Week 26 – 2021

Maandag 28 juni
Ik was wel een beetje moe vandaag. Weekend met weinig slaap, wat veel eten en drinken, daar kan ik toch niet meer zo goed mee dealen 😛 Gelukkig schiet een werkdag altijd enorm op, want aan werk schort het niet. Na het werk wilde ik eigenlijk gaan hardlopen maar het regende echt belachelijk hard, dus dat heb ik maar overgeslagen. Ik heb toen maar gekookt en met Mike gegeten. Daarna voetbal gekeken en heel vroeg mijn bed in gedoken 😛

Dinsdag 29 juni
Vandaag regende het ook weer zo idioot hard!! Niet normaal zeg. En alweer teveel regen om vrijwillig te gaan hardlopen. Ik zou binnen vijf minuten echt drijfnat zijn geworden. Kan ook niet goed zijn. Het is niet dat ik niet wil gaan en ik zoek ook echt niet naar excuses. Maar zulke buien zijn echt niet normaal! Het werd dus wederom een rustige voetbalavond.

Woensdag 30 juni
Vandaag ben ik na het werk gaan sporten. Pap en mam zijn een paar dagen weg, dus ik moest alleen gaan. Dat is uiteraard nooit een probleem, maar ik zat er vandaag echt niet in. Ik voelde mij een beetje down, kut humeur ook. Soms heb je gewoon het gevoel dat je nooit iets goed kan doen en dan lukt ook niks zoals jij dat wilt. Ik wilde dit gevoel heel graag weer kwijt dus ben ik na het sporten mijn nummer gaan ophalen voor de Obvion Run komende zondag. IMG_20210630_155148 (Klein)Dat geeft altijd wel een motiverend gevoel (al ben ik totaal niet klaar voor die afstand hahahaha) Ik heb thuis nog wat gepoetst en daarna het eten klaar gemaakt voor mijn bende van ellende 😛 Na het eten hebben de kinderen afgewassen, zodat ik kon douchen en toen we allemaal klaar waren zijn we de stad in gegaan. Er was geen voetbal op tv dus vroegen we ons tijdens het eten af wat we nou moesten doen. De stad in dus 😛 Potje poulen en een drankje doen, altijd gezellig met de kinderen.

We hebben echt gelachen, zulke avonden zijn goud waard en dat moeten we ook echt vaker doen.

Donderdag 1 juli
Welkom juli. Wil je alsjeblieft niet net zo nat worden als juni? Alvast bedankt.
Het was wel een prettige dag op kantoor vandaag. Ik ben ook opgeschoten, maar dat gevoel heb ik wel vaker hahahaha. Na het werk gekookt voor Mike en mij en daarna ben ik even gaan chillen op de bank. Ik had yoga en dat was heel ontspannend. Just what I needed! Nog een uurtje opgebleven na de les en daar heerlijk mijn bed in gerold. Ik kan soms echt genieten van juist dat ene moment dat ik de dekens over mij heen sla ❤ Gek hè!

Vrijdag 2 juli
Toen Mike vertrok naar school, ben ik naar de bloedbank gegaan en heb mijn steentje (of eigenlijk bloed) ook weer bijgedragen.IMG_20210702_082345 (Klein) Ik was daarna echt heel erg moe! Echt belachelijk. Ik merkte het al tijdens het bloed geven (heb ik ook aangegeven) en heb er eigenlijk wel de hele dag “last” van gehad. Boodschappen doen was best ellendig en leek heel langzaam te gaan en eenmaal thuis ben ik toch maar even op bed gaan liggen. Ik heb nog een beetje was gedaan, wat gestreken en nog langs Gertie gegaan. Om half vijf heb ik sushi gehaald voor Mike en mij. Kyra en Semm gingen op date, dus ik heb een avondje alleen voetbal gekeken. Tijdens de rust van de tweede wedstrijd ben ik naar bed gegaan en daar heb ik de rest gekeken (niet dus hahahaha, ik viel binnen vijf minuten in slaap 😛 ).

