Week 46 – 2021

Maandag 15 november
Vanmorgen was de uitslag van Mike’s corona test bekend en die was negatief, gelukkig maar. Zelf had hij dat graag een uur of twee later gehoord, zodat hij nog een dagje thuis kon blijven maar helaas 😛 Op het werk kon ik gelukkig in alle rust doorwerken en dat beviel mij prima. Na het werk weer met Mike gaan sporten bij Fit for Free en daarna ben ik snel gaan koken, want we zijn altijd behoorlijk hongerig na dat uurtje sporten. IMG_20211115_192451 (Klein)Ik heb na de afwas nog wat oefeningen op de mat gedaan, maar tijdens die oefeningen begon ik mij raar te voelen. Ik begon zelfs zwarte vlekken voor mijn ogen te krijgen, dus ik heb de mat ingeruild voor de bank en heb daar dit vieze gevoel weg gepuft. Het was een naar gevoel en het duurde ook lang voordat ik mij weer enigszins oké voelde. Laten we zeggen dat ik blij was toen ik in bed lag. 

Dinsdag 16 november
Ik had nog een waas in mijn hoofd toen ik op stond, zo vervelend! Ik heb op kantoor dan ook echt rustig aan gedaan en mij niet gek laten maken. De tijd ging jammer genoeg heel langzaam en ik was dan ook blij toen de klok vijf uur aan gaf en ik kon gaan afsluiten en naar huis mocht. Kyra stond al in de keuken te koken en nadat ik haar wat geholpen had, hebben we met z’n drieën gegeten. Na het eten heb ik nog samen wat uitgezocht voor Kyra’s school en ineens stond mijn moeder voor de deur. Gezellig. We hebben aan tafel gezeten en koffie gedronken en toen ze weer naar huis ging, ben ik even met Mike wat voor school gaan doen. Toen was het tijd voor voetbal, maar de tweede helft heb ik in bed gekeken want ik was echt ontzettend moe en ik had dat rare gevoel nog in mijn hoofd. Oranje heeft gelukkig gewonnen van Noorwegen en we gaan dus gewoon naar het WK! Whoop whoop!

Woensdag 17 november
Vanmiddag kon ik helaas niet gaan sporten, omdat de schilders langs kwamen voor mijn badkamer. Kyra is wel gaan sporten en mijn vader ook, Mike die is na school ook naar de sportschool gegaan en ik, arm zieltje, kon niet 😦 Ik heb maar de afwas gedaan en heb nog wat geschreven. De schilders waren snel klaar en hebben mooi werk afgeleverd. Ik heb daarna alles weer terug op de badkamer gezet, maar we mochten vandaag nog niet gebruik maken van de douche. Dus toen Mike en Kyra thuis kwamen van sporten, ben ik met Mike naar mijn ouders gereden om daar een douche te nemen. Nadat we weer thuis waren, ben ik gelijk aan het eten begonnen en na het eten hebben we nog wat afleveringen van The Masked Singer gekeken. Het was een fijne, rustige avond. 

Donderdag 18 november
Het was een rustige dag op kantoor, alles af kunnen krijgen, nog wat voor kunnen werken en dat allemaal op mijn gemak. Ik kan je niet uitleggen hoeveel fijner het werkt op deze manier. Na het werk heb ik samen met Kyra gekookt en we hebben burritos gegeten. Dat is niet echt een maaltijd waar mijn maag even blij mee is, maar gelukkig maken we dit dan ook niet zo vaak. Na de afwas ben ik naar mijn ouders gegaan en na een uurtje kletsen hebben we een fijne yoga les gehad. Mam had een griepprik gehad en nog een andere prik en die andere prik deed haar enorm veel pijn. Ze kon haar arm amper optillen en kon dus ook niet zo gek veel yoga oefeningen doen. Mijn vader had er ook al zoveel last van en ik hoop maar dat ze er snel vanaf zijn! Na de yoga ben ik naar huis gegaan en gelijk mijn bed in gekropen. 

Vrijdag 19 november
Ik heb Mike vanmorgen naar school gebracht, zodat we gelijk door konden rijden als ik hem weer van school haalde. Daarna naar de winkel, even langs mijn ouders en vervolgens thuis alle spullen gepakt voor een weekend weg. Om 12:15 uur ben ik Mike van school gaan halen en zijn we naar Overloon gereden (Landal De Vers, waar we eerder dit jaar ook al eens waren!). Na 70 minuten rijden, waren we op onze bestemming en nadat we de sleutels gehaald hadden, hebben we alles in het huisje gezet.IMG_20211119_140023 (Klein) Ik ben met mijn vader boodschappen gaan doen, want mijn moeder voelde zich helemaal niet lekker (niet kunnen slapen ivm haar pijnlijke arm) en is dan ook op de bank gaan liggen. We hebben de boodschappen ingeruimd, de bedden opgemaakt en mam lag te slapen op de bank. Ik heb een deken op haar gelegd zodat ze lekker door kon slapen en ik ben met pap een spel gaan doen. Toen mam wakker werd (na dik 3 uur!) zijn we samen gaan koken en daarna hebben we heerlijk gegeten! Rond half acht waren Thomas en Maaike er ook en nadat hun ook een hapje gegeten hebben, zijn we nog een spel gaan doen. Mam lag al rond negen uur in bed. Ik hoop dat ze zich morgen weer wat beter voelt. Het werd echter nog een hele gezellige avond en tegen elf uur zijn we allemaal naar bed gegaan. 

