Teveel is nooit goed.

Ik heb de hele middag in de tuin gezeten! Eindelijk wat zon! Hemeltje lief zeg.. Het is te bezopen voor woorden dat je bij het zicht van wat zonnestralen al naar buiten rent omdat het eindelijk kan.
Die regen maakt mij lichtelijk depressief dus ik ben wel blij met het vooruitzicht van de komende dagen (dagen ja.. geen weken of maanden.. nee dagen! Triest).

Voordat ik in de tuin kon gaan zitten was ik sporten met mijn vader. We hadden drie weken niks gedaan, vanwege vakantie en andere afspraken. En als we even een stop hebben gehad, dan beginnen we altijd rustig aan. We doen dan samen eenvoudige oefeningen en warmen zo weer op voor de komende tijd. Dit keer was ik echter wat gul met de gewichten en hield ik soms het gewicht van mijn vader aan. Hij mag dan wel bijna 72 zijn, maar die man is nog altijd beresterk! Na vijf oefeningen met wat zwaarder gewicht dan ik gewend ben, begon ik wat zwarte plekken voor mijn ogen te zien. Mijn ademhaling was nogal heftig en ik moest echt even gaan zitten. Niet meer doen dus, denken dat ik de gewichten die mijn vader tilt, ook kan tillen!! De rest van de oefeningen heb ik in een lichter gewicht gedaan en op die manier kon mijn lijf ook weer even op adem komen.
Boh.. mijn vader is nog altijd een beest hahahahaha.

Voordat ik kon gaan sporten moest ik overigens eerst nog een halve dag werken. Ik ben deze week pas weer begonnen en ik weet na 3 dagen nog altijd niet goed waar ik moet beginnen LoL. Zoveel werk, zoveel stapels.. ik heb de komende tijd wel genoeg te doen. Gelukkig zijn er vakanties en dan hoop ik na een aantal weken wel weer een beetje bij te zijn (hahahahahaha wat goed hoe ik mijzelf die positiviteit gun hè 😛 )

Alle gekheid op een stokje, ik voel ontzettend veel de laatste tijd. Ongelooflijk eigenlijk.
Net vakantie gehad en daar had ik wel momenten van ontspanning maar voor mij voelt het gewoon niet als vakantie als ik in Nederland blijf. Ik heb zon, zee en strand nodig om echt te ontspannen na een jaar hard werken en op die manier laad ik mijzelf dan ook weer helemaal op. Dit is het tweede jaar dat we gewoon niet naar het buitenland konden (wij gaan altijd in de meivakantie) en we hadden voor de zomervakantie al een tijdje geleden een huisje geboekt in het noorden van het land. Dus één week vakantie hadden we in ieder geval, dan wel in eigen land. Maar nogmaals: dat is het voor mij echt niet! Nederland is mooi hoor, prachtig zelfs, zeker in de omgeving waar wij zaten, maar ik kan er toch weinig mee.
Dus ik was moe voordat we vertrokken, ik was moe toen we weer naar huis gingen en de tweede (en laatste week) van mijn vakantie zijn we nergens naar toe gegaan, dus dat werd gewoon poetsen, wassen, opruimen, koken en al die shit! Echt leuk, zo’n vakantie. Mike had ook nog een ingreep aan zijn teen en hij moest twee dagen hoog liggen met zijn voet.. precies de dagen dat het mooi weer werd. Die week zouden we eigenlijk met zijn tweeën naar Luxemburg gaan, maar in verband met de overstromingen, corona en Mike’s ingreep, was ik helaas genoodzaakt die te annuleren.
Het zit lekker mee hè, voel je het al!?

Ik slaap slecht, droom raar en over mensen waar ik helemaal niet over wil dromen. Ik kom niet aan mijn rust, ik kan niet opladen (in de zon, aan het strand en in de zee in het buitenland) en loop dus langzaam op mijn tandvlees.

Ik heb altijd moeite gehad met het loslaten van dingen en momenteel zit mijn dochter met haar vriend in Rome. Ze wilden een stedentrip doen en hebben gewoon geboekt. Alles zelf gedaan en geregeld (dat wordt normaal aan mij overgelaten) en ze hebben het werkelijk heerlijk daar !! Ik geniet met hun mee als ze foto’s sturen, maar ik voel wel echt dat mijn kleine meid absoluut klaar is om haar eigen pad te belopen, haar eigen leven te beginnen zonder mij maar met haar partner voor het leven ❤ Een heel fijn vooruitzicht, voor hun maar ook voor mij, maar ook een besef dat ik haar volledig los moet laten.

Zoveel gevoelens. Het is troebel in mijn hoofd. Ook niet zo gek dat ik zoveel hoofdpijn heb de laatste tijd..

Ik zou zo graag weg willen nu. Maakt niet eens uit waarheen, als er maar een strand is, zon is en een zee. Warm weer en veel zonnestralen. Dat heb ik nodig, daar snak ik naar.

Maar dat zit er voorlopig niet in helaas… dus wat moet ik nu met al die gevoelens??

XmelX

6 thoughts on “Teveel is nooit goed.

  1. Ik snap heel erg goed wat je bedoelt en voelt.
    Oplossingen heb ik niet, ben zelf momenteel ook niet zo heel erg vol ideeën nl 😉
    Hoop je snel weer eens live te zien, we hebben veel te bespreken denk ik.
    xxx

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s