Week 24 – 2021

Maandag 14 juni
Het was een enorme hete dag vandaag en ze zijn op het werk begonnen met het plaatsen van een airco. Aangezien het nogal een grote ruimte is, gaat het wel de hele week duren denk ik. Ik kan deze week nog een keer boven werken, waardoor ik hopelijk weer wat inloop met mijn werk. Maar vandaag ging het ook wel lekker. Na het werk heb ik met Mike gegeten en uiteraard weer voetbal gekeken. 

Dinsdag 15 juni
Ik merk wel dat die wedstrijden om negen uur eigenlijk te laat zijn, want dan lig ik pas na elf uur in bed en dat is echt te laat voor deze oma. Ik slaap al zo beroerd, dan moet ik eigenlijk echt wat eerder mijn ogen sluiten. Maar ja, kom op! Het EK is maar één keer per twee jaar, dus dan worstel ik mij er wel doorheen. Vandaag kon ik weer boven werken en dat was wel prettig. Geen prikkels en telefoontjes, maar gewoon doorwerken. Ik heb samen met de kinderen gegeten en plannen gemaakt om morgen de barbecue aan te gooien. En voor de rest was het gewoon voetbal 🙂

Woensdag 16 juni
Vandaag heb ik de hele ochtend andere dingen gedaan dan facturatie. Dat was wel even geleden en ook wel eens leuk om een paar uur met andere dingen bezig te zijn. Na het werk ben ik gaan sporten en Kyra was er al. Het werd een lekker pittig uurtje, love it! Thuis heb ik nog wat gepoetst en daarna alles voorbereid voor de barbecue. We hebben lekker gegeten, gezellig gekletst en daarna achter in de tuin de volgende wedstrijd gekeken. Kyra kwam opeens met haar vriendin bij ons zitten en dat resulteerde in een wat hevigere discussie. Ik ga er voor de rest niet op in, dit houd ik liever binnen onze vier muren maar ik wist wel dat dit er een keer van moest komen. En dat is alleen maar goed. Het werd in ieder geval nog een enerverende avond en nacht (met veel te weinig slaap!)

Donderdag 17 juni 
Ik was behoorlijk brak vanmorgen, dus de dag was wel heftig. De dag van gisteren speelde nog aardig mee in mijn doen en laten, want mijn collega had gelijk in de gaten dat er iets aan de hand was. Ik heb hem even in vertrouwen genomen en dat was wel fijn. Na het werk heb ik met Mike gegeten en daarna ben ik naar Alique gegaan om de wedstrijd van het Nederlands Elftal te kijken. Het was een slechte wedstrijd, maar we hebben wel gewonnen. Dit houden we zo niet lang vol, want dan vliegen we er al snel uit. Na de wedstrijd ben ik meteen naar huis gegaan en gelijk mijn bed in gekropen. 

Vrijdag 18 juni
Alweer vroeg boodschappen gaan doen en om twaalf uur moest ik weer langs de fysio. Ik hoef voorlopig niet terug te gaan (godzijdank want het is echt pijnlijk!). Om één uur ben ik gaan sporten en daarna heb ik thuis met Mike nog wat wiskunde gedaan. Alique was er al vroeg en om vijf uur hebben we Mike naar zijn vader gebracht en zijn we zelf de stad in gegaan. We zijn eerst op terras eentje gaan drinken en ik heb gelijk advies gevraagd. Ik vind het altijd fijn om over zulke dingen met Alique te praten, zij heeft altijd een heldere blik en dat helpt echt! Om zeven uur hadden we een tafel gereserveerd bij Live Piano’s. Daar zijn wel vaker geweest, maar ze hebben de kaart helemaal veranderd en het ziet er nu heel culinair uit. We hebben gekozen voor een 3 gangen diner met nog wat oesters vooraf. IMG_20210618_192624 (Klein)Die oesters werden al bijzonder geserveerd en smaakten heerlijk. Ons voorafje was werkelijk een plaatje en bijna te zonde om op te eten. Het is maar goed dat we dat wel gedaan hebben, want het was heerlijk!! Om maar te zwijgen van het hoofdgerecht en het toetje!!

Niet normaal zo lekker en prachtig geserveerd! We zaten elkaar alleen maar verbaasd aan te kijken en hebben ook elk gerecht bij elkaar geproefd.

Nadat we alles op hadden en aan onze cocktail zaten (die net zo lekker als het eten was), hebben we de koks getrakteerd op een drankje en ze gelijk alle complimenten gegeven die we konden bedenken. Lieve hemel, wat was dit lekker! We hebben een heerlijke avond gehad ❤

Zaterdag 19 juni
In de ochtend ben ik gaan hardlopen en rond tien uur ben ik naar Gertie gegaan en heb haar zover gekregen om met de fiets de stad in te gaan.

We zijn eerst koffie met gebak gaan eten bij Di’s in Heerlen en daarna zijn we bij Buiten gaan zitten, met de voeten in het zand en een lekkere cocktail erbij.

Dat was heerlijk vertoeven kan ik u vertellen 😀 
Ik was op tijd thuis voor de wedstrijd van drie uur en tijdens die wedstrijd heb ik genoten van de Hollandse nieuwe! En die waren weer lekker, boh!!!

IMG_20210619_192310 (Klein)

Hollandse Nieuwe, ze zijn er weer ! 🙂

Na de wedstrijd ben ik nog langs mijn ouders gegaan en in de rust van de wedstrijd van negen uur, ben ik naar huis gegaan. De rest heb ik in mijn bed gekeken. 

Zondag 20 juni
Ik was vanmorgen al vroeg bezig met poetsen en de was en tegen 10 uur ben ik naar mijn ouders gegaan. Het is Vaderdag vandaag en dan ga ik altijd iets leuks doen met hem. Dit keer had ik een wandeling en lunch gepland en ik heb de keuze aan mijn vader gelaten welke afstand hij wilde lopen. Hij wilde de 10,2 kilometer doen en dus zijn we die route gaan lopen. Samen met een kaart en een beschrijving zijn we op pad gegaan en we hadden na 5 minuten al de grootste lol en wisten gewoon dat we verkeerd gingen lopen 😛 Het was een ruige wandeling, soms hele dichte begroeiing en ook wel lastige aanwijzingen met betrekking tot de route. We zijn soms kleine stukjes fout gelopen, maar over het algemeen ging het verrassend goed.

fbt

Ontzettend gelachen onderweg en na zes kilometer kregen we allebei ook wel een behoorlijke dip, aangezien de route best pittig was. We besloten het toch af te maken en de laatste vier kilometer door de Brunssumerheide te vervolgen.IMG_20210620_131913 (Klein) Volkomen voldaan en helemaal naar de klote kwamen we ruim een uur later dan gepland aan bij het restaurant en hebben we eerst een heel groot, koud bier gedronken.

Daarna een lekkere lunch besteld en afgesloten met een kop koffie. Toen we thuis waren en we ons avontuur aan mijn moeder vertelden, vroeg mijn vader aan mij of hij straf had hahahahahahahaha. Ik mocht hem de volgende keer ook gewoon meenemen naar de bioscoop 😛 (stiekem weet ik wel dat hij dit veel leuker vindt!). We hebben nog samen Formule 1 gekeken en daarna ben ik naar huis gegaan. Mike kwam rond zeven uur thuis en ik heb nog met mijn ex man in de tuin gezeten om te praten. Dat was ook heel verhelderend en erg prettig. We hebben nog een rustige avond gehad. 

Een drukke week, vooral emotioneel. 

XmelX 

2 thoughts on “Week 24 – 2021

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s