan het omslaan is!) Toen ze weg was, heb ik nog wat onkruid uit de tuin getrokken totdat ik ineens hevige buikpijn kreeg en voorover gebogen de bank op ben gekropen om even te liggen. Heel gek, na anderhalf uur was het weg en heb ik buiten afgemaakt wat ik nog wilde afmaken. Ik heb eten gekookt voor mijzelf en de rest van de avond in rust doorgebracht. Ik heb wel de Champions League finale nog gekeken, maar die was echt doodsaai en daarbij ben ik dus ook in slaap gevallen.

Zondag 30 mei
Ik kon het toch echt niet laten om een klein rondje te gaan rennen met mijn nieuwe schoenen en ik had gelijk een pr gerend hahahaha. IMG_20210530_074754_719 (Klein)Top schoenen dus! Thuis ben ik verder gegaan in de tuin en rond half één was ik klaar met alles.
Aangezien het ineens heerlijk weer was en de zon vrolijk scheen, ben ik in mijn ondergoed met een boek op het ligbed gaan liggen en heb ik de hele middag lezend doorgebracht. Wat een genot! 😀 IMG_20210530_153806 (Klein)
Rond vijf uur ben ik uit de zon gegaan en zag dat ik toch wel wat verbrand was. Terwijl ik mij wel goed ingesmeerd had.. Je wilt ook niet weten hoe ik verbrand ben, niet eens mijn hele arm, buik of benen maar random plekken over mijn lichaam. Sloeg helemaal nergens op. Mike zei dat ik op een koe leek ! En daar had hij ook nog gelijk in. De rest van de avond gezellig gekletst met de kinderen en op tijd mijn bed weer in gerold.

Ik geloof dat het weer eindelijk omslaat en in combinatie met het feit dat weer veel open gaat de komende weken, maakte mijn humeur er met de dag beter op worden. Vasthouden! 😀

XmelX

2 thoughts on “Week 21 – 2021

 1. Zeg hou die lies maar in de gaten hoor. De buikpijn die je had, zou dat daar misschien van kunnen verder komen?
  In de gaten houden!!
  Verder heb je gelijk gekregen wat het weer betreft: zomer!! ☀️☀️

  Like

 2. Die lies… wss je heup, ik hoop voor jou van niet, believe me, de mijne moet eruit 😱.
  Heerlijk boek las je, heb net zijn nieuwste uit, die vond ik wel wat minder, maar blijft goed!
  Liefs 😘

  Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s