Week 27 – 2021

Maandag 5 juli
Kyra is volgens mij ziek aan het worden, dat moet ik maar even in de gaten houden. Op het werk weer flink aangepoot en na het werk gaan eten bij mijn ouders. De party tent stond door het geweldige weer voor de helft bij de buren, dus die hebben we ook nog even terug gehaald en maar ingeklapt. Anders staat hij morgen nog bij de achterburen 😉
Daarna heb ik de halve finale voetbal bij mijn ouders gekeken, maar er kwam alwéér een verlenging! Dat trok ik niet, dus ben ik na de 90 minuten naar huis gereden en heb de rest thuis gekeken (met andere woorden: ik heb niet alles kunnen kijken want ik ben in slaap gevallen). 

Dinsdag 6 juli
Het was weer high life op kantoor. Ik heb mij gewoon op mijn werk gegooid en met mijn eigen dingen bezig gehouden. Soms is dat het beste. Betekende wel dat ik echt heel moe thuis kwam en na het eten en de afwas, kreeg ik het dan ook niet voor elkaar nog iets te doen. Een wandeling zou mij goed gedaan hebben, maar dat kreeg ik zelfs niet voor elkaar. Ik ben zelfs in de tweede helft van de halve finale naar bed gegaan, omdat ik veel te moe was om nog beneden te zitten. Heb ik de wedstrijd af gekeken? Nope 😛

Woensdag 7 juli
Kyra is inderdaad ziek en heeft vanmorgen een test gedaan. Ze is echt goed beroerd en eigenlijk moet ze morgen een tentamen maken. Ik geloof niet dat ze covid heeft (de griep bestaat echt nog hoor!), maar ook al is die negatief, zal zo’n tentamen maken nog een uitdaging worden als je je zo voelt. Toen ik thuis kwam, zag ik een kaartje liggen die ik gekregen had. IMG_20210705_174739 (Klein)Dit was duidelijk een reactie op mijn verlies van mijn Aftershokz vorige week.. ik was er even sprakeloos van en het duurde niet lang voor ik er achter was van wie dit lieve kaartje kwam (met de bijhorende bijdrage voor een nieuwe!). Uiteraard krijgt hij dat gewoon terug als ik hem zie 😀 Ik ben na het werk met mijn vader gaan sporten en nadat ik thuis nog het een en ander gedaan heb, ben ik gaan koken. We zijn rond kwart voor zes mijn ex man gaan ophalen en samen naar de bioscoop gegaan (Black Widow). Toen we naar de bioscoop liepen, zeiden de kinderen al tegen ons dat we ons moesten gedragen hahahahaha. 214705344_10159339182169700_8651034868683815244_n (Klein)Ze kennen ons goed 😛 Het was een gezellige avond en ook een goede film!

Donderdag 8 juli
Ondanks dat Kyra echt beroerd was (en inderdaad geen covid had) is ze toch haar tentamen gaan maken, maar dat ging echt niet goed. Ze kon zich totaal niet concentreren, maar ze heeft haar best gedaan. Ze is later ook nog gaan werken en daar was ik het niet zo mee eens. Uitzieken is de beste medicijn vind ik, maar niet alle werknemers zijn zo begripvol. Gelukkig kwam ze wel eerder thuis, het werk was ver af en ze waren het er allemaal mee eens dat Kyra degene was die eerder naar huis moest. Fijn dat collega’s wel zo sociaal zijn. Mijn ouders moesten vandaag in de stad zijn en toen is mijn moeder toch nog even langs gegaan bij die tent waar ik mijn Aftershokz ben kwijt geraakt. Ze hadden hem dus tóch gevonden!!! Hij lag blijkbaar niet op de tafel, maar was er naast gevallen. Mijn eerste reactie was: waarom bellen ze mij dan niet terug!?!?!? Zoveel mensen bellen niet op een zondag en iedereen heeft een nummerherkenning!?!? Het was blijdschap gemixt met frustratie, heel apart. Ik ga morgen gelijk terug naar de winkel om die nieuwe Aftershokz terug te brengen (hopelijk kunnen we hem nog retourneren). Na het werk heb ik nog gekookt, gegeten, afgewassen en daarna had ik yoga les.

