Week 32 – 2021

Maandag 9 augustus
Vandaag mocht ik weer beginnen met werken na een vakantie van twee weken, waarin ik meer regen gezien heb dan mij lief is. Het was voor mij één grote chaos op kantoor. Overal lagen stapels waar ik doorheen moest, niets had orde (zoals ik het gewend ben) dus ik ben maar gewoon begonnen. Ergens komt er wel een einde aan.
Vandaag was het overigens niet anders dan in mijn vakantie: regen! 
Na het werk heb ik met Mike gegeten en zijn we tussen de buien door nog een stukje gaan wandelen. Dat was goede timing, want na nog geen vijf minuten dat we thuis waren begon het weer te regenen. Ik heb in de avond met een kopje koffie een horror film opgezet en tijdens die film belde Kyra nog op vanuit Rome. We hebben gezellig even gevideo-beld (hoe schrijf je dat eigenlijk???) en het ziet er prachtig uit daar. IMG-20210810-WA0002 (Klein)Gelukkig hebben zij wel zon! 

Dinsdag 10 augustus
Er is op kantoor voor mij nog altijd geen touw aan vast te knopen dus ik werk gewoon door de stapels heen (ging het maar zo snel als dat ik het opschrijf hahahaha). Na het werk ben ik naar mijn ouders gegaan. Mike was nog met opa in de bioscoop en ik heb even met mam gepraat alvorens de mannen weer thuis waren en we lekker konden gaan eten. Daarna zijn we naar huis gegaan en heb ik wat voor de tv gezeten. Gek hoe de laatste tijd de waterlanders blijven komen, geen idee waarom maar ik lijk om alles te kunnen janken. Verschrikkelijk! 

Woensdag 11 augustus
Halve dag gewerkt en daarna met mijn vader eindelijk weer gaan sporten. Na drie weken de sportschool niet van binnen te hebben gezien, werd het wel weer tijd. Ik dacht eens lekker mijn vader mee te gaan qua gewicht, maar dat was een slecht idee LoL. Na vijf oefeningen ben ik toch maar weer over gestapt naar mijn eigen gewichten en dat ging een stuk prettiger (geen zwarte vlekken voor mijn ogen enzo 😛 ). Toen ik thuis kwam kon ik even in de tuin uitpuffen (eindelijk geen regen!) en daarna ben ik met een sopje naar boven gegaan en heb ik met Mike boven alles gepoetst. Hij was deze ochtend nog bij de orthodontist geweest en dus heb ik pasta gemaakt. Zacht eten, zodat hij met weinig pijn kan eten. In de avond heb ik weer een film gekeken en ben ik op tijd naar bed gegaan. 

Donderdag 12 augustus
Ik heb vandaag weer keihard gewerkt. Ik zie langzaam mijn systeem weer terugkomen en heb nu meer duidelijkheid over de hoeveelheid achterstand (had ik liever niet geweten hahahaha). Het was mijn laatste dag met mijn baas op kantoor want hij gaat dit weekend op vakantie, dus ik moest nog het een en ander op het laatste moment wegwerken. We gaan de komende weken gebruik maken van wat “rust” op kantoor zodat ik misschien eens door mijn achterstand heen kom. Thuis heb ik samen met Mike gegeten en later is mijn moeder mij komen halen. We zijn naar het vliegveld gereden om Kyra en Semm op te halen en eenmaal aangekomen, mochten we niet eens het vliegveld in!! België heeft duidelijk andere regels dan wij.IMG_20210812_214247 (Klein) Zaten we dan: buiten op een bankje te wachten.. nergens koffie te krijgen maar gelukkig was het een aangename avond (zonder regen!). Om 22:20 is hun vliegtuig geland en om 22:36 stonden ze al met koffer en al naast ons! Hoe snel is dat dan 😀 Heerlijk om ze weer bij me te hebben en hun verhalen te horen. De hele weg naar huis hebben ze ronduit verteld en wij hebben voorin genoten. Thuis kregen we onze souvenirs en hebben ze de wasmand gevuld waarna ze in hun bed zijn gerold. Moe maar voldaan, net zoals ik 🙂

Vrijdag 13 augustus
Ik ben niet bijgelovig dus vrijdag de 13e is volledig aan mij voorbij gegaan 😛
Ik schrok later wakker dan normaal, maar was desalniettemin om acht uur gewoon in de Lidl. Daar heb ik een paar dingen gepakt en een zak vol broodjes gehaald en richting mijn ouders gereden. Mijn oom was ook al daar, want we gingen de boel verven bij mijn ouders (hele benedenverdieping). Nadat iedereen gegeten had, zijn we begonnen met het verven van de muren. Nadat de woonkamer gedaan was, hebben we het plafond gedaan en daarna hadden we een welverdiende pauze. Na die pauze zijn we gretig weer doorgegaan en rond de middag hadden we alles gedaan! Het ging echt super snel met z’n drieën, stond ik echt van te kijken.

