Week 23 – 2021

Maandag 7 juni
Voor Mike begon vandaag weer full time school en hij vond het nog fijn ook. Als zelfs mijn zoon (die nergens liever is dan thuis) het fijn vindt weer naar school te kunnen, dan is hij er ook echt klaar mee. Op het werk heb ik geregeld dat ik morgen mijn dag boven kan werken, zonder gestoord te worden. Dat is wel echt fijn en daar verheug ik mij ook wel op. Na het werk heb ik met de kinderen gegeten en daarna was ik echt kapot. Toch ben ik nog even gaan wandelen, maar dat ging niet van harte. Zware benen en vermoeid. Als ik na één dag werken er al zo aan toe ben, dan moet ik toch langzaam iets gaan veranderen.

Dinsdag 8 juni 
Tegen half elf ben ik op kantoor met al mijn spullen naar boven gegaan en daar kon ik de hele dag doorwerken. Geen telefoon, een  paar keer kwam mijn baas langs om iets te vragen maar voor de rest was het een perfecte werkdag. Ik heb helaas nog niet alles afgekregen, maar dagen als deze werken wel. Volgende week mag ik nog een dag naar boven! 😀 Wat een feest. Thuis heb ik weer met de kids gegeten. Semm was terug van zijn vistrip en at mee. Na de afwas ben ik lekker in de tuin blijven zitten en heb wat geschreven. Ik had geen zin om bij de kinderen te gaan zitten en stomme tv te kijken dus kon ik deze me-time wel waarderen. Daarnaast was ik oprecht doodmoe en ben ik dan ook om half negen al op bed gaan liggen.

fbt

Afgemat!

Ik wilde nog een uurtje lezen maar dat heb ik zeker niet gered. Denk dat ik nog geen hele pagina gelezen heb..

Woensdag 9 juni
Nee, het schoot niet op vandaag. Jammer joh! Om éen uur kon ik gaan en heb ik thuis een hapje gegeten voordat ik ben gaan sporten. Ik heb twee uur gesport, samen met Kyra en mijn vader (die het na één uur genoeg vond). Thuis heb ik in de tuin nog even wat springend onkruid weg gehaald en de boel aangeveegd. Is dat ook weer in orde. Toen ik daar klaar mee was ben ik gaan koken en na het eten kon ik pas genieten van een heerlijke douche. Ik ben weer vroeg naar boven vertrokken. Zo worden de avonden weer heel kort, maar ik heb gewoon echt geen fut.

Donderdag 10 juni
Mike kreeg vandaag zijn beugel beneden geplaatst (boven zit hij al) en dat is allemaal goed gegaan. Het voelde uiteraard vervelend en naarmate de dag vorderde, begon het ook flink pijn te doen. Ik had er al voor gezorgd dat er soep en pudding in huis was, want kauwen gaat de komende dagen moeilijk worden. Ik had pasta gemaakt voor ons, en dat kon Mike wel waarderen. Echt kauwen hoef je dat niet hè 😉 ’s avonds had ik yoga en die les was weer heerlijk! Kyra kwam thuis van haar werk en is nog wat gaan eten, toen begon het gezeur weer en heb ik er maar voor gekozen om naar boven te gaan. Zeker geen fut voor zulke discussies.

Vrijdag 11 juni
Ik had vanmorgen een afspraak bij mijn huisarts om een aantal dingen aan te kaarten. Waar ik vooral last van heb zijn mijn gewrichten (in mijn handen). Na wat gevoel en getrek (en info van mijn kant) was de conclusie wel dat ik al mijn banden aan de gewrichten van mijn vingers opgerekt heb (en geïrriteerd) maar dat is niks nieuws aangezien ik hypermobiel ben. Volgende conclusie was ook dat ik zeer waarschijnlijk artrose heb. Nog niet heel ernstig, nog geen vervormingen maar de pijn en geschiedenis in de familie maken het wel zeker. So be it. Mijn vermoeidheid is een ander dingetje, ik moet rustig aan doen, misschien pilletje om rustig te kunnen slapen (want dat doe ik echt niet!) maar dan trek ik al een lijn. Ik ga geen pillen slikken om rustig te worden of te slapen. Misschien natuurlijke pillen maar geen echte medicatie. Ik heb moeite met de druk en de drukte en de spanningen.. daar helpt geen pil tegen. Na dit bezoekje bracht ik mijn ouders ook een bezoekje en had ik nog een afspraak bij mijn fysio. Die stond er ook niet van te kijken dat mijn bandjes in de vingers opgerekt waren hahahahaha. Die vrouw weet precies hoe flexibel ik ben.. té dus! Toen ik thuis was en een beetje gegeten had, ben ik gaan sporten met pap. Ik ben al vrij snel op mijn oude niveau qua sporten en ook wat de gewichten betreft. Dus het gaat best lekker 😀 Ik heb de rest van de middag in mijn sport outfit rond gelopen en van alles gedaan, totdat Mike opgehaald werd en toen ben ik gaan douchen. Ik zat al op de bank klaar voor de start van het EK toen Kyra en Semm al ruziënd binnen kwamen. Zucht.. ik heb de tv maar harder gezet en heb mij op het voetbal gegooid.

