Week 25 – 2021

Helleu ๐Ÿ™‚
Ik was een weekje verdwenen in Nederland en ik heb nu nog een weekje vrij dus ik was wel van plan om EINDELIJK mijn weekoverzichten eens bij te trekken.
Kan ik gelijk ook vertellen waar ik overal geweest ben in de afgelopen week ๐Ÿ˜‰ Maar nu eerst…

Maandag 21 juni
De drukte op mijn werk begint mij parten te spelen en als ik dan vooruit denk aan juli, raak ik nog meer in paniek. Ik moet echt gaan proberen om daar anders in te staan en gewoon te doen wat ik kan, want anders worden het lange weken! Na het werk heb ik Mike opgehaald en zijn we bij mijn ouders gaan eten. Daar hebben we ook de wedstrijd van Oranje gekeken en die hebben we gewonnen met 3-0, Yes! Het was geen goede wedstrijd, zeker niet en als we zo voetballen in de achtste finales, dan houdt het daar ook gelijk op. We gaan het zien. Na de wedstrijd zijn we naar huis gegaan en is de gedachten stroom weer op gang gekomen. Top

Dinsdag 22 juni
Mike is na school naar zijn vader gegaan, want die was jarig vandaag. Ik kwam alweer eens kapot moe thuis en vond het wel lekker dat ik even alleen was. Ik ben gaan strijken en stofzuigen, daarna wat brood gegeten en toen stond Alique al voor de deur. Ik heb nog wat met haar gepraat, dat had ik echt nodig en daarna kwamen de kinderen thuis.ย  Ik heb later nog wat met Kyra gepraat en voor de rest hebben we nog een rustige avond gehad.

Woensdag 23 juni
Na het werk ben ik met Kyra gaan sporten, maar ik zat er echt niet lekker in. Kyra merkte het ook en ik heb maar gedaan wat ik kon (krachten een beetje verdelen dus). Thuis heb ik nog wat aan de tuin gedaan en na het koken en eten heb ik voetbal gekeken. Verder niks meer gedaan. Zulke dagen heb ik soms echt nodig.

Donderdag 24 juni
Ik was blij toen ik rond kwart over vijf in de auto onderweg naar huis was. OP. Nadat ik een kwartiertje gezeten heb, ben ik pasta gaan maken voor Mike en mij en hebben we lekker gegeten. Ik heb de afwas nog gedaan en daarna ben ik op de bank gaan zitten. Niet te lang want dan zou ik in slaap zijn gevallen, ik heb mij alvast omgekleed voor de yoga les en net voordat die zou beginnen ging de deurbel. Op mijn automatische piloot heb ik de deur open gemaakt en vol verbazing staat daar mijn vriendinnetje uit Purmerend!! Ik was helemaal flabbergasted! Zocht ook gelijk naar Thomas, maar die was er niet bij. Toen was ik nog meer flabbergasted hahahahaa. Ze zouden eigenlijk morgenavond komen, samen, maar Thomas moest helaas werken dit weekend dus wilde Maaike mij verrassen.. en dat was duidelijk gelukt! ๐Ÿ™‚ Ik heb mij direct afgemeld voor de yoga les en heb de rest van de avond gekletst met Maaike.

fbt

Blijkbaar was Kyra hier ook van op de hoogte en ze vond het super leuk dat ik zo verrast was. Zo vaak lukt het namelijk niet om mij te verrassen hahahahaha. Toen we in bed lagen (Maaike en ik dus) hebben we nog lang door liggen praten, hahahahaha, dat was best hilarisch ๐Ÿ˜›

Vrijdag 25 juni
Ik heb Mike vanmorgen naar school gebracht en hem later weer opgehaald. Tussendoor ben ik nog langs mijn ouders gegaan en heb ik de boodschappen ook al gehaald. Om twaalf uur ben ik nog een uurtje gaan sporten met mijn vader en toen ik thuis was en mij opgefrist had, zijn we de stad in gegaan voor een gezellige lunch ๐Ÿ™‚ Daarna hebben we nog wat geshopt en zeker Mike is hier goed geslaagd. Zelf heb ik ook nog een leuke jurk gekocht en ik denk dat ik die morgen op mijn verjaardag aan doe ๐Ÿ˜€ Toen we thuis waren zijn we in de tuin gaan zitten en hebben we nog wat zitten kletsen. Na een tijdje begon iedereen (behalve ik) weer honger te krijgen en hebben ze friet en snacks besteld. Ik zat echt nog vol van de lunch en heb maar een appel gegeten. Dat was echt genoeg voor mij. Voor de rest werd het nog een hele gezellige avond!

