Week 51 – 2021

Maandag 20 december
Dus.. mijn laatste werkweek van het jaar en het zal een behoorlijk pittige worden. Maar daar ben ik op voorbereid dus ik ga er met al mijn energie in! De kinderen konden in bed liggen, want door de volledige lockdown mogen de kinderen niet meer naar school en hebben ze een week eerder vakantie. De één vindt het prima, de ander baalt.. what can you do! Het was een drukke dag maar als je er op voorbereid bent, dan valt het allemaal wel mee. Thuis heb ik gekookt en met Mike gegeten terwijl we de film “Hoe tem je een draak” keken. Zo’n leuke film! 😀 Kyra appte ineens dat ze de prijs van haar favoriete kledingwinkel had gewonnen: € 1.000,- aan kleding van de nieuwe collectie! Niet normaal he.. ik kon het niet geloven, maar vind het zo gaaf voor haar 🙂 Nadat ze thuis was en mij er alles over verteld had, ben ik naar bed gegaan.

Dinsdag 21 december
Ik heb slecht geslapen en was vroeg wakker en genoot daarna intens van een rustige ochtend waarin ik alleen voor mijzelf eten hoefde te maken. Die vervroegde vakantie voor de kinderen heeft dan ook weer zijn voordelen 😉 Het was wederom een drukke dag, maar ik heb toch veel voor elkaar gekregen. Na het werk wilde ik eigenlijk gaan hardlopen maar ik begon weer te twijfelen. Bovendien klopte mijn hoofd wel erg dus uiteindelijk ben ik thuis gebleven. Toen ik naar het toilet liep om iets op te meten, werd ik verrast door mijn dochter (en moeder) die het toilet al geverfd hadden en ik daar volgende week mijn tijd dus niet in hoeft te steken. IMG_20211222_212900 (Klein)Zo ontzettend lief.. ❤ Mijn ouders kwamen nog langs en we hebben nog een tijdje aan tafel zitten kletsen. Ook heeft Kyra ons al haar kleding geshowd en daar zaten echt hele leuke dingen bij! (blij dat we dezelfde maat hebben 😉 )

Nadat ik de afwas gedaan had en alles weer rustig en opgeruimd was in huis, was het al bijna half negen. Ik ben niet laat naar bed gegaan, want ik was echt heel moe.

Woensdag 22 december
Ik was alweer zo vroeg wakker.. pfff. Soms zou ik willen dat ik wat langer kon slapen. En nee, het heeft geen zin om in plaats van half 10, half 12 naar bed te gaan want dan ben ik nog altijd zo vroeg wakker (dat heb ik al geprobeerd, helpt niet). De werkdag vloog voorbij en thuis heb ik eerst wat gegeten, alvorens mijn vader kwam en we de nieuwe kast zijn gaan ophalen bij Jysk. Als ik zoiets met mijn pa doe, dan is het altijd lachen, gieren en brullen 😛 Dus ook nu weer. We hebben alles in de auto gelegd, maar omdat het vrij lange planken waren, moest mijn stoel helemaal naar voren gezet worden. Ik zat dus met mijn knieën tegen het dashboard aan en mijn neus tegen de voorruit. Het was een foto waard 😛
Thuis hebben we de oude kast afgebroken en naar beneden gebracht (geloof mij: dit ging niet zo makkelijk als ik het hier nu opschrijf). Daarna hebben we op mijn kleine gangetje de nieuwe kast in elkaar gezet en ook dat ging wat langzamer dan verwacht. Maar uiteindelijk is het gelukt en Mike is er heel blij mee! Ik had weinig puf meer om iets te doen, maar moest toch echt eten op tafel krijgen dus toen dat allemaal op en afgewassen was, ben ik niet meer van mijn stoel af gekomen. Alleen nog voor een douche die ik nam voordat ik mijn lekkere bed in kroop.

Donderdag 23 december
De laatste werkdag van het jaar. Gek dat er alweer bijna een heel jaar voorbij is.. Ik heb nog aardig wat werk kunnen doen en de kerstpakketten werden ook verdeeld. Toen ik naar het toilet ging, kon ik wel merken dat ik echt mijn grens van vermoeid- en verstrooidheid bereikt had. In plaats van één trok ik twee tampons uit mijn porum! 😮 Dit had ik echt nog nooit meegemaakt en tegelijk moest ik ook wel lachen. Hoe krijg ik dit nu weer voor elkaar zeg, hahahahaha sjonge jonge! Enfin, ik heb mijn collega’s fijne feestdagen gewenst en volgend jaar zie ik ze weer. Nu mag ik eerst gaan genieten van dik een week vakantie en daar ben ik ook echt weer aan toe. Nadat ik eerst bij de Lidl een Toogoodtogo pakket had opgehaald, ben ik thuis met Kyra gaan koken en hebben we samen gezellig getafeld. Ik heb de afwas gedaan en daarna heeft Kyra mij een heerlijke gezichtsbehandeling gegeven. Maskertje, epileren en daarna een lekkere crème gesmeerd. Dat voelde echt zo fijn! Ik ben blij dat Kyra dit zo goed kan en hier ook van geniet, want dat doe ik ook! Ze heeft Mike zijn wenkbrauwen ook nog geëpileerd (jaja, dat laat hij toe, ook al doet het pijn 😛 ) en daarna zijn we naar beneden gegaan en hebben we nog wat voor de tv gehangen. Rond half 11 ben ik gaan slapen.

