Week 39 – 2021

Maandag 27 september
Voor mij verliep de werkdag redelijk rustig, maar de planning was vandaag enorm hectisch. Soms loopt het gewoon niet en zit alles tegen, dat zijn best frustrerende dagen dan! IMG_20210927_181015_293 (Klein)Thuis ben ik weer een stukje gaan rennen, het hoofd leegmaken (voor zover mogelijk) en gewoon afschakelen. Dat alleen al is heerlijk. Samen met Mike gegeten en na een douche heb ik wat samenvattingen van NFL wedstrijden gekeken. Rond half tien lag ik al in bed. Mike gaat om tien uur naar bed en die hoor ik vaak niet eens meer. Meestal heb ik maar 5 minuten nodig om in een diepe slaap te vallen. Was die diepe slaap nu maar wat langer, dan was ik ook wat uitgeruster in de ochtend 😛

Dinsdag 28 september
Weer zo’n chaotische dag, pfff. Alles zat ook tegen. Je hebt van die dagen. Toen ik gegeten had met de kinderen ben ik dan ook een rondje gaan wandelen. Lekker een frisse neus halen en proberen het hoofd wat leeg te krijgen. Ik heb na de wandeling nog wat geschreven en daarna met Gertie de rest van de avond door gebracht. 

Woensdag 29 september
Gelukkig was vandaag de rust weer een beetje terug gekeerd op kantoor. Het is nog altijd mega druk dus ik heb genoeg te doen waardoor die woensdagochtend ook voorbij vliegt. Voor ik het in de gaten had, kon ik alweer naar huis. Ik heb wat gegeten en gewacht op Mike zodat we samen naar de sportschool konden gaan. Hij wil toch eens mee om te kijken of hij het wat vindt. We hebben samen wat oefeningen gedaan en hij kreeg al snel in de gaten dat ze het tijdens de gymles allemaal niet zo nauw nemen. De oefeningen worden een stuk zwaarder als je ze goed doet LoL. Maar toch vond hij het leuk en wil hij nog een keer mee. Thuis hebben we nog na gepraat erover en daarna ben ik gaan koken. Na het eten hebben we nog lang op de bank gehangen voordat ik ben gaan opruimen. Ook wel eens lekker. Voor de rest een rustige avond gehad. 

Donderdag 30 september
Ik ben zo blij dat ik mijn werk weer een beetje op orde heb, geeft echt meer rust. Rust die ik ook hard nodig heb en als ik een week weg ben, wordt het achterstallig werk niet gelijk een hele berg! (let’s hope so!) Na het werk hebben we gegeten en is Semm met Kyra een elektrisch fornuis voor mij op gaan halen. Ik heb al gebeld met mijn woningvereniging omdat ik van het gas af wil en elektrisch wil gaan koken. Dat zal wel weer een heen en weer bellen worden, maar goed.. het fornuis heb ik in ieder geval al 😛 
Ik had nog yoga en ben daarvoor weer naar mijn ouders gegaan. De yoga les is altijd heel gezellig met mam. We lachen altijd behoorlijk wat af en als ik alleen yoga doen, dan ben ik veel serieuzer hahahahaha. Maar dat is allemaal goed 😀 Na de yoga ben ik naar huis gegaan en gelijk naar bed gegaan. Ik ben zo ontzettend moe! 

