Week 34 – 2020

Maandag 23 augustus
Weer een lange dag goed door kunnen werken en bij thuiskomst een stukje gaan hardlopen. Ik ben toch echt een ochtendloper, dat kon ik tijdens dit loopje wel merken. ’s Ochtends vroeg werkt bij mij stukken beter dan na een dag werken 😛 Ik heb er met moeite 3 km uit geperst, maar die heb ik toch weer gedaan.  IMG_20210823_182919_195 (Klein)Thuis heb ik gedoucht, wat eten gemaakt en even op de bank gehangen alvorens ik om negen uur al heerlijk in mijn bed kroop met een boek.

Dinsdag 24 augustus
Het was een mooie dag vandaag, jammer dat ik dan toch de hele dag op kantoor zit 😛  Ik heb na het eten gelijk eten gekookt en ben daarna nog even naar mijn ouders gegaan. Kyra belde mij nog even en in die tijd kwam mijn broer ook binnen. Nadat ik het telefoongesprek beëindigd had, ben ik ook gelijk gegaan. Bad vibes, had ik geen zin in. Thuis heb ik mijn tas gepakt, Gertie in de auto gestopt en we zijn naar de eerste helft van een voetbalwedstrijd van Semm gaan kijken. Kyra en Mike waren er ook, dus die kon ik even lekker knuffelen. Na die eerste helft ben ik met Gertie naar de bioscoop gegaan. Don’t breathe 2.

Echt een vette film! Actie van begin tot eind. Gezellige avond dus, maar lag wel pas om half twaalf in bed.

Woensdag 25 augustus
Na een half dagje werken ben ik met mijn vader gaan sporten. Ik had echt last van mijn arm dus ben er na een half uur al mee opgehouden. Ik heb de fiets van Mike gepakt en ben naar Decathlon gefietst. Daar heb ik de fiets afgegeven voor een onderhoudsbeurt en daarna ben ik terug naar huis gewandeld. Dat was echt een lekkere wandeling! Ik had eigenlijk wel zin om even op het terras te gaan zitten, aangezien ik toch door het centrum moest. Maar ik had mijn sportkleren aan en ik rook ook niet meer zo fris 😛 Denk niet dat anderen op het terras daar zo blij mee zouden zijn.  Toen ik thuis kwam, voelde ik mij heerlijk voldaan en na een frisse douche heb ik wat gegeten en had ik een hele rustige avond thuis. Heerlijk!

Donderdag 26 augustus
Die donderdag nekt mij toch altijd! Ik ben na deze werkdag altijd volledig naar de klote. Thuis gekomen na het werk, ben ik op de bank gecrasht en heb ook weinig gegeten. Ik had geen honger, geen fut en wilde eigenlijk gewoon mijn ogen sluiten en slapen. Dat heb ik dus ook heel vroeg gedaan!

Vrijdag 27 augustus
Ik had in de ochtend weer een afspraak bij mijn fysio voor mijn arm en dat was weer focking pijnlijk! Gatverdamme.  Ik ben wel nog gaan sporten in de middag maar heb mijn arm wel behoorlijk ontlast dus vooral veel mijn benen gedaan.  Later in de middag kwam Alique en we hebben samen wat sushi gegeten. IMG_20210827_173449 (Klein)Daarna zijn we naar de bioscoop gegaan, Candy Man. Het was een aparte film.. ik kan het niet anders omschrijven. Maar een avond met Alique is altijd een feestje dus we hebben echt een super gezellige avond gehad!

Zaterdag 28 augustus
Ik ben op tijd opgestaan en heb lekker ontbeten. Ik heb wat opgeruimd en nog gelezen en rond half tien heeft Ivo mijn opgehaald. We zijn richting Duitsland gereden, want we hadden twee dagen sauna gepland bij Roetgen Therme. Ingecheckt en gelijk de badjas aangedaan en de sauna in gegaan. Heerlijk die ontspanning. Rond half drie kregen we de sleutel van de kamer en daar hebben we de kwalificatie van Formule 1 gekeken (althans, Ivo heeft dat gekeken. Ik heb gelezen 🙂 ). Daarna zijn we weer de sauna in gegaan en hebben in de avond nog lekker gegeten en cocktails gedronken. Rond half elf zijn we naar onze kamer gegaan en hadden er 8 sauna gangen op zitten. Na een douche ben ik onder de wil gekropen en ook heel snel in slaap gevallen.

Zondag 29 augustus. 
Best goed geslapen en ook een lekker ontbijt gehad. Na lang tafelen zijn we nog een uur gaan wandelen voordat we weer de sauna in zijn gegaan.IMG_20210829_194131_078 (Klein)Het was nog slechter weer dan gisteren dus elke keer als we in het zwembad of jacuzzi zaten, regende het ook! We hebben nog 4 sauna gangen gedaan (waaronder een opgieting die heerlijk was!) en daarna kreeg ik wel een pittige hoofdpijn. Ik durfde ook geen sauna meer in te gaan dus besloten we naar huis te rijden zodat we de Formule 1 race konden kijken. Die race ging niet echt door vanwege de regen, maar wij hebben wel nog lekker een pizza gegeten samen. Rond vijf uur is Ivo naar huis gegaan en ben ik bijna direct in slaap gevallen. Het was een behoorlijk ontspannen weekend 🙂 Nadat ik in de avond nog wat voetbal heb gekeken, ben ik vroeg naar bed gegaan.

Na een week hard werken, was dit sauna weekend wel echt dubbel zo lekker!!  😀

XmelX

2 thoughts on “Week 34 – 2020

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s