Week 41 – 2021

Zaterdag 16 oktober
Om 01:15 uur hebben mijn ouders mij thuis afgezet en ik kon het niet laten om mijn koffer meteen leeg te maken. Dat heb ik wel heel stil gedaan, want de kinderen lagen al te slapen. Om twee uur lag ik in bed maar helaas was ik om zeven uur alweer wakker. Ik had eigenlijk willen gaan hardlopen, maar ik had vannacht een aantal keer een kramp in mijn kuit gehad, dus de benen voelden niet helemaal lekker. Dan maar gewoon lekker een ontbijt maken, een was aangooien en wachten tot de kinderen wakker zijn. Mike was de eerste en ik kreeg een hele dikke knuffel! Boh, wat heb ik die poeten gemist zeg! We hebben wat bijgekletst en hij heeft gelijk zijn kleren gepast die ik mee genomen had. Alles paste perfect, hij blij, ik blij! Hij liet mij gelijk de kleren zien die hij met Kyra gescoord had toen ik op vakantie was en die waren veel mooier dan wat ik mee had genomen hahahaha. Hij heeft in ieder geval weer genoeg om de winter door te komen. We hebben maar gelijk zijn kast opgeruimd zodat er weer overzicht is. Ondertussen kwam Kyra ook de kamer uit en van haar kreeg ik ook een hele dikke knuffel. Heerlijk om ze weer in mijn armen te kunnen voelen. Ook Kyra was blij met haar tassen die ik mee had genomen 😉 Ik ben met Mike boodschappen gaan doen en daarna nog wat van mijn zooi opgeruimd en nog meer gekletst met de kids. Mam kwam rond half één en een half uur later liepen we met z’n vieren door de stad. Ik had een afspraak gemaakt bij het reisbureau want ik wilde gelijk boeken voor volgend jaar. Het hotel was ons zo goed bevallen dat we hadden besloten volgend voorjaar hier weer terug te keren. 23 april gaan we en terwijl Kyra en Semm maar één week kunnen gaan, gaan wij (mijn ouders, Thomas, Maaike, Mike en ik) twee weken 😀 Weer iets om naar uit te kijken! We hebben daarna lekker geluncht en tijdens de lunch was het logischerwijs niet stil. We hadden allemaal genoeg te vertellen en het was dan ook heel gezellig. Nadat iedereen klaar was zijn we naar huis gegaan en daar hebben we wat voetbal gekeken. Ik heb gekookt, maar we hebben wel pas laat gegeten (omdat de kids uiteraard nog vol zaten van de lunch). ’s Avonds nog een goede film gekeken met Kyra en weer lekker op tijd mijn eigen bed in gekropen.

Zondag 17 oktober
Ik was vanmorgen alweer 1,1 kilo lichter dan gisteren. Voornamelijk vocht, dat houd ik altijd vast als ik in de warmte heb gezeten 🙂 IMG_20211017_084222_257 (Klein)Uiteraard ben ik gaan hardlopen, rondje van 5k en om half 11 ben ik naar de wedstrijd van Semm gegaan. Weer thuis heb ik nog wat was gedaan, de turkse ogen buiten opgehangen, de kattenbak verschoond en daarna voetbal aangezet. Mijn oom is nog even langs gekomen en ik heb hem bijgepraat over de vakantie 🙂 Voor de rest een heerlijke rustige dag gehad. Kyra en Semm zijn gaan uit eten met vrienden en ik heb voor Mike een bucket van KFC besteld. Zelf heb ik wat rijst met groente gegeten. Heerlijk om weer thuis te zijn, bij mijn kids 😀

XmelX

3 thoughts on “Week 41 – 2021

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s