Week 31 – 2021

Maandag 2 augustus
De week maar goed begonnen met een rondje 5k. Eindelijk weer eens aan één stuk. Dat voelt goed.IMG_20210802_081928_214(1)
Ik moest in de ochtend even naar boven verhuizen omdat Kyra een aantal steentjes moest zetten en ik ben maar op bed gaan lezen. Natuurlijk hou ik dat nooit lang vol en ben ik nog in slaap gevallen. Heerlijk! Dat is het voordeel van vakantie hebben denk ik dan maar. Om half vier ben ik met de kids naar de bioscoop gegaan. Space Jam! Echt een leuke film 🙂 Daarna zijn we bij mijn ouders gaan eten en rond zeven uur zijn we naar huis gegaan. De kinderen zijn gelijk naar boven vertrokken en ik heb de rest van de avond alleen beneden gezeten. Ik ben maar wat gaan lezen en rond tien uur ben ik naar bed gegaan.

Dinsdag 3 augustus
Rond half elf zijn we naar Aken gegaan want we wilden wel nog een dagje op pad. Een dagje shoppen werd het dus. Het was echt heel gezellig en als je met Kyra gaat shoppen, dan weet je dat je ongeveer elke winkel binnen gaat 🙂
Dat hebben we dus ook gedaan. Mike moest nieuwe schoenen hebben en die hadden we eigenlijk wel al snel gevonden. Er lag een leuke basketbalshop met echt gave schoenen en daar is hij geslaagd. Maat 42,5.. niet normaal!IMG_20210804_124831 (Klein) Zelf ben ik al een half jaar verliefd op een paar Nike sportschoenen, maar ik ben zo iemand die geen schoenen koopt als ik geen schoenen nodig heb. Dus ik sta gewoon al een half jaar te kwijlen als ik die schoenen zie. Aangezien Kyra en Mike schoenen aan het passen waren, ben ik ze toch ook maar eens aan gaan doen. IMG_20210815_094926 (Klein)Omdat ik brede voeten heb, moest ik een maatje groter en toen ik ze aandeed werd ik intens gelukkig. Mijn moeder zag mijn glimlach en wist toen al dat ik ze ging kopen 😛 Ik ben er echt heel blij mee! Rond half drie moesten we echt even gaan zitten en wat eten en dat was ook echt een succes.

Daarna kakte ik wel een beetje in en toen we in de zoveelste winkel waren, was Mike er duidelijk ook klaar mee 😛 IMG_20210803_164109 (Klein)We zijn rond vijf uur richting huis gegaan en het was echt een toffe dag.
’s Avonds ben ik nog met Gertie naar de bioscoop gegaan.. althans: dat was de bedoeling. Toen we echter bij de kassa stonden, hadden we de verkeerde tijd en was de film die we wilden zien dus al voorbij. Dit is mij echt nog nooit gebeurd, geniaal 😛 Er was geen andere film die we wilden zien, dus zijn we maar naar huis gegaan en hebben we daar een film gekeken. Vrijdag gaan we het nog eens proberen 😉

Woensdag 4 augustus
In de ochtend weer gaan rennen en ik heb mij daarna verwend met havermoutpap, lekkah!
Om één uur moest ik met Mike naar de arts, want hij werd weer geholpen aan zijn teen. Dit is de derde keer dat hij wordt geholpen aan zijn teen, ingegroeide nagel door een te breed nagelbed.

De eerste keer is het niet voldoende ingeknipt (tweede keer was zijn andere teen), dus moest het nog een keer. Na de ingreep zijn we naar huis gegaan en heb ik hem op de bank geïnstalleerd zodat hij met zijn voet hoog kon liggen. Zo moet hij 48 uur blijven zitten. Zijn vader is nog even langs gekomen en heeft een paar verrassingseitjes voor hem meegenomen LoL. Na het eten ben ik samen met Kyra naar een wedstrijd van Semm gaan kijken. Eindelijk weer eens een voetbalwedstrijd live kijken 😀

Donderdag 5 augustus
Ik werd een beetje verrot wakker (ongesteld), dus heb ik het rustig aan gedaan in de ochtend.IMG_20210805_090126_258

Ik heb wel nog wat gepoetst en daarna heb ik wat tosti’s gemaakt voor de kinderen. Tussendoor heb ik nog veel sport gekeken. De Olympische Spelen blijven heerlijk om te kijken. In de middag ben ik nog buiten gaan zitten met een boek, geprobeerd een beetje te ontspannen. Kyra moest werken dus ik heb voor haar werk nog wat kleins te eten voor haar klaar gemaakt. Voor Mike en mij heb ik later gekookt en we hebben lekker samen gegeten. Mijn hoofdpijn bleef echt de hele dag heftig hangen en toen Kyra mij rond half negen appte of ik nog naar de film wilde, moest ik toch echt nee zeggen. Dat ging ik niet trekken. Ik heb nog een flinke lading pijnstillers genomen en ben vroeg onder de wil gedoken.