Met mijn spierpijn in mijn benen, was dat nogal een dingetje. Pijnlijk maar tegelijk ook erg prettig. Niet veel later ben ik ook naar bed gegaan. Met Kyra al de hele week ziek, mijn moeder die ook al dik een week aan het snotteren is, Mike die het ook gegrepen heeft, kom ik er zelf helaas ook niet onderuit. Ik merkte dat ik last van mijn keel begon te krijgen. Normaal heb ik een hele goede weerstand, maar zelfs hier ben ik niet tegen op gewassen!

Vrijdag 9 juli
Ik heb wat langer geslapen dan normaal, maar was nog altijd moe. Toch was ik om acht uur al bij de Lidl en daarna bij mijn ouders op de koffie. Toen ik thuis kwam van een andere winkel, ben ik met mijn moeder terug naar de winkel gegaan en konden we de Aftershokz gelukkig retourneren. Daarna ben ik ook nog gaan sporten met mijn vader IMG_20210709_131929 (Klein)en eenmaal thuis heb ik voor de kinderen gezorgd. Allebei zijn ze toch wel aan het kwakkelen. Ik heb Kyra zelfs moeten helpen met het pakken van haar tas (voor het weekend bij haar vader), want daar had ze de energie niet voor. Rond een uur half zes is hun vader ze komen halen en om half zeven ben ik met Gertie samen Alique gaan halen en zijn we naar Debby en Ramona gegaan voor eindelijk weer een meiden avond! Ik had een hele bak met chocolade meegenomen en aangezien ik de Bob was, een six pack 0.0 bier 🙂

was een hele leuke avond, ontzettend gelachen en nadat ik Alique naar huis had gebracht, kregen we telefoon dat Alique haar telefoon dus was vergeten. Kon ik weer terug naar Debby rijden om de telefoon te halen en die weer naar Alique brengen. Daardoor lag ik dus pas rond één uur in bed hahahahahaha. Love my friends ❤

Zaterdag 10 juli
Toen ik wakker werd, merkte ik gelijk dat het niet goed was. Ik ben wel even langs mijn ouders gegaan maar merkte dat ik echt als een dweil op de stoel zat en nadat ik nog even de stad in ben gegaan om Kyra mee naar huis te krijgen (ze was gaan werken, terwijl ze nog altijd ontzettend ziek was dus ik voelde mij genoodzaakt als haar moeder om voor haar op te komen. Na een goed gesprek met haar leidinggevende, heb ik haar inderdaad mee genomen en ervoor gezorgd dat ze bij haar vader in bed kroop), ben ik zelf ook op de bank gaan liggen. Ik had totaal geen energie meer en voelde mij slecht. Ik ben zelfs nog in bed gaan liggen en heb een paar uur geslapen. Een klein beetje gegeten ’s avonds en daarna weer naar bed gegaan. Hopeloos.

Zondag 11 juli
Ik voelde mij nog altijd niet lekker, maar toen ik op stond ben ik gelijk de bedden van de kinderen gaan verschonen. Nadat ik ontbeten heb, heb ik nog gezogen en daarna was ik echt toe aan een break. Ik heb een half uur op de bank gelegen en toen was ik er klaar mee. Ik ben mij gaan aankleden en ik ben naar mijn ouders gegaan. Van daaruit zijn we een stuk gaan wandelen. Mijn benen voelde als pudding en ik liep volgens mij in slow motion.  Maar ik was in ieder geval buiten en na bijna een uurtje wandelen zijn we ergens gaan zitten en hebben we geluncht. Dat deed mij wel goed en op de weg terug voelde mijn benen ook een stuk beter aan. We zijn dan ook nog even langs mijn oom gelopen die net een overkapping gemaakt had en daarna weer naar mijn ouders gelopen. Ik ben gelijk naar huis gegaan en nog een rustige zondag gehad verder. Ik hoop wel dat ik mij morgen beter voel. 

Wat een beroerde week was dit zeg, pff!

XmelX

One thought on “Week 27 – 2021

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s