Vrijdag 24 december 
Om vijf uur was ik al wakker.. vijf uur!! Dat is toch niet te doen gek.. Nou ja, ik was dus al vroeg in de winkel en ook bij mijn ouders voor koffie. Na die koffie heb ik nog een aantal dingen in een andere winkel gehaald en ben ik naar huis gegaan. Om 11 uur kon ik nog nieuwe meubels halen bij de Ikea en nadat we die thuis hebben afgezet zijn we naar mijn ouders gegaan om daar alles al voor te bereiden op Kerstavond.  We hebben kleine hapjes gemaakt, van alles klaar gezet en om twee uur waren we alweer thuis. Ik kreeg nog een bezoekje van een paar vriendinnen en nadat we gezellig bij gekletst hadden, ben ik mij gaan klaarmaken voor de avond.
We waren op tijd bij mijn ouders waar we Kerstavond altijd vieren en niet veel later druppelde de rest ook binnen. Mijn oom en neef en mijn broer met zijn gezin. We hebben eerst wat kleine hapjes gegeten en rond half zeven ben ik met mijn moeder Grieks gaan halen. Ik had het in de auto nog even met haar over hoe ongemakkelijk ik mij voelde in het bijzijn van mijn broer en schoonzus. Want normaal zie ik ze nooit, we praten zelden met elkaar en er komt eigenlijk ook weinig aardigs of vriendelijks uit ten opzichte van mij. Nu ineens werd er heel leuk en vriendelijk gedaan en daar word ik dan gelijk ongemakkelijk van. Logisch ook, maar ja. Ik ben niet de persoon die zo’n avond gaat vergallen, ik doe dit voor mijn kinderen en mijn neefjes en nicht die het geweldig vinden om deze avond samen door te brengen. Ze zien elkaar bijna nooit, maar als ze bij elkaar zijn hebben ze het altijd zo enorm gezellig. Daar gaat het mij dan om. Ik heb de avond dus maar over mij heen laten komen. We hebben lekker gegeten, spellen gedaan (Weerwolven van Wakkerdam) en cadeautjes uitgedeeld. IMG_20211224_205311 (Klein)Het was absoluut ongemakkelijk maar het werd ook echt wel een hele leuke avond. Om half twee lag ik volledig uitgeput in bed (bij mijn ouders, wel zo handig!)

Zaterdag 25 december
Eerste Kerstdag.
Ik was om half acht al beneden. Veel te vroeg natuurlijk, veel te weinig geslapen ook maar wat doe je er aan. Nadat ik de afwas had gedaan, ben ik even op de bank gaan zitten en toen kwam mijn moeder ook al beneden. We hebben koffie gedronken en ontbeten en we waren net klaar, toen mijn vader beneden kwam. Hij heeft ook een hapje gegeten en rond half elf heb ik Mike maar eens wakker gemaakt. Die had echt een douche nodig om wakker te worden en toen hij schoon en wakker beneden kwam, heb ik hem naar zijn vader gebracht. Ik ben vervolgens nog terug naar mijn ouders gegaan en daar ben ik met mijn moeder een stuk gaan wandelen.IMG_20211225_144925_774 (Klein)Even de benen strekken en een frisse neus halen. Het was een heerlijke wandeling, ruim een uur en nadat we een kop thee hebben gedronken, ben ik naar huis gegaan. Thuis eerst maar eens alle zooi opgeruimd (ik heb overigens hele leuke cadeaus gekregen 😛 )

IMG_20211226_125825_122 (Klein)

Mijn nieuwe deurmat.. wees welkom 😛

daarna makkelijke kleren aangetrokken en op de bank gevallen. Uiteraard was ik gelijk 2 uur onder zeil en toen ik wakker werd, heb ik niet veel meer gedaan dan op de bank gelegen en tv gekeken (géééén idee wat ik heb gekeken). Perfecte Eerste Kerstdag!

Zondag 26 december
Tweede Kerstdag.
Uiteraard werd het weer tijd voor een stukje hardlopen en deze ochtend was het echt idioot rustig op straat. Natuurlijk was ik vroeg, maar niet zó vroeg dat het verdomd stil was.IMG_20211226_075906_317 (Klein) Iedereen lag duidelijk nog met een vol gegeten buik en teveel drank op in bed 😛 En terecht ook. Ik vond het in ieder geval weer een heerlijke vroege en frisse ochtend. Daarna heb ik lekker rustig aan gedaan en ben ik op een gegeven moment begonnen aan het opbouwen van mijn nieuwe meubels.

Een nieuwe salontafel en een tv meubel van de Ikea. Die kun je echt heel makkelijk in elkaar zetten en dat heb ik dan ook gedaan. Muziekje aan, schroevendraaier bij de hand en aan het werk. IMG_20211226_114246 (Klein)Het ging vrij snel en nadat ik de oude meubels uit elkaar had gehaald en buiten had gezet, kon ik alles op zijn plek zetten. Een kind kan de was doen. Uiteraard moest ik daarna even een dutje doen, want het was zwaar werk voor een tweede kerstdag. Ik werd ineens gewekt door mijn dochter die aan de deur stond.. met de hele bups erachter! Half slapend en met de haren recht overeind stonden die ineens voor me. Goeie god. Enfin, 10 minuten later was ik weer alleen en wakker. Beetje jammer. Ik ben sport gaan kijken en heb spruiten en kip voor mijzelf gemaakt. Een waar kerstmaal want ik heb er intens van genoten! Wijntje erbij en niks meer aan doen. De rest van de avond heb ik sport gekeken en ik ben weer lekker vroeg mijn bed in gerold.

Dat waren nog eens heftige kerstdagen hè 😛
Hoe waren jullie dagen??

XmelX

2 thoughts on “Week 51 – 2021

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s