Vrijdag 1 oktober
Toen Mike om acht uur op de fiets vertrok naar school, ben ik naar de winkel gegaan. Bij pap en mam nog broodjes afgeleverd en koffie gedronken en daarna had ik een afspraak bij mijn fysio voor mijn arm. Ze heeft mijn schouder bewerkt met een naald (dry needling) en heeft mij aangeraden toch eens wat ergonomischer te werken (de nieuwe muis voor op kantoor is al besteld). Ik hoop gewoon dat mijn vakantie mij goed gaat doen en de rust die ik dan door mijn lijf kan laten stromen ook goed zal zijn voor mijn verdomde arm! Enfin.. Ik heb thuis nog wat gepoetst en opgeruimd en daarna met Noah naar de dierenarts gegaan. De arme kater snottert al een tijdje en in plaats van dat het over ging, is het alleen maar erger geworden. Zijn neusje zit gewoon dicht, je ziet dat het pijn doet met slikken en hij schrokt zijn eten op omdat hij geen lucht krijgt. Echt zielig.. De dierenarts zag ook dat hij behoorlijk dicht zat, want de snot kwam er niet eens uit toen hij op zijn neus duwde (dat gebeurt blijkbaar normaal wel bij katten). Hij heeft gelijk wat pijnstilling gekregen, een anti vlooien- en wormen zooi en ik heb antibiotica mee gekregen voor thuis (inclusief pijnstillers). Hij heeft dus de hele mikmak gekregen en als het binnen vijf dagen niet weg is, moet hij nog iets langer aan de medicatie. We (mijn ouders, mike en ik) zijn erna nog de stad in gegaan en we hebben ook gelijk onze papieren voor de vakantie opgehaald. Zonder de kans om nog iets te eten zijn we naar de bioscoop gegaan en met een berg nacho’s en popcorn hebben we No time to die gekeken. De popcorn en nacho’s waren in no time op hahahahaha, we hadden beter iets kunnen eten maar ja 😛 Deze Bond film was echt top! Spannend van begin tot eind! Thuis hebben we nog lekker op de bank gehangen en Gertie is ’s avonds nog langsgekomen. 

Zaterdag 2 oktober
Vandaag moesten we allemaal vroeg ons bed uit want we hadden een leuke dag gepland voor mijn vader. Hij is volgende week jarig, maar dan zijn we op vakantie dus wilden de kinderen dit een week eerder doen. Om half negen zaten we met z’n allen in de auto en mijn vader had totaal geen idee waar we naar toe gingen. Twee uur later stopten we op een parkeerplaats en pas toen hij uitgestapt was, zag hij waar we voor stonden. City Skydive Utrecht. Tijd om te vliegen!! 😀 IMG-20211002-WA0004 (Klein)
Hij zegt al zo lang dat hij dit eens wil doen en dus heb ik dit geregeld voor ons. Sja, ik laat mijn vader natuurlijk niet alleen gaan 😉
De kinderen willen allemaal niet (snap je dat nou !?) dus ben ik met mijn vader alleen gaan vliegen.

Het was echt gaaf!! Even lastig in het begin maar je vliegt gewoon en dat gevoel is heerlijk! 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=pdvBB0AdCk0 
Mijn vader vond het ook helemaal te gek! Nu  moet ik maar eens zien hoe ik dit ga overtreffen volgend jaar hahahaha. 
We hebben nog wat gegeten en daarna zijn we weer naar huis gereden. Daar hebben we nog wat na gekletst over onze ervaring en toen we thuis waren heb ik de woonkamer nog op de kop gezet. Ik wilde de onderkant van mijn bank gaan voorzien van een nieuwe onderkant (stof) aangezien mijn aardige kat de hele onderkant eraf gekrabd heeft. Maar mijn nietapparaat had te lang in de stal gelegen en de accu is helemaal done! Verdorie.. kon ik alles weer in elkaar zetten *zucht*
Ik ben maar op de bank gaan zitten daarna en heb sport gekeken LoL

Zondag 3 oktober
Vanmorgen gaan hardlopen. Ik had mijn zinnen gezet op een uur hardlopen, maar na een half uur merkte ik dat ik moest poepen! Ik heb het tot 48 minuten vol gehouden en het scheelde niks of ik had hem in mijn broek liggen hahahahaha.IMG_20211003_081703_036 (Klein) Lieve hemel zeg, wat een ellende. Na een ontbijt en douche ben ik naar de wedstrijd van Semm gaan kijken. Thuis heb ik wat gegeten en daarna ben ik nog langs mijn oom gegaan. Het was vandaag precies een jaar geleden dat mijn tante is overleden. Het huis zat vol! Echt bomvol! Voor mij was het echt te druk. Ik kon mijzelf niet eens horen denken dus ik heb na een kop thee mijn oom een dikke knuffel gegeven en weer naar huis gegaan. ’s Avonds nog gekookt en met de kinderen gegeten. Verder heb ik niks meer gedaan, want ik was leeg. 

Alles wat ik doe kost zo ontzettend veel energie.. ik ben blij als ik volgende week in het vliegtuig stap!

XmelX

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s