Week 44 – 2021

Maandag 1 november
De vakanties van de kinderen is weer voorbij dus iedereen moet weer aan de bak. Je begrijpt dat ze niet konden wachten om weer naar school te mogen.. whahahahaha! Op kantoor had ik zelf het gevoel dat ik weer blijf hangen in mijn werk en dat vind ik niet prettig. Even de knop om zetten. Na het werk gingen we voor het eerst sporten. En dan bedoel ik voor het eerst sporten in de avond, na mijn werk. Ik heb normaal nooit meer zoveel energie na het werk, maar als ik dan al na het werk moet gaan sporten dan kan ik beter op maandag gaan LoL. Het viel gelukkig heel erg mee! Eigenlijk ging het best lekker. Mike vond het ook prettig en zelfs mijn vader was mee en vond het prima gaan. Deze tijd gaan we er dus in houden zodat Mike ook gewoon minstens twee keer per week kan gaan sporten (hij moet altijd onder begeleiding in verband met zijn leeftijd). Na het sporten heb ik gekookt en zijn we als wilde honden over het eten gevallen. Na de afwas en douche hebben we lekker op de bank gezeten.

Dinsdag 2 november
Na het werk was het wel nodig om even een stuk te gaan lopen. 45 minuten joggen en bij thuiskomst heb ik gegeten. Daarna afgewassen, gedoucht en de rest van de avond met Gertie op de bank zitten kletsen.IMG_20211102_185246_979 (Klein)

Woensdag 3 november
Na een halve dag werken als een gek naar huis gereden, want ik had een afspraak met iemand van de woningvereniging. Ik wil van het gas af en aangezien Woningcorporaties dit ook allemaal willen, ging ik er wel van uit dat de kosten voor het aansluiten van de juiste aansluiting hiervoor, op kosten van de woningvereniging zou vallen. Ik had natuurlijk beter moeten weten. Want stel je voor ze zouden zelf moeten betalen voor iets wat ze graag willen aanpassen in alle huizen. Nee, omdat ik het nu wil doen, zonder dat het in een groot project zit, moet ik het maar zelf betalen. Lekker makkelijk weer.. We waren dus snel uitgepraat maar ik heb wel mijn mening hierover gegeven. Daarna ben ik met Mike naar zijn mentorgesprek gegaan (in plaats van de sportschool, waar we beiden veel liever naar toe waren gegaan) en ook daar heb ik mijn mening over een aantal dingen gegeven. Met Mike gaat het allemaal prima op school. Hij groeit en bloeit nog altijd verder op deze school en het bevalt hem prima! Ook zijn punten zijn niet om over te klagen, al zou ik in de les wat beter moeten opletten. Maar we weten allemaal hoe dat gaat, we zijn tenslotte allemaal tieners geweest 😉 Na dat gesprek zijn we nog snel de winkel in gerend en thuis heb ik gekookt. Na het eten heb ik de afwas gedaan en even later kwam mijn ex man met zijn vriendin. Het werd tijd om Kyra haar vervroegd kerstcadeau te geven. Aangezien ze al bezig was met rijlessen, wilde we haar als kerstcadeau dit cadeau doen. Je zou toch verwachten dat een kind dan een gat in de lucht springt? Als je hoort dat je geen € 2.000,- zelf hoeft te betalen maar dat je ouders deze kosten ook nog op zich gaan nemen? Dat gat kwam niet.. wel een dank je wel. Top
Ik heb nog even voetbal gekeken erna en ben vroeg naar bed gegaan.. laat maar gewoon.

Donderdag 4 november
Heel slecht geslapen vannacht en ging ook een beetje brak naar mijn werk. Ik vond het maar een lastige week tot nu toe en heb mij volledig geconcentreerd op mijn werk en geprobeerd mij zo weinig mogelijk af te laten leiden. Eenmaal thuis was Kyra al aan het koken en hebben we daarna samen gegeten. Ik ben na de afwas meteen naar mijn moeder gegaan voor de yoga les en voordat die begon nog even met haar gepraat. Moest even mijn gevoel spuien. Dat doet altijd goed. Na de les ben ik naar huis gegaan en meteen mijn bed in gekropen