Zaterdag 26 juni
Maaike en ik hadden nog een leuke midden-in-de-nacht-intermezzo en waren dus een beetje gebroken in de ochtend hahahaha. Ik ben in de ochtend toch gaan hardlopen, 4,4 km op mijn 44e verjaardag ๐Ÿ™‚ Om negen uur was ik al bij de Jumbo en eenmaal thuis realiseerde ik mij dat ik weer van alles vergeten was. Typisch. Maaike wilde blijkbaar nog even naar wat winkels dus zijn we samen maar gegaan. Toen we bij het Kruidvat geweest waren, wilde ze ineens naar nog een paar winkels. Bij de Primera heeft ze nog een boek voor mijn verjaardag gekocht (zo blij mee!) en na een tijdje wilde ze dan wel naar huis. Toen ik mijn straat in reed, werd mij wel duidelijk waarom ze mij zo lang van huis had gehouden ๐Ÿ˜› De kinderen had in die tussentijd het huis en de tuin versierd, zo ontzettend lief! IMG-20210626-WA0019 (Klein)Het was echt ook heel mooi gedaan. Vanaf een uur of twee druppelden de mensen binnen en werd het een hele leuke middag!

Het was mooi weer, gezellige mensen, lekker eten (bbq) en heerlijk koude drankjes ๐Ÿ™‚

Er is genoeg gedronken geworden, want op een gegeven moment ging de microfoon aan werd er Karaoke gezongen.

Ik heb mij geweldig geamuseerd en heb een fantastische avond gehad ๐Ÿ˜€ Maaike is in de avond nog naar huis gereden, jammer maar ik was zo ontzettend blij dat ze er een paar dagen was โค

Zondag 27 juni
The day after.. Ondanks dat ik zo laat pas in bed lag was ik uiteraard alweer vroeg wakker en ben ik gaan puinruimen. Dat doe ik het liefst alleen en op mijn gemak, dus dat kwam goed uit. Alles was zover weg en schoon, toen Alique en Naomi naar beneden kwamen. Ze waren ook best vroeg en hadden toch ook wel last van de vele alcoholische drankjes die ze de avond ervoor genuttigd hadden ๐Ÿ˜› We hebben wat koffie gedronken en ik heb ontbijt gemaakt voor ze. Daarna ben ik boodschappen gaan doen en toen ik terug kwam, was Kyra ook al wakker. Ze had een flinke kater maar ze moest om twaalf uur werken dus ze had weinig keus. Ik heb ontbijt gemaakt voor de jongens, die ook al wakker waren. Toen Kyra is gaan werken, zijn Alique en Naomi ook naar huis gegaan en vond ik wel dat ik een dutje verdiend had dus ben ik op de bank gaan liggen. De jongens hadden in die tussentijd de tv buiten gezet, want we zouden Formule 1 en voetbal buiten gaan kijken. Tijdens Formule 1 heb ik de bbq weer aan gegooid en samen met mijn ouders, Kyra, Semm en Mike hebben we heerlijk buiten gezeten, gegeten en sport gekeken. Na het eten zijn Kyra en Semm op bed gaan liggen en konden mijn vader en ik ineens snel de tv weer naar binnen brengen, want het begon ineens heel hard te regenen! Ik heb nog met mijn moeder buiten gezeten, maar toen de regen echt te erg werd zijn we ook maar naar binnen gevlucht. De voetbalwedstrijd hebben we dus binnen gekeken. Volledig in oranje zat ik klaar maar het was al snel duidelijk dat het voetbal van Oranje net zo slecht bleef als in de poule wedstrijden en Tsjechiรซ zat er duidelijk beter in. 0-2 verloren en Oranje had ook echt niet verdiend om te winnen. Na de wedstrijd zijn mijn ouders naar huis gegaan en nadat ik alles weer opgeruimd had, ben ik naar huis gegaan.

Enorm drukke week, maar wel echt een heerlijk verjaardags-weekend gehad! ๐Ÿ˜€

XmelX

2 thoughts on “Week 25 – 2021

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s