Week 42 – 2021

Maandag 18 oktober
Met frisse zin en energie weer naar kantoor gegaan en gelijk aan mijn werk begonnen. Het werd ook gelijk een productieve dag, dus de kop was er meteen goed vanaf 🙂 Ik was wel wat later thuis en mijn lieve, hongerige zoon had enorme honger dus ik heb mijn hardlooprondje maar gelaten voor wat hij was en ik ben gaan koken. Na het eten heb ik het zeil van de luifel in de tuin gehaald, de tuinsets onder het zeil gezet en gezorgd dat alles klaar stond voor de regen en winter. Die gaan we nu toch niet meer gebruiken en dat kan ik dan maar beter allemaal doen als het droog is. De rest van de avond heerlijk op de bank gehangen.

Dinsdag 19 oktober
Ik heb Kyra weer vroeg naar het station gebracht en was dus ook heel vroeg op mijn werk. De heren hadden in de ochtend een training waardoor ik in alle rust kon doorwerken, ideaal! Toen ik thuis kwam van mijn werk was Kyra al aan het koken en ik ben haar gaan helpen. Al kletsend hebben we gekookt, gegeten en afgewassen en daarna zijn we met naar de stad gegaan. Gertie, Alique, Kyra en ik.

fbt

Ik wilde dolgraag de nieuwe Halloween film zien en mijn entourage was net zo enthousiast 🙂 Heerlijke film was het weer, maar voor mij is die nu ook wel genoeg uitgemolken. Het was echt wel een gezellige avond.

Woensdag 20 oktober
Ik was vanmorgen 63,1 kilo. Dat betekent dat ik al bijna anderhalve kilo kwijt was na de vakantie (want toen was ik dus 64,5!!!). Ik moet echt weer terug naar de 60 kilo maar ik voel wat meer weerstand om die te bereiken. We gaan het toch proberen 😉
Na het werk weer gaan sporten met mijn vader, Mike en Kyra en dat blijf ik toch echt wel super leuk vinden! Dat mijn beide kinderen mee gaan sporten 😀 Met Mike moet ik wel nog opletten dat hij niet gelijk vindt dat hij Arnold Schwarzenegger wil worden (al weet hij niet eens wie dat is hahahaha), maar dat regel ik wel. Lage gewichten, goede houding. Dat is veel belangrijker. Het is wel leuk te zien hoe hij tegen zijn zus opkijkt, nu hij ziet wat zij doet in zo’n sportschool en hoe sterk ze toch is 😛 Na het sporten moesten we even wat medicatie voor Kyra ophalen bij de apotheek en heb ik gelijk even bij de assistent gevraagd of ik pijnstilling kon krijgen voor mijn arm. De huisarts was vrij en ik kon gelijk even binnen komen, dus kreeg ik het hele onderzoek met pijnlijk bewegen, duwen en draaien en wilden ze mijn hele verhaal horen. Duidelijk een tennisarm en die pijnstillers mocht ik zeker hebben, want dit kon inderdaad goed pijn doen (no shit!). Ik ben niet iemand die snel pijnstilling neemt, maar ik mag nu 6 pillen per dag gaan nemen! Sodeju.
Thuis heb ik snel frietjes gemaakt voor de hongerige clan en daarna hebben we weer eens Catan gespeeld. Heel gezellig! 🙂IMG_20211018_191524 (Klein)
Na nog wat voetbal op tv, ben ik op tijd mijn bed in gerold.

Donderdag 21 oktober
Het schoot vandaag voor de meter niet op. Op kantoor was ik telkens afgeleid met andere dingen, zodat mijn administratie grotendeels kwam blijven te liggen. Dat moet ik volgende week dan maar inhalen. Na het werk en avondeten met de kinderen, ben ik even bij mijn moeke langs gegaan. Nadat ik volledig ingelicht was, ben ik weer naar huis gegaan zodat ik op tijd was voor de yoga les. Die was lekker, ontspannen en heel fijn! Niet veel later ben ik naar bed gegaan. Fijn als je na zo’n les dan volledig ontspannen naar bed kan gaan. 

