Week 50 – 2021

Maandag 13 december
We zijn de week weer lekker begonnen. Het vlotte aardig op kantoor en na het werk heb ik een kopje koffie gezet en ben ik eerst een half uurtje op mijn kont gaan zitten voordat ik aan het eten ben begonnen. Één van de tips die ik kreeg om eens te beginnen met rustiger aan doen. Niet gelijk thuis gaan rennen voor het eten, maar eerst even rustig de werkdag “verwerken” en dan pas aan het eten beginnen. Dat wordt wel wennen want ik heb echt een half uur gezeten, niet wetende wat ik met die tijd moest doen. Niets dus.. maar daar ben ik niet zo goed in 😛
Na het eten heb ik nog een wasje gedraaid en wat wedstrijden van de NFL gekeken. Rustige avond dus.

Dinsdag 14 december
Na het werk ben ik een rondje gaan hardlopen. Ik ben niet zo goed in rennen na een werkdag, maar ik moest echt even afblazen dus het was wel nodig. Nadat ik terug was heb ik gekookt voor mijzelf en nog een serie met de kinderen gekeken. Ik heb er wel half slapend bij gezeten, dus ik ben ook maar vroeg naar bed gegaan.

Woensdag 15 december
Ik heb een halve dag gewerkt en niet het gevoel gehad dat ik heel veel voor elkaar heb gekregen in die paar uur. Das wel jammer eigenlijk. Na het werk met pap en Kyra gaan sporten. Mike haakte af, want hij had zich met gym bezeerd. Thuis heb ik een kwartier met mijn benen in de lucht gelegen (die voelden namelijk heel zwaar) en daarna nog met Mike wat wiskunde gedaan. Toen we dat af hadden, ben ik gaan koken en hebben we samen gegeten. Na het eten geen spelletjes gedaan want volgens mij was iedereen in huis moe!

Donderdag 16 december
Mijn werkweek redelijk positief afgesloten. Ik heb niet alles afgekregen wat ik wilde, maar ik ben wel redelijk ver gekomen! Well done Mel! 😀 Na het werk lekker met de kinderen gegeten en daarna ben ik naar mijn ouders gegaan voor onze laatste yoga les. We hebben onze lidmaatschap opgezegd, omdat het wel wat duur begon te worden en we het nu wel thuis zelf kunnen doen. Die laatste was wel lekker en nadat ik thuis was, ben ik ook meteen naar bed gegaan. Het is altijd lekker als je met zo’n rustig gevoel kunt gaan liggen 😀

Vrijdag 17 december
Mike weer naar school gebracht vandaag. Hij heeft op vrijdag altijd les tot 15:45 uur en aangezien ik normaal niet veel gepland heb op die middagen, vind ik het niet erg om hem die ene dag te brengen en op te halen 🙂 Lief he! Boodschappen gedaan en daarna naar mijn ouders. Mijn moeder is nog meegegaan met mij, omdat ik even de stad in wilde. Ik ben langs de Hema gegaan omdat het servies dat ik vorige week gekocht had, nu ineens in de aanbieding was. Dat is best veel geld, dus ik ben gaan vragen of ik alsnog recht had op die korting. Dat had ik dus ! 🙂 Jeeeej! Ik heb gelijk nog wat mokken gekocht en zo heb ik mijn servies helemaal compleet 😀

IMG_20211227_132236 (Klein)

Mooi he!

We hebben thuis nog een kop koffie gedronken en ik voelde mijn hoofdpijn alweer erger worden. Ik ben wel nog gaan sporten, maar kon niet voluit gaan helaas. Toen we thuis waren, wilde ik alleen maar zo snel mogelijk mijn ogen sluiten en gaan slapen. Dat heb ik ook gedaan, totdat ik Mike moest halen. Ik heb eten gemaakt en na het eten zijn ze door hun vader opgehaald. Ik heb de afwas gedaan en ben eens een film op Netflix gaan kijken. Gertie kwam ook nog langs en we hebben een gezellige avond gehad.

Zaterdag 18 december
Ik had echt teveel hoofdpijn om te gaan hardlopen, dus ik ben wat langer in bed blijven liggen. Rond half tien ben ik vertrokken richting westen van het land en na dik twee uur was ik op mijn plaats van bestemming. Ik bracht een bezoekje aan Kliefje, de leukste blogster op WordPress 😀 We hebben de hele middag zitten kletsen, veel thee gedronken, lekker geluncht en ontzettend gelachen. Dit is echt een rit van twee uur waard 😀 Echt een heerlijke middag gehad. Ik wilde op tijd weer vertrekken, om het donker voor te zijn, maar dat is niet echt gelukt 😛 Daar was het ook te gezellig voor. Rond vier uur ben ik weer naar huis gereden en het werd behoorlijk lastig voor mij toen het echt donker werd. Ik had al een pittige hoofdpijn en ik zie niet heel goed in het donker (beetje nachtblind) dus ik moest mij heel erg concentreren op de weg. Vooral het laatste half uur was zwaar, maar ik heb het tot thuis gered, zonder kleerscheuren 😀 Daar heb ik gelijk makkelijke kleren aan getrokken en heb met een lange bek naar de persconferentie gekeken. Gaan we weer hoor!! Alles dicht tot na Nieuwjaar! Godv###### !!
Ik had met mijn goede vriendin een leuk arrangement geboekt tijdens Nieuwjaar om ons 20 jarige vriendschap te vieren, maar dat gaat nu dus zeker niet door !! Ik was boos.. verdrietig, teleurgesteld.. Dit ebt ook wel weg, want je verandert er toch niks aan.
Om negen uur lag ik al in bed.. Negen uur! Op zaterdagavond! Ik ben toch echt Rock en Roll he 😛

Zondag 19 december
Sja, als je zo vroeg in bed ligt en ook al vroeg slaapt, dan weet je dat je vroeg wakker bent. En laat ik dat nou echt niet erg vinden 😀 IMG_20211219_064203_616 (Klein)Om zes uur liep ik al buiten voor een heerlijk rondje en dat was ook echt een lekkere run. Na een douche en ontbijt ben ik koffie gaan drinken bij mijn ouders en eenmaal weer thuis, ben ik aan de poets gegaan. Tot het tijd was om mijn hoofd weer even neer te leggen, die pauze had ik wel verdiend. Heel fout heb ik een pizza besteld en voor de rest niks meer gedaan. Toen de kinderen thuis kwamen, hebben we nog lang zitten kletsen. Dat is altijd gezellig, ik hou van die momenten.

Heerlijke week was het. Druk, met hoofdpijn dat wel maar ook echt wel genoten van bepaalde momenten 😀

XmelX

2 thoughts on “Week 50 – 2021

 1. Dank je wel dat je wederom de moeite nam die enorme rit af te leggen.
  Vond het supergezellig.
  Luf joe.
  Volgende keer kom ik (treinend) jouw kant op. Hotelletje en de volgende dag op het gemakkie weer terug.
  Nu al zin in!

  Geliked door 1 persoon

  • Dank je wel? hahahaha, je zag toch hoe snel ik die trap op vloog he 😛 Nee lieffie, voor jou rijd ik met alle liefde en gemak heen en weer. Zeker omdat ik weet dat het zo gezellig is en ik heerlijk te eten krijg hahahahaha. Ik heb ook nu al zin in de volgende keer! Luf joe beck ❤

   Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s