Vrijdag 5 november
Ik heb Mike vanmorgen naar school gebracht en ben daarna boodschappen gaan doen. Kopje koffie bij mijn ouders gedronken en daarna naar de fysio voor een rondje naalden in de onderarm. Thuis heb ik de boel opgeruimd en daarna ben ik met mijn vader gaan sporten. Heerlijk was dat! Ik heb mijn oude routine weer gedaan en die zat er toch nog wel goed in. Omdat ik nu veel met Mike samen doe, kom ik eigenlijk niet meer zo goed toe aan mijn eigen oefeningen en krachttraining. Niet dat dat erg is hoor, ik help die jongen graag! Maar dit was ook wel weer lekker.  Om kwart voor vier heb ik Mike van school gehaald en zijn we de bestelde cupcakes gaan ophalen (de lekkerste ooit!!). Daarna hebben we allemaal even op de bank gehangen, ik zat te lezen en Kyra en Semm hebben dik een uur geslapen. Rond zeven uur ben ik alles klaar gaan zetten voor de avond, want ik had een wijnproeverij bij mij thuis georganiseerd voor een paar vriendinnen. Rond kwart over acht was iedereen er en nadat de koffie en cupcakes rond gingen werd er vrolijk op los gekletst.

Om half tien zou de wijnproeverij beginnen, maar er kwam maar niemand.. We hebben af en toe ook buiten staan kijken en wachten maar er kwam echt niemand. Er stond verder geen telefoonnummer bij dus ik kon ook echt niemand bereiken! Belachelijk gewoon! De hapjes maar opgegeten en iedereen voorzien van wijn die ik zelf in huis had en rond half elf was iedereen weer weg. Iedereen behalve Alique, die bleef gezellig bij mij en we hebben nog tot één uur in de nacht gekletst. Die avonden zijn echt heerlijk, geweldige gesprekken komen daaruit voort. Ik ben eerder dan Alique naar boven gegaan, zodat ik al in bed lag met mijn oordoppen in en deur dicht. Die vrouw snurkt! 😛

Zaterdag 6 november
Ik heb niemand horen snurken, dus ik heb goed geslapen hahahaha. Ik had nog een te groot wijn-hoofd om te gaan hardlopen, dus dan maar gewoon vroeg mijn bed uit (volledig brak wel) en rustig opgeruimd en ontbeten. Alique kwam niet veel later naar beneden en nadat ik haar een ontbijtje voor had geschoteld moest ze naar een open dag in Maastricht. Die vrouw is altijd bezig 🙂 Toen ik het huis voor mij alleen had, ben ik gaan opruimen, poetsen, container schoon geschrobt en naar Hornbach gereden. Daar alles wat ik nodig had ingeladen en weer terug naar huis. Nadat ik die zooi ook allemaal opgeruimd had, vond ik het wel mooi geweest en heb ik mijn huispak aangetrokken en met een boek op de bank terug getrokken.

Voordat ik een pagina gelezen had, sliep ik al en ik heb bijna twee uur geslapen. Goed dat ik op tijd wakker was, want ik ben nog met mijn moeder naar de bioscoop gegaan. “Alles op tafel”. Dat is geen film die ik uitgezocht had hoor hahahaha, maar mijn moeder wilde hem zo graag zien dat ik maar gewoon met haar mee ben gegaan.

fbt

De bioscoopzaal was voor ons 😛

Het was een verrassend leuke film en ik werd daarna ook nog mee uit eten genomen! Was dat even een leuke bijkomstigheid 🙂 Mijn vader zat al in het restaurant te wachten en we hebben nog een hele gezellige avond gehad, met heerlijk eten! IMG_20211106_200535 (Klein)Rond kwart over negen was ik thuis en wat denk je dat ik gedaan heb? Juist! Naar bed! 😛

Zondag 7 november
Logischerwijs was ik heel vroeg wakker en om zeven uur liep ik al buiten. IMG_20211107_085254_450 (Klein)Een uur met lage hartslag lopen, dus een relaxed uurtje. Na een ontbijt en douche ben ik richting het voetbalveld gaan wandelen, maar halverwege was dat toch wel opportunistisch gedacht. Mijn benen begonnen zich te melden, alsof dat uur niet al genoeg was. Ik was in ieder geval op tijd voor de wedstrijd en even later kwam Kyra met haar vader ook. Mijn ouders kwamen niet veel later ook kijken en we zagen ook nog een wedstrijd waarin Semm zelf scoorde. Gelukkig was mijn ex man zo lief mij thuis af te zetten, want ik had echt de energie niet meer. Eenmaal thuis heb ik mij nuttig gemaakt met pen en papier en voetbal kijken. Het moet gewoon niet meer zijn dan dit soms hè 😛

Het was een week met teveel teleurstellingen.. daar heb ik een hekel aan!

XmelX

3 thoughts on “Week 44 – 2021

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s