Week 49 – 2021

Maandag 6 december
Mijn nieuwe week begon wel oké. Ik had op mijn werk een training voor een nieuw boekhoudprogramma maar dat liep hopeloos uit en duurde vervolgens ook nog eens heel lang. Ik had enorme honger toen ik beneden kwam en ben dus eerst wat gaan eten. Als je mij op zo’n momenten dan teveel in één keer vraagt, word ik heel chagrijnig hahahaha, dus het was raadzaam voor iedereen om mij gewoon even te laten eten 😉 Toen ik thuis kwam, zat mijn hoofd vol nieuwe informatie en ben ik eerst even een half uurtje gaan zitten. Daarna heb ik gekookt voor Mike en mij en hebben we samen heerlijk gegeten en tijdens het eten een serie gekeken. Daarna ben ik nog wat samenvattingen van wedstrijden van de NFL gaan kijken en zo was de avond vrij snel om.

Dinsdag 7 december 
Vandaag had ik een volgende training op het werk. Een nieuw plan-programma dat gekoppeld wordt aan het boekhoudprogramma. Het wordt in het begin nog flink zoeken, maar uiteindelijk gaat ons dit heel veel tijd schelen en dat is de hele bedoeling ervan. Digitalisering, eindelijk! Het werd uiteindelijk een vrij productieve dag en toen ik thuis kwam, was Kyra al aan het koken. Alique was er ook en ik heb even geholpen, waarna we heerlijk gegeten hebben. Tijdens het eten kwam mijn moeder het nieuwe servies brengen dat we besteld hadden. Ik heb snel het eten naar binnen geschrokt (dat kan ik sowieso wel goed) en ben gelijk het oude servies uit de kast gaan halen. Kyra, Alique en mijn moeder hebben alles uit de doos gehaald en daarna heb ik mijn licht autistische dochter maar alles in de kast laten zetten, voordat ze straks nog stuiptrekkingen krijgt als ze de kast open maakt (hahahaha, ja echt!) De woonkamer en keuken was voor een aantal uur een complete chaos en daar word ik dan weer kriebelig van, dus ik had pas rust toen ik alles opgeruimd en netjes had. Ik heb ook nog even de afwas weg gewerkt en toen was het alweer half negen want Gertie kwam ook binnen. We hebben met z’n drieën aan tafel gezeten en gekletst en toen vroeg Gertie mij wat de huisarts had gezegd. Nadat ik had verteld wat hij mij gezegd had reageerde Mike ineens vanuit de woonkamer dat ik dan ook eens een keer rustig aan moest doen! Want dat deed ik nog altijd niet.. Aldus mijn dertienjarige. Alique wees mij er ook op dat ik geen rust had en continue bezig bleef (deze avond was een goed voorbeeld) en ik moet dus echt eens rustig aan zitten soms. Hahahaha, of mij dat gaat lukken is nog maar de vraag 😛 Het werd in ieder geval wel een hele gezellige avond!

Woensdag 8 december 
Vanmorgen Mike naar school gebracht en na mijn werk weer opgehaald. We moesten naar de tandarts dus ik moest hem eerder uit school halen. Na de controle zijn we gelijk door gegaan naar Fit for Free en hebben heerlijk een uur gesport. Ik had wat teveel gewicht gebruikt volgens mij, want mijn hoofdpijn was weer erger geworden. Thuis ben ik even gaan zitten voordat ik ben begonnen met koken. Na het eten en de afwas hebben we nog wat spelletjes gedaan en toen we daar klaar mee waren, heb ik de laatste 2 modules van de BHV afgerond. Morgen zal ik de uitslag wel in de mail krijgen. Ik ben vervolgens met een kop koffie op de bank gaan zitten en ben op tijd weer lekker naar bed gegaan.

Donderdag 9 december
Het schoot niet op vandaag. Ik leek totaal niet vooruit te komen op mijn werk. Ik was dus blij dat het vijf uur was en ik naar huis kon. Daar heb ik samen met de kinderen gegeten en ben daarna naar mijn moeder gegaan voor een yoga les. Die kon ik goed gebruiken, want ik moest echt af van negatieve energie waarvan ik mij niet heb kunnen afsluiten. Ik voelde mij echt een stuk beter daarna! Toen ik thuis kwam, ben ik gelijk naar bed gegaan.

Vrijdag 10 december
Al vroeg Kyra naar het station gebracht, daarna Mike naar school gebracht en vervolgens de boodschappen gedaan. Mijn wekelijkse koffie gedronken bij mijn ouders en daarna thuis de boel opgeruimd en de keuken gelijk gepoetst. Ik heb nog een uur met mijn vader gesport (en dat ging echt lekker!) Later heb ik Mike van school gehaald en ben ik pompoensoep gaan maken voor Kyra. Voor Mike had ik crispy chicken gemaakt en samen hebben we gegeten. Na het eten zijn we weer verder gegaan met het kijken van The Masked singer. Dit hebben we gekeken totdat we naar bed gingen, dus het was een hilarische avond 😛

Zaterdag 11 december
Ik was vandaag weer vroeg op en niet om te gaan hardlopen. Nee, deze keer om een goede vriend te gaan helpen met verhuizen. Ik hoefde gelukkig niet met alle zware meubels te slepen, maar mijn taak was om alles wat leeg was gehaald in het oude huis, te poetsen. De jongens werkten heel snel waardoor ik dus lekker door kon werken. Met een paar pauzes tussendoor, schoot het echt aardig op en ik kon rond drie uur nog even naar de qualificatie van Formule 1 kijken. Daarna ben ik naar huis gegaan en even op de bank gecrasht. Ineens kwam mijn moeder langs en zij was zo aardig om koffie voor ons te maken zodat ik niet eens op hoefde te staan hahahahahaha. We hebben samen lekker een bakje koffie gedronken en gekletst en toen ze weer naar huis is gegaan ben ik met de kinderen gaan eten. We hebben de rest van de avond niks meer gedaan. Zo’n dag hakt er wel in zeg 😛

Zondag 12 december
Ik was vroeg op, want ik lag ook vroeg in bed en natuurlijk moest ik naar buiten voor een hardlooprondje. IMG_20211212_073912_573 (Klein)Het is echt het mooiste moment van de dag, heel vroeg als het nog stil is en je misschien maar een paar auto’s of mensen tegen komt. Ik heb thuis een lekker ontbijtje genuttigd, gedoucht en nog wat gepoetst. Rond een uur of twee kwam mijn vader, want we zouden samen naar de Formule 1 race gaan kijken. Semm kwam na zijn voetbalwedstrijd ook en we hebben met z’n allen naar DÉ race van het jaar gekeken.

IMG_20211212_133955 (Klein)

daar horen natuurlijk hapjes bij

Die laatste vijf ronden waren natuurlijk historisch en toen hij over de finish kwam stonden we echt met z’n allen in de woonkamer te springen en schreeuwen!! Wat een idiote race !! Maar wat onwijs gaaf dat Max dit gewonnen heeft !! We hebben het gelijk gevierd met een drankje en lekker eten en de rest van de avond was het dan ook dikke pret!

Een drukke week, maar wel eentje die heel productief was en een gouden randje heeft 😀

XmelX

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s