Week 33 – 2021

Maandag 16 augustus
Vanmorgen was ik weer vroeg op kantoor en ben direct aan de slag gegaan. Mijn baas is op vakantie dus in dat opzicht is het wel wat rustiger werken. Na het werk kwam ik in een stil huis…
Geen kinderen..
Volledige rust..
Ik hou er van. Noem mij een slechte moeder, maar die drie weken in het jaar dat ze bij hun vader zijn, geniet ik intens van de rust!
Nadat ik even een momentje heb genomen om te genieten hiervan, ben ik gaan koken en heb ik een berg groente en kip naar binnen gewerkt. Daarna was de avond van mij en heb ik heel ontspannen op de bank gezeten. Heerlijk vroeg naar bed gegaan ook 🙂

Dinsdag 17 augustus
Zeker zonder kinderen in huis ben ik nog eerder klaar in de ochtend en dus vroeg op mijn werk. Dat extra uurtje elke dag gaat mij ook wel helpen om door mijn werk heen te komen. Het is rustig op kantoor. Veel hebben vakantie, dus er lopen niet veel mensen rond, de telefoon gaat niet zo vaak en dat zijn dus heel veel prikkels minder voor mij, waardoor ik ook veel meer ontspannen kan werken. Na het werk heb ik gegeten en ben ik mijn moeder gaan ophalen. Samen zijn we naar mijn nichten in België gegaan want die hadden we de hele corona tijd al niet meer gezien. Gezellig gekletst en koffie gedronken, maar toen het tegen negen uur ging, begon ik in te kakken en wilde ik toch wel graag naar huis. Ik ben ook direct naar bed gegaan bij thuiskomst.

Woensdag 18 augustus
Na het werk een uur gaan sporten met mijn vader en gelukkig ging het dit keer wel een stuk beter. Vooral aan mijn eigen plan houden dus 😉 Daarna heb ik thuis wat gehangen en niet veel meer gedaan. Rond half zes ben ik nog even naar het Kruidvat gegaan en bij Jan Linders een Too good to go box gehaald. Man, die zat bomvol!! IMG_20210818_181059 (Klein)Niet normaal wat je daar soms krijgt 😀 Ik kan er dus weer even tegenaan. Daarna heb ik thuis gekookt, gegeten, afgewassen, gedoucht en helemaal niks meer gedaan 😀 Love being alone 🙂

Donderdag 19 augustus
Ik was om 08:15 uur op kantoor en ben pas om 17:30 naar huis gegaan. Dat zijn nog eens uren maken 🙂 En op deze manier maak ik ook echt meters in mijn werk. Wat ik vandaag allemaal heb afgekregen, doe ik normaal bijna twee dagen over. Kun je nagaan! Na het werk heb ik gegeten en alvast een deel van de koffer gepakt. Rond kwart over negen ben ik op bed gaan liggen want ik wilde nog lezen. Dat heb ik volgens mij tien minuten volgehouden hahahahaha.

Vrijdag 20 augustus 
Ik ben vanmorgen om half zeven gaan hardlopen. Ik werd wakker om zes uur en was zo blij als een ei, want ik kon lekker vroeg de deur uit 🙂 Bizar, hoe lekker zoiets kan zijn. 40 minuten op een rustig tempo gelopen. Gedoucht, ontbeten en naar de winkel gegaan. Thuis alles opgeruimd en de koffer verder ingepakt. Om tien uur moest ik naar de fysio voor mijn arm. Ik heb er veel last van de laatste tijd en mijn spieren zijn dus duidelijk overbelast. Als het nu niet behandeld wordt, dan zou ik zo een tennisarm kunnen krijgen. Ze heeft mijn spieren bewerkt met dry needling en daarna een tape op mijn arm gelegd. Daar heb ik nog wel even last van gehad zeg, damn. Bij mijn ouders heb ik een half uur gekoeld en daarna zijn mijn moeder en ik vertrokken. Omdat ze eerder deze maand 70 jaar is geworden, heb ik voor ons twee een weekend weg geboekt in een luxe hotel, met heerlijk ontbijt en een 3 gangen diner. Wij houden echt van zo’n weekendjes weg en als kers op de taart heb ik ook nog e-choppers gehuurd. Toen we incheckten konden we ook gelijk onze kamer op en die was heel mooi!

We zijn daarna beneden in de bar wat gaan drinken praten, hebben informatie over de omgeving gevraagd, een route kaart voor de e-chopper morgen en om half zeven hadden we ons diner.