Zaterdag 20 november 
Om kwart voor zeven liep ik met pap al buiten en we zijn samen naar de winkel gewandeld. Daar hebben we verse, warme broodjes gehaald en weer terug naar het huisje gelopen. Dat was toch een lekkere wandeling van 40 minuten. We hebben gelijk ontbeten, want op de rest wachten zou veel te lang duren. Het ontbijt is het lekkerste moment van de dag tijdens zo’n weekenden en we hebben ook lang aan tafel gezeten met koffie en gekletst. We hebben voor de rest ook een rustige ochtend gehad en even voor de middag kwamen Kyra en Semm ook. We zijn naar het Oorlogsmuseum gaan wandelen (800 meter van het park af) en dat werd een hele interessante middag. Wat was dit een mooi museum zeg! Niet te geloven. En ook zo groot! Heel veel informatie, heel veel indrukken, sommige waarvan je maag zich drie keer draaide, maar ontzettend informatief en heel boeiend.

We wilden erna nog ergens gaan eten, maar met acht man ergens gaan eten rond vier uur zonder reservering (in deze tijd) is dus onmogelijk! We zijn dus maar naar het huisje gewandeld en ik ben met mijn moeder naar de winkel gegaan voor wat boodschappen. Weer terug zijn we met z’n twee gaan koken, terwijl de rest spellen deed of lag te slapen. Na het eten zijn mam en ik gaan zitten en hebben we de rest aan het werk gezet en toen alles opgeruimd was, zijn we spellen gaan doen. Het was gezellig, we hebben ontzettend gelachen en Kyra kwam ineens met een briljant idee. Ze wilde de Bad Romance Challenge doen, aangezien we nu met z’n allen bij elkaar waren. Ik weet niet of jullie die kennen, maar de bedoeling is dat iedereen afzonderlijk een stuk van het nummer “Bad Romance” zingt en niemand mag daarbij lachen. Dat lukt dus nooit! En ik had ook niet gedacht dat iedereen zo makkelijk mee zou doen, maar ze gingen er allemaal voor 😀 Ik heb het filmpje gelijk op mijn youtube kanaal gezet natuurlijk maar ik moest het van Kyra privé zetten whahahahaha. Het was wel echt super leuk hoor (en ik ga het gewoon delen met jullie 😛 .. tijdelijk ;)).

https://www.youtube.com/watch?v=Bed6ucbC3mY

Daarna zijn Kyra en Semm naar huis gegaan en wij zijn nog met z’n zessen gaan keezen (dat is een spel). Pap en ik zaten aan de gin-tonic dus wij lagen de hele tijd in een deuk, mijn moeder kreeg de helft niet mee en de rest moes gewoon gieren omdat het zo’n chaos was! Man wat was dit een gezellige dag 😛 Hilarisch!IMG-20211120-WA0005 (Klein)

Zondag 21 november
Ik was wederom vroeg wakker (ondanks de gin) en ben dit keer gaan hardlopen. Maar echt, die gin hing in mijn benen dus het ging niet zo geweldig 😀 Ik rende gewoon zonder doel of route en ineens wist ik ook niet meer waar ik was LoL. Ik weet dat ik nooit ver kan zijn (zeker niet met dit tempo) en na even goed rond gekeken te hebben en een klein oog op mijn kaart te hebben gegooid, had ik al snel de supermarkt gevonden. Ik heb gelijk weer verse broodjes meegenomen en ben terug naar het huisje gerend. Pap en mam waren ook al op en ik kreeg gelijk een kop koffie voor mijn neus gezet. We zijn gelijk gaan ontbijten en daarna ben ik gaan douchen. Rond half twaalf zijn mijn moeder, Thomas, Mike en ik gaan zwemmen en dat was best even lekker. Het is geen groot zwembad, maar we hebben best lol gehad met z’n vieren. Ik was heel even onder water en toen zaten mijn oren al dicht, heel irritant! Volgens mij komt dat doordat ik vaker oordoppen in heb en dan het oorsmeer dus helemaal naar achteren duw. Ik ga niet met stokjes in mijn oren, peuter het altijd in de douche met mijn vingers eruit maar je krijgt nooit alles eruit helaas. Het was wel behoorlijk irritant om half doof de dag door te brengen en het was pas laat in de middag toen het ineens open plopte. We hebben niet veel meer gedaan dan sport gekeken, gegeten, gehangen, spellen gedaan en dus een lekkere chille dag gehad. Rond half zeven zijn Thomas en Maaike naar huis gereden en Mike en ik zijn een half uur later gegaan. Mike moet morgen weer naar school en ik moet werken dus we konden helaas niet nog een dag extra blijven. Mijn ouders zijn wel gebleven. Na een uurtje rijden waren we thuis en heb ik gelijk alles uitgepakt en de was aangezet. Het was echt een heel leuk weekend en we hebben nu gezien hoe de chemie is met ons achten samen. We weten heel goed hoe het is met Thomas en Maaike, maar we hebben nog nooit een weekend met ook mijn ouders erbij doorgebracht. Dat wordt volgend jaar een feestje, want dan gaan we 2 weken naar Turkije met de hele groep! 😀

Een rustige week, met een fantastisch weekend! Hier moet ik er meer van hebben 😀

XmelX

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s