Zaterdag 3 juli
Ik was al vroeg wakker en wilde toch een kort rondje rennen. IMG_20210703_071454_837Ik hoop dat ik morgen die 10k ga redden, eigenlijk ben ik daar echt niet klaar voor. We zullen zien. Na het ontbijt ben ik met mijn moeder naar de stad gegaan. Wat rond gelopen, lang op het terras gezeten en gekletst, fruit gehaald op de markt, bonbons gekocht en daarna weer naar huis. Ik heb ’s middags nog geslapen en rond zes uur ben ik naar mijn collega gereden waar ik kon aanschuiven voor een heerlijke barbecue. Tussendoor heb ik de laptop aan gezet zodat ik de EK wedstrijden kon kijken, maar eerlijk gezegd heb ik daar niet zo heel van gezien 😛 Het was veel te gezellig en we hebben echt ontzettend gelachen. Ik ben pas na middernacht naar huis gegaan en voor mijn doen is dat echt laat. Ik ben niet iemand die lang blijft hangen ergens, maar hier zat ik gewoon echt relaxed. Bij thuiskomst heb ik Mike achter zijn pc uit gehaald en zijn we gaan slapen. 

Zondag 4 juli
Ik was om zeven uur alweer wakker en ben nog een half uur blijven liggen. Daarna heb ik ontbijt gehad, nog wat gepoetst en om 12:20 was de start van de 10k van de Obvion Run in Heerlen. Het was echt te gek dat ik weer eens met een echte run kon mee doen. Het was ook super goed opgezet en heel druk!

Goede sfeer, dus dat was echt fijn. Nadat ik nog drie keer ben gaan plassen, was dan eindelijk de start en ik ben op mijn eigen tempo gaan rennen. Snel ben ik nooit geweest en zeker vandaag niet. Het was benauwd, drukkend warm maar de route was mooi. Er liepen een paar mannen en vrouwen in mijn buurt en daar kon ik mij een beetje aan optrekken. Ideaal dat er twee water posten waren (die waren ook echt nodig) en bij de tweede post heb ik nog wat fruit mee genomen. Tijdens het laatste stuk begon het wat te regenen en die afkoeling was welkom. Ik rende inmiddels weg bij mijn “groepje” (en nee, ik was nog altijd niet snel 😛 ) en de laatste twee kilometer begon het harder te regenen. Mijn smile werd alleen maar groter en vol genot rende ik het Maankwartier af, het centrum in. Daar zag ik mijn moeder staan, die de regen gewoon trotseerde om mij aan te moedigen! 😀 IMG_20210704_134859 (Klein)Ze is mijn trouwste supporter, zo lief! ❤ De laatste kilometer leek ik te vliegen en toen ik over de finish kwam en de omroeper mijn naam zei, was ik nog een beetje trots ook! 😀 Nadat mijn moeder en ik ons weer gevonden hebben, zijn we een drankje gaan doen en ik was helemaal hyper!

Het was een zware run, maar op mijn gemak heb ik hem toch maar uitgerend! Ik was op de fiets dus moest in de stromende regen nog naar huis fietsen, maar zelfs dat ging met een grote glimlach. Toen ik echter thuis kwam, verdween de glimlach heel snel van mijn gezicht toen ik er achter kwam dat mijn Aftershokz niet in mijn tas zaten. Ik heb gelijk de tent gebeld waar we zaten, maar daar kreeg ik een kort antwoord dat er niets op het tafeltje lag.. Ik kon wel janken!! Sterker nog, dat deed ik ook. Huilend heb ik mijn moeder gebeld en haar verteld dat ik mijn Aftershokz kwijt was, ik voelde mij zo dom en schaamde mij kapot tegenover mijn ouders omdat zij mij dit cadeau hadden gedaan. En ik heb die dingen echt elke dag op, ik ben er zo enorm blij mee.. ik had echt geen idee hoe ik ze kwijt geraakt ben. Mijn moeder wist mij te kalmeren en een uur later stond ze voor mijn deur en had ze gewoon een paar nieuwe Aftershokz voor mij gekocht.. 
Ik stond met mijn bek vol tanden en ben weer in huilen uit gebarsten (ergens had ik sterk het gevoel dat die emoties niet alleen door het kwijt raken van de oortjes kwam.. ). We zijn nog even gaan zitten om na te gaan wat er gebeurd kan zijn, maar ik weet bijna zeker dat ik ze van tafel heb gepakt en in mijn tas heb gedaan.. Ik weet het echt niet 😦 
Mijn bericht op facebook over het verliezen van mijn Aftershokz bracht mooie reacties teweeg. Zoveel lieve mensen met hartverwarmende woorden. Ik vraag mij soms af waar ik al die liefde aan heb verdiend ❤
Ik ben nog de badkamer gaan poetsen, heb voor Mike en mij gekookt en daarna ben ik bij Mike nog op de kamer gaan zitten. Meegekeken met zijn games en rond negen uur ben ik naar mijn eigen kamer vertrokken. 
Wat een dag.. 

Een aparte week, druk maar ook ontzettende leuke momenten gehad ❤

XmelX

07

2 thoughts on “Week 26 – 2021

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s