Week 22 – 2021

Maandag 31 mei
Ik ben met frisse en goede moed begonnen aan weer een drukke werkweek en ik hoef mij echt niet druk te maken dat ik te weinig te doen heb LoL. Na het werk heb ik met Mike gegeten en omdat ik toch al moet gaan wennen dat het leven weer open gaat, ben ik na het eten de deur uit gegaan en op de thee geweest bij mijn oom en neefje. Gezellig gekletst, nog een beetje voetbal gekeken en rond half negen ben ik weer naar huis gegaan en ik ben buiten nog even bij Kyra en Semm gaan zitten. Ik ben ook wat later naar bed gegaan, want ook daar moet ik weer even aan gaan wennen.

Dinsdag 1 juni
Welkom juni, ben alsjeblieft niet zo nat als mei!
Ik merkte dat ik vanmorgen wel wat meer last kreeg van mijn verbrande buik. Hij begon pijn te doen en was heel gevoelig. Ik heb wat verzachtende creme gekregen en die verkoelde wel heel erg prettig. Ik ben ook wel opgeschoten met werk en voor hoe lang dit duurt, geniet ik er even van 😛
Na het werk weer met Mike gegeten en terwijl ik hem aan de afwas heb gezet, ben ik zelf nog even naar de winkel gegaan. Toen ik thuis kwam, was Mike ook net klaar en ben ik nog een half uurtje gaan wandelen. Echt lekker.
’s Avonds kwam Gertie en we hebben samen een film gekeken en daardoor dus ook weer later gaan slapen.

Woensdag 2 juni
Vandaag was het heeeeel warm en ook nog eens Global Running day! Dat betekende dus dat ik na het werk ben gaan hardlopen. Het was bloedje heet en ik had echt heel veel moeite met die warme lucht,.IMG_20210602_150140_160 (Klein) Ik kreeg mijn ademhaling niet onder controle en moet duidelijk nog wennen aan die warmte. Maar dat maakt niet uit, ik heb gewoon mijn 5 km gerend. Je hoeft niet snel te zijn, je hoeft gewoon maar de deur uit te gaan. Toen ik thuis kwam en mijn shirt uit deed schrok Kyra omdat ze dacht dat ik blaren op mijn verbrande buik had, maar toen zei ze dat het zweet was. Ik wilde het zweet wegvegen, maar kwam er toen achter dat het dus wél blaren waren. Pijnlijk! Kyra heeft gelijk komkommers op mijn buik gelegd en daarna heeft ze mij met een speciale crème ingesmeerd. Om vier uur ben ik nog een uurtje gaan sporten, maar de energie was al ver uit mijn lijf dus ik heb rustig aan gedaan.  Toen ik thuis kwam had Kyra alles al voorbereid voor de barbecue en had Semm net de eerste stukken vlees er op gelegd. Wat fijn als je eens een keer kan gaan zitten in plaats van het zelf te doen. IMG_20210602_180505 (Klein)We hebben heerlijk gegeten en ook nog een leuke avond gehad. Ook weer eens leuk.

Donderdag 3 juni
Het fijne gevoel dat ik op schoot met mijn werk, was vandaag weer helemaal verdwenen. Jammer. Ik was na het werk helemaal kapot, zoals altijd op Donderdag. Het liefst ga ik dan op de bank liggen en slapen maar dat zou echt zonde zijn van mijn avond en van de yoga les. Die heb ik namelijk wel echt nodig, stijf lijf! Helaas kon ik niet op mijn buik liggen dus de liggende oefeningen heb ik deze keer staand uitgevoerd. Mijn yoga lerares is zo flexibel! Heerlijke vrouw is dat. Ik ben na de yoga nog even op de bank gaan zitten maar heb er uiteindelijk toch voor gekozen wat eerder naar bed te gaan dan ik van plan was. Slapen wil ik.. en ook een een nacht doorslapen, hoe fijn zou dat zijn!