We hebben alles opgeruimd en vervolgens in de tuin nog een broodje en stuk vlaai gegeten. Ik had al open blaren op mijn handen en mijn arm deed verrekte pijn, dus gelijk maar een cool pack op gelegd. Ik ben naar huis gegaan en heb met de kinderen nog buiten gezeten. Het was een behoorlijke krachtinspanning geweest dat verven, want ik ben na een douche nog even op bed gaan liggen. Wat ik “vroeger” met gemak deed, begint steeds meer moeite te kosten hahahaha, das het leuke van ouder worden: je geest wilt nog zoveel maar je lichaam is het er duidelijk niet mee eens. Dat uurtje in bed heeft mij goed gedaan en ik heb daarna nog in de tuin kunnen lezen, alvorens ik het eten ben gaan maken. Samen met de kids gegeten en daarna is Semm naar voetbaltraining gegaan, Mike is naar boven verkast en ik heb met Kyra een film gekeken. Gertie kwam ook nog langs en we hebben tot een uur of elf gekletst. 

Zaterdag 14 augustus
Het was gelukkig een heerlijke dag vandaag, want we zijn weer eens richting België gereden: Bobbejaanland stond op het programma. We waren nog niet goed en wel op de snelweg, of Kyra had al een zakje vol gespuugd hahahahaha. Gelukkig voelde ze zich erna gelijk beter. Eenmaal daar zagen we dat het toch best druk was (terwijl ik van meerdere hoorde dat het altijd rustig is in Bobbejaanland… niet dus!!) Bij de eerste attractie zaten Mike en ik al anderhalf uur te wachten LoL.

fbt

Mike houdt totaal niet van achtbanen en ik vond het voorheen echt wel te gek, maar sinds een aantal jaar zit mijn maag al in mijn keel als ik er alleen naar kijk 😛 Dus dan kies ik er liever voor om gezellig met Mike te wachten tot Kyra en Semm de achtbanen bereden hebben. Die eerste was het drukste, dat wisten we wel. De tweede achtbaan hebben we niet zo lang hoeven wachten. Maar we vonden het wel lekker in het zonnetje 😉 Daarna zijn we samen een wildwaterbaan in gegaan.. en daarna nog een… en daarna nog een 🙂

Ik mocht van de kinderen voorin zitten, zo aardig van ze 😛 Ik was dus drijfnat LoL. Maar aangezien de zon echt wel flink aanwezig was vandaag, was ik ook zo weer droog. IMG_20210814_153059 (Klein)We hebben samen nog meer attracties gereden en zijn zelfs met z’n vieren twee keer in een achtbaan geweest! Het was echt een hele leuke dag en we zijn zelfs tot sluitingstijd gebleven (zeven uur). We zijn op de terugweg nog langs mijn ouders gegaan voor een kopje thee en daarna naar huis gereden. Blij dat ik op de bank kon ploffen maar wat hebben we een gezellige dag gehad 😀 

Zondag 15 augustus
Vanmorgen gaan hardlopen en dat liep wel oké. IMG_20210815_080026_529 (Klein)Ik heb daarna een rustige ochtend gehad en om twaalf uur zijn we naar een wedstrijd van Semm gaan kijken. Het was wederom heerlijk weer en we konden tijdens de wedstrijd dus ook lekker in het zonnetje zitten. Na de wedstrijd ben ik met Mike naar huis gegaan en heb ik nog wat was gedaan. Daarna nog heerlijk in de tuin gezeten met de kinderen. Eindelijk is het dan eens mooi weer 😀 
Dit weekend is ook weer de eredivisie begonnen dus ik heb om zeven uur sport gekeken en de kinderen hebben mij gewoon alleen laten zitten (ik had waarschijnlijk hetzelfde gedaan als ik hun was 😉 ). 
Het was een lekker weekend, blij met het mooie weer en ook nog een paar gezellige dingen gedaan met de kinderen. Die vertrekken morgen voor drie weken naar hun vader dus is er rust in huis.. 

XmelX

3 thoughts on “Week 32 – 2021

   • Dat klopt wij snappen er totaal niets meer van.
    Zelfs in de supermarkt is een mondkapje verplicht maar je in een café niet.
    Ga je op restaurant dan moet je mondkapje opzetten als je tafel verlaat. Gekker kan het toch niet

    Aum Shanthi

    Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s