Week 37 – 2021

Maandag 13 september
De kinderen kwamen moeilijk hun bed uit vanmorgen. Echt een drama !! Ik ben toch maar blij dat ik een vroege vogel ben en al vroeg wakker en bezig ben om alles klaar te maken voor school en werk (daar zullen mijn kinderen ook heel blij mee zijn hahahaha) Er was vandaag op kantoor weer complete chaos. Pfff, zulke dagen zijn zo vermoeiend voor mij. Ik kan mij dan heel moeilijk concentreren en mijn focus houden. Na het werk was ik echt van slag, overprikkeld. Zwaar overprikkeld! Eigenlijk wilde ik gaan hardlopen maar ik heb toch met de kinderen mee gegeten en Kyra had mij overtuigd dan een uur mee te gaan sporten. IMG_20210913_193305 (Klein)Dat heb ik gedaan, maar dat was een slechte keuze. Het was druk bij Fit for Free, ik hoorde van 3 kanten muziek en veel apparaten die ik wilde gebruiken waren bezet. Ik heb wel wat gedaan, maar niet genoeg om mijn rust te vinden en met een prettig gevoel weer naar huis te gaan. Ik was blij toen ik thuis was en even rustig op de bank kon zitten. Wat een dag!

Dinsdag 14 september
Vandaag was niet veel anders dan gisteren en ik kwam weer helemaal afgepeigerd thuis. Ik heb voor de kinderen gekookt en ben toen gaan hardlopen. Dat had ik echt nodig! Gewoon een klein rondje van 3 kilometer. Daarna heb ik thuis nog 10 minuten met de benen in de lucht op de grond gelegen en zo had ik mijn rust weer een beetje terug. IMG_20210914_190449 (Klein)De douche was ook heerlijk en ’s avonds met Gertie gekletst. Ik lag weer vroeg in bed want ik was doodmoe.

Woensdag 15 september
Vandaag was het gelukkig een stuk rustiger op kantoor dus kon ik wat beter mijn werk doen. Na het werk gaan sporten met mijn vader en Kyra en daar heb ik geprobeerd oefeningen te doen zonder mijn arm te belasten. Dat is niet makkelijk. Dat is lastig en daarnaast heel frustrerend want ik ga dan echt niet voldaan naar huis. Het is net alsof ik mijn hardloopschoenen aan heb gedaan en buiten ben gaan wandelen. Dat is het toch net niet. Ik ben na het sporten nog naar de winkel gelopen en heb thuis nog wat gepoetst. Voor de kinderen gekookt maar zelf nog niet gegeten. Ik had weinig trek, voelde mij ook wat down en ben maar gaan douchen. Na het douchen wat eten gemaakt, maar dat heb ik toch voor meer dan de helft laten staan. Onder een deken op de bank gehangen en vroeg gaan slapen. Een betere remedie is er voor zulke dagen niet.

Donderdag 16 september
Mijn werk rustig en prettig kunnen afmaken en na het werk stond het eten al bijna op tafel. Kyra was al begonnen en was bijna klaar. We hebben samen gegeten en tijdens het eten sprak Kyra honderduit over haar werk. Waar ik vorig schooljaar nog bang was, dat ze de opleiding niet wilde afmaken, is daar dit schooljaar geen sprake meer van. Ze vindt alles zo interessant en praat er dan ook vaak over. Mike en ik hadden ons bord al lang en breed leeg, terwijl Kyra nog meer dan de helft op haar bord had hahahahaha. Ik ben blij toen hoor! Ik luister met veel interesse er naar. We hebben samen nog afgewassen en daarna ben ik naar mijn ouders gegaan voor de yoga les. Toen ik thuis kwam, ben ik gelijk naar boven gegaan. Kyra en Semm waren naar de bioscoop en Mike lag al op bed. Ik ben ook mijn bed in gegaan, heerlijk onder mijn warme deken.

Vrijdag 17 september
Vandaag was dan eindelijk de dag waarop ik bijna anderhalf jaar gewacht heb: mijn nieuwe tatoeage!!!
Ik had om elf uur de afspraak en om twaalf uur lag ik op de stoel en is hij begonnen. Hij had een prachtige slang voor mij gemaakt en ik was dan ook enorm enthousiast. De vraag was alleen of hij hem helemaal af ging krijgen. 99% kans van niet hahahahaha. Tijdens het zetten hebben we enorm gelachen, al ben ik de eerste drie uur wel een paar keer ingedommeld (tijdens het tatoeëren ja 😛 ).

Kyra en Semm kwamen tussendoor ook nog even kijken in die zes uur dat ik op de stoel heb gelegen, hebben we leuke gesprekken gehad en vooral veel gelachen. We hebben mijn slang gedoopt met de naam “Noedel” LoL. De tatoeage is nog niet af, maar ik ben er nu al verliefd op 😀
Eenmaal thuis heb ik wat gegeten en verder helemaal niks meer gedaan. Gertie kwam ’s avonds nog langs en ik ben heel trots als ik aan iemand mijn nieuwe tatoeage kan laten zien! 🙂

Zaterdag 18 september
Uiteraard trok mijn huid vanmorgen nog wat en was gevoelig, dus ben ik niet gaan hardlopen. Ik heb het lekker rustig aan gedaan en ben rond drie uur even langs mijn oom gegaan. Rond half vijf weer naar huis gegaan en een half uurtje later kwam Alique al. We hebben in de tuin nog wat zitten praten en zijn daarna binnen onze korte vakantie gaan boeken. Tijdens Oud en Nieuw 20 jaar geleden, hebben Alique en ik ons leren kennen en we wilden daarom dit jaar Oud en Nieuw samen vieren. We zijn online gaan zoeken naar een lang weekend, met feestavond erbij natuurlijk en hebben deze gevonden. We gaan vier dagen naar Rijssen tijdens Oud en Nieuw en zullen daar onze vriendschap gaan beklinken en een feestje maken tijdens de jaarwisseling 🙂 Nu al zin in! Rond zeven uur zijn we de stad in gegaan en zijn we gaan uit eten. Live Pianos, dat is ons stekkie en we hebben weer heerlijk getafeld.

Een vier gangen menu met weer plaatjes van gerechten die ook nog eens alle smaakpapillen kietelden ❤
Het was een heerlijke avond!

Zondag 19 september
Ik was vroeg op en om tien uur stond ik aan het voetbalveld. Eerst een wedstrijd van een vriendin van Kyra bekeken en daarna naar het volgende terrein gegaan om naar een wedstrijd van Semm te gaan kijken. Het was mooi weer, ik heb de hele tijd in het zonnetje gestaan. Heerlijk om zo de zondag te starten. Toen ik thuis was heb ik met Mike wat gegeten en daarna voetbal op tv gekeken. Nadat Kyra thuis kwam van haar werk, hebben we samen gegeten en de rest van de avond alleen maar sport gekeken. Dit zijn de zondagen hoor 😀

Mooie week, met fijne momenten. Zulke weken zijn een prettig intermezzo.

XmelX

9 thoughts on “Week 37 – 2021

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s