EK voetbal

Jullie weten wel dat ik een enorme sport liefhebber ben en ik heb mij de afgelopen weken dan ook flink geamuseerd met het EK voetbal 😀
Mijn huis was er niet blij mee (bende, niet normaal!), mijn lichaam was er niet blij mee (slaaptekort en geen tijd meer voor mijn hardlooprondjes) en mijn zoon was er al helemaal niet blij mee (hij is anti-sport) 😀

Maar ik?! Ohhhhh ik heb intens genoten! 😀
Heerlijk elke dag voetbal en ook nog meerdere wedstrijden per dag. Ik had echt een feestje elke dag hoor 😉
Het was wel echt een apart EK.. ik zat er met veel voorspellingen naast en vond sommige landen ook zwaar tegenvallen. Kwalitatief gezien was het niet het beste EK, maar ach.. so be it!

Het Nederlands Elftal viel zwaar tegen. Ik had goed voorspeld dat we eerste werden in de groep fase, maar de wedstrijden waren enorm slecht! Ik heb geen idee wat onze bondscoach probeerde neer te zetten, maar het was echt geen succes. Ene meneer Depay die misschien in Frankrijk goed speelt, raakte werkelijk geen enkele bal goed en had van mijn part op de bank mogen zitten! Verschrikkelijk zeg.. Er staan elf mannen op het veld, dus het lag niet alleen aan Depay, maar hij spande wel de kroon. Na de derde wedstrijd in de groep fase, zei ik tegen mijn vader dat ze gelijk eruit vliegen als ze zo spelen in de achtste finales.. en voilà! Need I say more.. pfffftttt.
Ik had daarna gehoopt dat België verder zou komen, maar tegen Italië had ik voorspeld dat ze geen stand zouden houden en jammer genoeg had ik daar ook gelijk in.. Doet mij dan wel deugd dat ze hebben verloren van de Europees kampioen. De finale was ook een draak van een wedstrijd overigens. Beetje jammer.

Anyway… Dit hele voetbalgedoe heeft er ook voor gezorgd dat ik alweer met een enorme achterstand in mijn weekoverzichten zit en dus behoorlijk wat heb in te halen.
Ik heb nog wel meer gedaan tussendoor dus dat zullen jullie de komende tijd wel gaan lezen 🙂 (als ik niet teveel blijf hangen in de Tour de France en de Olympische Spelen 😀 )

Thanks for sticking with me ❤

XmelX

3 thoughts on “EK voetbal

  1. Hier nog zo’n sportgek ! (vanaf de bank…..)
    Ik kan gewoon balen als het maandag en rustdag in de Tour is 🙂
    Zondag een probleem: langs de kinderen én de F1 Engeland én de finish van de Tour; niet goed gepland.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s