Vrijdag 6 augustus
Vanmorgen boodschappen gaan doen en als vanouds weer langs mijn ouders gegaan. Die waren weer blij met de verse broodjes. Toen ik thuis was, heb ik de boodschappen ingeruimd en heb ik de kids een broodje gemaakt. Kyra is vervolgens met mijn moeder de stad in gegaan en ik ben gaan strijken en daarna gaan lezen. Een heerlijke rustige middag gehad met een boek en de Olympische Spelen. Na het eten ben ik het nog eens met Gertie gaan proberen bij de bioscoop en dit keer hadden we de goede tijd 😉 We hebben de film “Old” gekeken en die was echt goed!

Daarna zijn we nog een drankje in de stad gaan doen en rond tien uur zijn we weer naar huis gegaan. Gezellige avond gehad, maar ik was blij toen ik weer in bed lag.

Zaterdag 7 augustus
Ik wilde eigenlijk gaan hardlopen maar ik kon mij er niet toe zetten, dus ben ik nog maar een half uurtje blijven liggen. Moet ook eens kunnen. Kyra en Semm zijn zich in de ochtend nog laten testen want vanavond begon hun tripje richting Rome. Ik moest met Mike nog naar zijn tweede afspraak voor de vaccinatie IMG_20210807_150126 (Klein)en daarna hebben we Kyra en Semm nog geholpen met de bagage (een echte meid neemt altijd teveel mee 😛 ). Alique kwam ook nog langs en mijn moeder heeft Kyra en Semm naar het station gebracht. Ik hoop dat ze een fantastische tijd hebben in Italië. Het is best spannend voor ze, want dit is de eerste keer dat ze met z’n tweetjes gaan vliegen 🙂
Samen met Alique en Mike heb ik in de tuin gegeten en toen Mike weer naar boven is vertrokken, hebben Alique en ik nog een tijdje buiten gekletst. Toen het te koud werd, zijn we binnen gaan zitten en hebben we een horrorfilm gekeken. De film was goed, de avond was leuk en toen ik van Kyra het bericht kreeg dat ze goed en wel in het vliegtuig zaten, kon ik gerust gaan slapen. IMG-20210807-WA0008 (Klein)

Zondag 8 augustus
Het kostte mij enige moeite, maar ik ben toch mijn bed uit gerold en een stuk gaan hardlopen. Heel verrassend liep het heel goed en kon ik weer eens een snelle 5k neerzetten. IMG_20210808_084539_743Die had ik niet verwacht. Mike appte mij onderweg en ik vond het raar dat hij al zo vroeg wakker was. Blijkbaar had hij een rotte nacht gehad en voelde hij zich niet lekker. Dat ligt natuurlijk aan dat kut vaccin! Ik heb hem bij thuiskomst direct een paracetamol gegeven en hij is gaan douchen omdat hij zich vies voelde. Hij heeft duidelijk koude koorts gehad vannacht en had deze ochtend nog wat verhoging. Hij is de hele dag wat blijven kwakkelen en heb hem dus ook de hele dag paracetamol gegeven. Na een broodje spek voelde hij zich wel al wat beter 😉 Ik heb veel gelezen vandaag en rond half vijf kwamen mijn ouders. Mijn moeder wilde mijn laatste vakantiedag afsluiten met een heerlijk etentje en we zijn dan ook bij Live Piano’s gaan eten.

Mike had het wel af en toe moeilijk, hij voelde zich nog steeds niet lekker en zijn eetlust was ook niet echt super. Buiten dat was het echt heerlijk eten en we hebben ook een hele gezellige avond gehad. Ik heb een hele leuke week vakantie met mijn ouders gehad, de week daarna nog rustig aan kunnen doen maar al met al voelde het gewoon niet echt als vakantie. En dat is wel echt klote, want ik ben echt dringend toe aan vakantie.
Zon, zee, strand…  dat is wat ik nodig heb.

XmelX

4 thoughts on “Week 31 – 2021

  1. Wij zijn zo blij dat we in juli toch met de hele zwik naar Frankrijk gereden zijn, groot huis in the middle of nowhere, zon, wijn en zwembad… het vakantiegevoel is er dan toch echt meer hé?

    Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s