Opladen

Zoals ik al eerder schreef heb ik behoorlijk veel last van mijn arm. Het hindert mij bij alle dagelijkse bezigheden. Tanden poetsen, haren föhnen, afwassen en afdrogen, stofzuigen, noem maar op. Bij bijna elke beweging voel ik narigheid in mijn arm en dat is echt focking irritant! Vooral op mijn werk merk ik dat het erger wordt. Elke muisklik, elke mail die ik tik, klappers die ik uit de kast moet halen, nietjes die ik uit het papier moet halen of erin moet schieten. Zo vervelend en pijnlijk! Ik doe nu zoveel mogelijk met links, maar dan ben ik echt iemand met een motoriek probleem.

Thuis helpen de kinderen mij nu veel meer met alles. Ze hebben ook echt wel door dat ik geen grapjes maak en tijdens afwassen of koken (of wat dan ook) is er altijd wel eentje die vraagt of ze het kunnen overnemen. Zo ontzettend lief! Mijn moeder doet dat ook, die neemt de strijk mee want ik krijg amper het ijzer opgetild. Ik vind het hartverwarmend, maar tegelijk ook verschrikkelijk. Afhankelijk zijn van anderen is niet zo mijn ding en ik merk wel dat ik toch liever zelf de touwtjes in handen heb.
Maar helaas kan het even niet anders.

Komende vrijdag ga ik op vakantie. Een week naar de zon. Een week niks doen en proberen volledig te ontspannen en op te laden. Ik wilde alleen gaan, maar mijn ouders wilden dat niet en besloten met mij mee te gaan. Ik vind het prima, daar heb ik geen last van en dat wordt zelfs hartstikke gezellig. Ze weten hoe hard ik dit nodig heb en ik heb mijn eigen kamer en zal ook echt op momenten mijn eigen plan trekken. Als ik er nu al aan denk, lekker vroeg de deur uit en over het strand lopen.. ik kan niet wachten!
Het kan dus heel goed de komende anderhalve week weer heel stil zijn, want ik zal niet veel online komen (alleen voor contact te leggen met mijn kinderen).

Het enige waar ik op vakantie op moet letten is dat ik de drankjes met mijn linkerarm optil en niet met mijn pijnlijke rechterarm 😉

Proost! 😀

XmelX

7 thoughts on “Opladen

  • Waarschijnlijk begon het met een tennis elleboog (rsi). Ik doe al 24 jaar computerwerk he 🤷‍♀️. Echter merk ik het pas op als de ontsteking volledig door mijn arm is getrokken en nu dus echt met een constant zeurende pijn rond loop. Niet prettig.. Ik heb fysio maar er moet ook wat gebeuren op mijn werkplek zodat dit niet blijvend wordt en dus chronisch. Ellende allemaal hahahahahaa
   Ik ga intens genieten van mijn vakantie, dat mag je van mij aannemen en teveel drink ik nooit dus ook dat komt wel goed 😍😍

   Geliked door 1 persoon

  • Waarschijnlijk begon het met een tennis elleboog (rsi). Ik doe al 24 jaar computerwerk he 🤷‍♀️. Echter merk ik het pas op als de ontsteking volledig door mijn arm is getrokken en nu dus echt met een constant zeurende pijn rond loop. Niet prettig.. Ik heb fysio maar er moet ook wat gebeuren op mijn werkplek zodat dit niet blijvend wordt en dus chronisch. Ellende allemaal hahahahahaa

   Like

   • Hoop dat je geen frozen shoulder krijgt… dan ben je 1,5 jaar “zoet”, dat is de hel. Ik duim voor een snelle beterschap, mss toch ontstekingsremmend middel nemen. Fijne vakantie lieverd! 😘😘

    Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s