Vrijdag 4 juni
Ik had vanmorgen weer een afspraak bij mijn fysio voor mijn lies. Ze heeft hem weer wat los proberen te maken en ik heb haar echt een paar keer moeten laten ophouden, want ik werd gewoon misselijk ervan. Verdomme wat doet dat pijn zeg! Gegarandeerd dat ik weer blauw ga worden, niet te doen die vrouw. Om één uur ben ik weer een uur gaan sporten en nadat ik wat in huis gerommeld had ben ik eten gaan maken. Ik heb met de kinderen in de tuin gegeten en we hebben best lang gepraat. Daarna heeft Kyra mijn nagels gedaan en toen Gertie kwam zijn we bij de tv gaan zitten. Een vriendin van Kyra kwam ook nog langs dus het werd een hele gezellige avond.

Zaterdag 5 juni
Vanmorgen heb ik een rustig rondje hardgelopen. Daarna heb ik Kyra naar haar werk gebracht en ben ik snel even naar de Plus gereden (en altijd als ik een aanbieding wil gaan halen is het uitverkocht! Echt elke keer!) Ik ben rond de middag de stad in gegaan want ik had afgesproken met Stephanie. We hebben eindelijk weer eens bij kunnen praten, een lekker kopje thee gedronken en geluncht.Screenshot_20210605_144233 (Klein)Toen we allebei begonnen in te kakken, hebben we afgerekend en zijn we naar huis gegaan. Thuis ben ik ook echt even gaan liggen want ik was heel moe. Dat slechte slapen breekt echt op soms. Rond vijf uur zijn we naar mijn ouders gegaan en van daaruit hebben we mijn oom opgehaald en zijn we gaan uit eten !! Jaaaaaaaa! Het mag weer 🙂
Het was zooo lekker! en gezellig! 😀

Ik heb er van genoten en we hebben ook een hele leuke avond gehad. Toen we weer thuis waren, was Kyra’s vriendin er ook weer en hebben we het het thuis ook nog heel gezellig gemaakt. Rond half elf ben ik naar bed gegaan, het was mooi geweest voor vandaag.

Zondag 6 juni 
Ik was al vroeg op en gelijk naar buiten gegaan voor een rondje rennen. Het liep zo lekker dat ik gewoon door bleef rennen en uiteindelijk stond er 11 km op de teller! IMG_20210606_080142_689 (Klein)Wauw! Dat is een mooi begin van de dag.
Mike heb ik op tijd zijn bed uit gegooid want we hadden om 11 uur kaartjes voor de bioscoop (ook dat mag weer! Yes!)

fbt

Hij wilde graag Godzilla vs Kong zien en ondanks dat dit niet mijn soort films zijn, ben ik uiteraard gewoon mee gegaan. Het bleek toch wel een goede film te zijn en we hebben genoten van dit uitje. Toen ik thuis was wilde ik even gaan liggen, maar toen kreeg ik een belletje van Debby en ben ik daar een kopje koffie gaan drinken. Ook daar weer wat bij gekletst en nog Formule 1 gekeken en rond half vijf weer naar huis gegaan. Even daarna kwam Ivo langs en na dat rondje bij kletsen (en strijken) ben ik begonnen met eten maken. We hadden het eten net op, toen Alique al voor de deur stond. Snel nog afgewassen en toen Gertie er ook was ben ik met de dames de stad in gegaan. Eerst een uurtje op het terras gezeten en daarna naar de bioscoop! 😀 The Conjuring: The devil made me do it!!
Die film wilden we alle drie zo graag zien!

En hij was zeker de moeite waard. Hij begon pas om kwart over negen dus ik was best laat thuis. Volledig naar de klote lag ik om kwart voor 12 in bed.
Welkom terug, leven 😀
Wat een heerlijk weekend.

Als de zon door komt en het leven weer op en is, ziet alles er een stuk beter uit.

XmelX

One thought on “Week 22 – 2021

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s