Week 40 – 2021

Maandag 4 oktober
Nog een weekje werken en dan mag ik eindelijk gaan genieten van mijn welverdiende vakantie. Op het werk kon ik lekker doorwerken dus dat was al fijn! Ik wil natuurlijk zo veel mogelijk af krijgen en eventueel voor werken zodat ik niet weer met hopen werk kom te zitten als ik terug ben. Na het werk met Mike gegeten en toen Kyra terug kwam, had ik de wc en badkamer al gepoetst en zat ik al op de bank. Met niet normaal veel pijn in mijn arm. Duidelijk teveel gedaan vandaag, maar ja.. het zal toch schoon moeten he 😛

Dinsdag 5 oktober
Mijn collega was vandaag weer aanwezig nadat hij had kunnen genieten van twee weken vakantie. Hij zag er toch nog vermoeid uit dus ik hoop niet dat hij teveel gaat doen en een beetje naar zijn lijf gaat luisteren (dat doe ik zelf ook zo goed hahahaha). Voor mij verliep de dag in ieder geval weer prima. Prima op schema. Na het werk heb ik alvast wat papieren in orde gemaakt voor de vakantie. Je wilt niet weten wat je allemaal moet invullen voordat je het land in mag (waarschijnlijk wordt er helemaal niet naar gevraagd, maar je zult het maar niet bij je hebben en ze vragen het wél!) Kyra was later thuis dus hebben we ook wat later gegeten. Toen Gertie kwam hebben we ook nog samen een horror film gekeken. Was gezellig! 

Woensdag 6 oktober
Mike was vanmorgen zelf opgestaan zonder door mij gewekt te worden. Hij wilde even de proef op de som nemen aangezien ik er volgende week niet ben en hij het dan ook alleen moet rooien (samen met zijn zus en Semm natuurlijk 😛 ). Ik geloof dat dit wel goed gaat 😀 Na het werk ben ik nog met de kinderen en opa gaan sporten. Het ziet er naar uit dat Mike echt wil blijven sporten en hij kan mij hier niet blijer mee maken. Ik kon zelf niet veel doen met mijn arm dus ik heb wat liggen klooien op de fiets en loopband. Wel heb ik Mike laten zien hoe je bepaalde oefeningen goed uitvoert, want dat is wel zo belangrijk. Ik heb na het sporten nog wat zitten kloten met online inchecken en toen dat niet lukte ben ik maar gaan koken. Nadat we allemaal gegeten hadden, ben ik met Kyra naar de winkel gegaan zodat de ijskast wel vol is voor ze. Ik heb daarna nog wat geschreven en ben vroeg naar bed gegaan. 

Donderdag 7 oktober
Het werkt tien keer beter als je weet dat je over 24 uur al in de zon staat en dus nog maar een paar uur hoeft te werken 😀 
De dag verliep dan ook prima. Niemand die mijn dag kon vergallen ook. Ik was ook gelukkig in de gelegenheid al wat voor te werken en toen ik in de auto naar huis reed, realiseerde ik mij pas goed dat ik echt op vakantie ging. 
Na twee jaar niet naar mijn landje te hebben kunnen gaan, ging ik dan nu toch eindelijk weer naar Turkije! Eenmaal thuis heb ik met de kinderen eerst gegeten (pizza taco!) en daarna ben ik toch maar eens mijn koffer gaan pakken. Het eerste dat in mijn koffer lag, waren (niet geheel verrassend) mijn sportkleren 🙂 Rond half tien kwamen mijn ouders en nadat we nog wat koffie hadden gedronken, alvast afscheid hadden genomen van de kinderen, zijn we rond half 12 vertrokken naar Köln. 

Mijn vakantie gaat nu echt beginnen !!! ❤

XmelX

4 thoughts on “Week 40 – 2021

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s