Jammer dat die eerste wedstrijd doodsaai was :/

Zaterdag 11 juni
Ik ben vanmorgen niet gaan rennen maar heb genoten van een rustige ochtend. Rond half tien ben ik met mijn moeder vertrokken en om tien uur had ik een afspraak voor mijn vaccinatie. Toen ik eenmaal door de Efteling-rij was en op het punt stond om mijn vaccinatie te krijgen, besefte ik mij dat ik iets deed wat tegen al mijn principes in ging. Ik heb die vaccinatie vanaf het begin niet gewild. Mijn lichaam is gezond, mijn weerstand is prima (ik ben echt zelden ziek) dus zooi in mijn lichaam spuiten die men binnen acht maanden gemaakt heeft, vermijd ik liever. Maar als ik dit niet doe, dan kan ik amper het land uit zonder om de haverklap een stok in mijn hersenen geduwd te krijgen, of mag ik niet eens een ander land in.. Vrije keuze my ass!! Dus om mijzelf niet op te hoeven sluiten in Nederland, doe ik toch. Want ik wil nog veel zien van de wereld en heb nog minder de behoefte elke keer in mijn neus te laten wroeten!
Geeft toch een dubbel gevoel. Na deze ellende zijn we naar Decathlon gegaan om mijn gewonnen prijs op te halen en daarna hebben we bij Hornbach nog van alles gekocht. Toen we de auto hadden ingeladen, zijn we nog de stad in gegaan. Winkelen, lunchen, terrassen, praten, lachen.. simpelweg genieten!

fbt

aan de wijn 🙂

En dat hebben we echt! 😀
Thuis heb ik mijn gekochte plantjes in de tuin gezet en om drie uur was weer een wedstrijd van het EK erop. Die had ik op de achtergrond aan gezet, want ik zat nog met mijn handen in de aarde. De wedstrijd van zes uur was er eentje waar nog lang over gepraat gaat worden. Erickson kreeg op het veld een hartaanval, iedereen heeft het wel gezien..
Ik vond het heel heftig.. bizar.

Zondag 13 juni
Vanmorgen was er om negen uur een parcour verkenning van de Obvion Run die over een aantal weken in Heerlen plaats vindt. Maar die begon pas om negen uur en ik was om zeven uur al beneden. Dus ik heb de route op mijn telefoon gezet (en daar ben ik duidelijk niet goed in hahaha) en ben zelf rond half acht gaan rennen. Tijdens het lopen moest ik de route in de gaten houden en ik kreeg het idee dat ik hem andersom aan het rennen was (ook dat nog hahahaha) maar dat maakt verder niet uit. Rennen met de telefoon in je hand is niet handig, zeker niet als je ook nog de route moet volgen (die ik af en toe natuurlijk verkeerd liep 😛 ) Het is een prachtige route (het was deze ochtend ook echt heel mooi weer) maar wel heel pittig! Toen ik thuis was van deze run en gedoucht had, ben ik nog een half uurtje op bed gaan liggen. Daarna heb ik de voortuin gedaan, samen met Gertie en nog wat meer onkruid bij de buren weg gehaald. Ziet er toch veel beter uit dan. Na een uurtje waren we klaar (met heel veel pauzes tussendoor 🙂 ) en toen ben ik binnen de badkamer gaan poetsen, opgeruimd en gestreken. Uiteraard ook vanaf drie uur voetbal gekeken (ik ben zo blij met al dat voetbal op tv!).

Rond vijf uur kwam Kyra’s vriendin al langs en de kinderen zelf kwamen rond half acht thuis. Mijn ouders kwamen niet veel later en om negen uur begon de eerste wedstrijd van Oranje. Bij elke goal van Nederland rende ik met mijn juichcape naar Gertie, die zich de eerste keer rot schrok hahahahaha.

fbt

Toen het 2-2 werd zag ik de bui al hangen, maar godzijdank was er nog een goal! Pfffff, kostte mij weer 5 jaar van mijn leven 😛
Ik ging pas om kwart voor 12 slapen, dus dat ga ik morgen wel voelen 😛

Zorgen.. maar gelukkig veel voetbal om de zorgen even weg te stoppen.

XmelX

6 thoughts on “Week 23 – 2021

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s