Vrijdag 22 oktober
Ik had om negen uur een afspraak bij mijn fysio en ze heeft de spieren in mijn onderarm weer behandeld met dry needling. Die spieren blijven maar vast hangen, onbegrijpelijk! Ik ben sinds gisteren ook begonnen met de pijnstillers, want ik hield het echt niet meer uit (ik heb een hekel aan pillen, dus die neem ik echt pas als ik niet anders kan.. nu dus!). Ze werken goed 😀 (mag ook wel als je 6 pillen per dag slikt!) Ik ben nog langs mijn ouders gegaan, heb Mike even heen en weer naar school gebracht, we zijn nog met zijn fiets naar de fietsenmaker gegaan en daarna nog langs de winkel gegaan. Rond één uur ben ik met Kyra de stad in gegaan. Ze had nog een verjaardagscadeau tegoed en we hebben er gelijk een gezellige lunch achteraan geplakt. Het was een hele gezellige middag 😀 Rond vier uur heb ik Mike opgehaald bij Glow Golf en daarna hebben we thuis wat gegeten. Kyra had haar koffer al ver ingepakt en nadat ik Mike had afgezet bij Rob zijn Kyra en ik nog naar de bioscoop gegaan: Benedetta.

fbt

Een hele aparte film. We hebben er nog lang over gediscussieerd. Semm kwam even na ons binnen en ik ben gelijk naar bed gegaan. Zo’n drukke dagen voel ik wel in mijn lijf zo aan het einde van de dag..  

Zaterdag 23 oktober
Ik koos ervoor om deze ochtend niet te gaan hardlopen, maar in plaats daarvan te genieten van een rustige ochtend. Mijn ex man stond om negen uur al voor de deur, hij wilde Kyra en Semm nog een fijne vakantie wensen, maar dacht duidelijk niet na over de tijd.. Om negen uur liggen die echt nog op een oor hahahahaha. Ik heb hem maar wat te drinken gegeven en we hebben wat gekletst. Rond twaalf uur ben ik Semm en Kyra naar het vliegveld in Düsseldorf gaan brengen en om half twee had ik ze veilig afgeleverd. Hun vakantie naar Egypte kon eindelijk beginnen. Van daar uit ben ik direct naar Alique gereden en daar heb ik eindelijk de tijd gehad om even bij te kletsen. Het was heel gezellig maar ik was blij toen ik naar huis kon en even op de bank kon crashen. Het is duidelijk dat mijn lijf niet meer zo veel kan als ik wil dat hij kan (herkenbaar?) Ik was gelijk een paar uur van de wereld en werd wakker toen het al donker was. Ik heb nog wat horrorfilms en voetbal gekeken, genoten van een paar glazen gin-tonic en rond elf uur naar bed gegaan. 

Zondag 24 oktober
Om zeven uur werd ik wakker en een half uur later liep ik alweer buiten. Het was koud, maar dat hindert mij nooit. Ren nog altijd in een korte broek, je loopt je tenslotte vanzelf wel warm.IMG_20211024_082147_079 (Klein) Na die lekkere run ben ik gaan douchen en nog even langs mijn ouders gegaan. Daar heb ik nog naar de marathon van Rotterdam gekeken en daar kreeg ik toch wel kippenvel van. Wat is dat gaaf om daar te mogen lopen! Dat wil ik volgend jaar eigenlijk best wel gaan doen.. de kwart marathon dan wel, want aan een hele waag ik mij echt nog niet. Toen ik thuis was, heb ik mijn administratie gedaan, wat gepoetst en voetbal gekeken. Rond half vier kwam Alique en na wat geklets zijn we naar de bioscoop gegaan: Father. Wat een geweldige film is dat en wat blijft Anthony Hopkins toch een fantastische acteur! IMG_20211024_165219 (Klein)Na de film hebben we in de bar flammküchen gegeten. Dat was lekker zeg! Boh!

Het was een hele gezellige middag en toen we thuis waren, kwam even later Mike ook thuis. We hebben gelijk zijn spullen opgeruimd en daarna Formule 1 en American Football gekeken. Door al dat sport lag ik pas om elf uur in bed. 

Het was een hele drukke week, maar ik denk dat het komende week rustig wordt aangezien Kyra en Semm niet thuis zijn.

XmelX

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s