We hebben echt heerlijk gegeten, veel wijn gedronken en weer mooie gesprekken gehad. IMG_20210820_145306 (Klein)Rond tien uur zijn we de kamer op gegaan en toen we op bed lagen, kwamen we erachter dat we wel heel veel muggen op de kamer hadden. We hebben dus tot één uur in de nacht muggen gekild! Het waren er echt veel en omdat we er nog niet gerust op waren, hebben we de airco ook nog flink laten lopen de hele nacht. Ik kwam moeilijk in slaap, ook omdat mijn moeder snurkt hahahaha. Daar was ik gelukkig wel op ingesteld 🙂

Zaterdag 21 augustus
Rond zeven uur was ik alweer wakker (na amper vier uur slaap) en om half negen hadden we ons ontbijt. Die was heel uitgebreid, erg lekker en ook de koffie smaakte goed (vind ik heel belangrijk). Wij zitten altijd lekker lang aan het ontbijt, is één van de dingen waar ik het meest van kan genieten. Rond tien uur zijn we met de e-choppers vertrokken en dat was wel even wennen zeg.

Met die dingen kun je amper een bocht maken! We hebben een proefrondje op de parkeerplaats gemaakt en toen zijn we de weg op gegaan (op hoop van zegen). Het was gelukkig mooi weer en we hebben een heel groot rondje gemaakt van 42 kilometer. Ongeveer vier uur zijn we onderweg geweest, met nog twee tussenstops.

Het was heel leuk om te doen 😀  Nadat we de choppers terug gezet hadden, hebben we de bus genomen en zijn we naar Hoog Catharijne gegaan. Nadat deze verbouwd is, was ik er niet meer geweest dus ik wilde eindelijk wel eens zien hoe het er nu uit zag. Druk vooral dus 😛 Maar wel echt heel mooi. We hebben wat rond gelopen, nieuwe oordopjes gehaald om harde geluiden tegen te gaan 😉 en nog meer winkels bekeken.

We hebben nog een ijskoffie gedronken bij Dunkin’ (en ik heb eens géén donut gegeten, bijzonder hè!) en daarna een hamburger bij Five Guys (OMG zo lekker!). Eigenlijk hadden we niet zoveel honger, maar we vonden dat we iets moesten eten (geloof mij, daar hebben we later spijt van gehad). Tegen half zes kwamen we in het hotel aan en daar zijn we nog op het terras (buiten) gaan zitten. Ik heb gelijk mijn schoenen uit geschopt (pijnlijke voeten) en we hebben genoten van een wijntje. Om ons heen zaten mensen alleen maar op hun telefoon. Zit je dan gezellig met je man/vrouw/vrienden in een hotel, ga je wat op je telefoon liggen te kutten!! En iedereen ook hè! Waanzin. Gesprekken voeren zit er niet meer in voor veel mensen. Mijn ma en ik wel, wij hebben het hele weekend gekletst en heel weinig onze telefoon uit gehaald (ik heb ook maar weinig foto’s gemaakt). Quality time noemen ze zoiets.
Nadat we beiden gedoucht waren (wat overigens echt genieten was!) zijn we met wijn en chips op bed gaan liggen en hebben we de hele avond gekletst, voetbal gekeken, film gekeken en nog een paar muggen gedood 😉IMG_20210820_203657 (Klein)
Het was een heerlijke dag en wat nog veel belangrijker was, was dat mijn moeder genoten heeft! Want daar deed ik het voor.

Zondag 22 augustus
Ik heb gelukkig wat beter geslapen dan gisteren. We hebben niet veel last meer gehad van muggen en mijn moeder was ook vrij rustig vannacht. We zijn naar het ontbijt gelopen en toen ik mijn bakje yoghurt met muesli had gepakt begon ik ineens heftige buikpijn te krijgen. Vlagen van verschrikkelijke steken, maakte dat ik niet meer rechtop kon zitten. Ik heb mijn yoghurt gewoon opgegeten (dacht dat het misschien wel over ging dan) maar de pijn werd niet minder. Ik heb na de koffie nog een kop thee gedronken, maar ook dat verzachtte niks. Ik baalde wel want ik was eigenlijk nog niet klaar met ontbijten, maar ik kon echt niet meer goed op mijn stoel zitten. We zijn terug naar de kamer gegaan en ik ben een kwartier op het toilet gaan zitten. Ook dat hielp niet en mijn moeder zei dat ik op bed moest gaan liggen. Dat heb ik gedaan (in een foetus houding) en zo ben ik dik anderhalf uur blijven liggen. In het begin kwamen die steken nog met vlagen voorbij, maar met de tijd begon het weg te ebben. Godzijdank. Als het al wat minder was, dan zou het tenminste wat draaglijker zijn. We zijn vertrokken toen ik weer normaal kon lopen en de autorit ging ook goed. Je zit dan wat meer in elkaar gedoken en dat was prettig. Eenmaal bij mijn ouders thuis, heb ik wat crackers gegeten en thee gedronken en voelde ik alleen nog een steen op mijn buik liggen. Ik ben na een tijdje naar huis gegaan, heb de boel opgeruimd, wasje aan gezet, makkelijke kleren aan getrokken en met een deken op de bank gaan liggen. Voetbal en water, dat was alles.

Een drukke werkweek, afgesloten met een heerlijk weekend met mijn moeder. Goede balans!

XmelX

2 thoughts on “Week 33 – 2021

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s