NN Marathon Rotterdam – Ren tegen kanker

Iedereen die mijn blog regelmatig leest, weet dat ik ook met regelmaat hardloop. Dat kun je op mijn social media ook goed zien aan mijn idiote foto’s 😛 
Enfin, daar gaat het nu niet over. Ik keek laatst naar de Marathon van Rotterdam (de mooiste van Nederland) en als ik dan zie hoe die mensen daar rennen, al die mensen die langs de kanten staan te juichen, klappen en aanmoedigen, dan krijg ik gewoon kippenvel !!
En elke keer denk ik dan: Dat wil ik ook! Daar wil ik ook lopen! Die sfeer wil ik ook proeven! Ik word er intens gelukkig van, echt waar! 
Mijn moeder zei al een aantal keer, doe het dan! Schrijf je in! Je kunt ook de kwart marathon lopen! (want een hele marathon zit er nog lang niet in 😛 )
Dus op een zondagavond zat ik op de bank, dacht er weer aan, begon wat te surfen op internet. Ik kwam op de site van de Rotterdamse Marathon, zag de aanmeldformulieren en dacht bij mijzelf: Mel.. waarom niet! 😀
Ik heb nog wat rond geneusd en zag dat je ook kon “Rennen tegen Kanker”! Als je dan € 500,00 bij elkaar krijgt door “sponsors” (elke euro gaat direct naar hun rekening, geen tussenkomst van mij dus!) mag je voor KWF Kankerbestrijding rennen! Je krijgt dan een shirt van hun en zorgt er dus ook voor dat KWF weer nieuwe support heeft! 
Toen ik dat zag, heb ik zonder enige twijfel mijn aanmelding verstuurd! 
Ik ga het echt doen! Ik ga de kwart marathon rennen in Rotterdam op 10 april 2022 !! 😀 
Hoe vreselijk VET is dat ! 🙂 

Ik heb mijn fundraise pagina aangemaakt en gelijk gedeeld op Facebook, waarnaar ik direct al een aantal donaties kreeg! Vrij snel zat ik al bijna op de helft (€ 249,00), maar ik moet toch wat meer vissen gaan proberen te vangen want anders haal ik mijn doel van € 500,00 niet voor 1 Februari! 

Helpen jullie mij mee? Zodat ik voor KWF mag rennen en op 10 april weer een droom kan laten uitkomen? Ik ben intens dankbaar voor alle donaties, dank jullie wel alvast ❤

Check mijn pagina en als je het niet voor mij wilt doen, dan doe het voor KiKa! ❤

https://acties.kwf.nl/fundraisers/melaniebussmann/rtm-41

Ik heb er echt zoveel zin in 😀

XmelX

3 thoughts on “NN Marathon Rotterdam – Ren tegen kanker

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s