Week 02 – 2022

Maandag 10 Januari
Gelukkig kon Mike weer naar school vandaag en hij kwam verrassend makkelijk zijn bed uit. Hij heeft drie weken kunnen uitslapen (en daar heeft hij zeker gebruik van gemaakt!) dus ik dacht dat het lastiger zou zijn 🙂 Ik had na het werk een driehoeksgesprek met zijn mentor en die was ook heel positief. Het blijft alleen een dingetje dat Mike snel afgeleid is. Elke leraar schreef hierover wel een opmerking. Dit is al een probleem sinds de basisschool en ik krijg het er niet uit. Hij heeft de focus en concentratie van een Vis! Dory de vis wel te verstaan! Hopeloos. Hij geeft het zelf ook aan en blijft vaak ook langer op school om dingen af te maken, omdat hij weet dat hij thuis veel te veel afleiding heeft en het dan niet gedaan krijgt. Hij komt dus wel met een goede oplossing. Of ik dat er ooit nog uitkrijg.. ik betwijfel het! hahahahaha. We hebben erna gegeten en een film gekeken. Toen Kyra thuis kwam heb ik nog even met haar over de rijles gepraat en daarna ben ik naar boven gegaan.

Dinsdag 11 Januari
De dagelijkse wandeling op mijn werk heb ik nog altijd elke dag gedaan 🙂 Fijn dat ik er ook de gelegenheid voor krijg (is niet vanzelfsprekend). Na het werk gaan hardlopen en ook deze keer liep ik weer bijzonder lekker. IMG_20220111_191528_787 (Klein)Toen ik terug kwam van mijn rondje, zat Kyra nog altijd achter haar laptop, dus ben ik maar gaan koken. Ook na het eten moest ze nog werken voor school en dus heb ik de afwas ook maar gedaan (mijn zoon zat te poepen! (Waarom kakken die jongens altijd zo lang???). Ik was blij toen ik eindelijk in de douche kon en toen ik er onder uit kwam, was ik helemaal leeg. Ik heb nog even op de bank gezeten, maar vond het om half tien wel mooi geweest en ben naar boven vertrokken.

Woensdag 12 Januari
Vandaag na het werk even wat bestelde producten opgehaald (wordt verdomme tijd dat je weer gewoon een winkel in kan lopen! Te gek voor woorden dit land!!) en daarna heb ik thuis wat gegeten. Ik had om drie uur een afspraak voor mijn boosterprik en die heb ik met volle tegenzin gehaald. Het is absurd dat je verplicht wordt zo’n prik te nemen, omdat je met je gezin op vakantie wilt. Ik kan er wel over blijven zeiken, maar ik heb geen zin in restricties in de dingen die ik wil doen. Dus zet die prikken dan maar gewoon! Ik heb thuis met Mike samen nog een opdracht voor school gemaakt en toen alle kinderen present waren, ben ik gaan koken. Ik had weinig zin om na het eten thuis te blijven, dus ik ben naar mijn ouders gegaan. Daar heb ik een paar uurtjes thee gedronken en gekletst en toen ik thuis kwam, ben ik na een half uurtje ook al naar boven gegaan. Ik lees liever nog een uurtje.

Donderdag 13 Januari
De laatste werkdag van de week alweer en ik kijk echt al uit naar het weekend. Rust! Ik ben er echt aan toe. Ik voelde mij de hele dag geïrriteerd, heel vervelend. IMG_20220113_135024 (Klein)De wandeling deed mij goed en dit keer liep ik ook een stuk langer. Het was ook prachtig weer! Na het werk heb ik Kyra geholpen met koken en na de afwas hebben we met z’n twee nog een paar spellen gedaan. Daarna zijn we op de bank gaan zitten en Kyra lag al na vijf minuten te slapen. Ik ben om negen uur naar boven gegaan en toen sliep ze nog. Ik ben gaan lezen en na een uurtje in slaap gevallen.

Vrijdag 14 Januari
Nadat Mike naar school was vertrokken, ben ik naar de winkel gegaan. Van daaruit een half uurtje bij mijn ouders koffie gedronken, waarna ik bij een vriend langs ben gegaan. Tegen half één was ik thuis en heb ik wat gegeten. Ik ben gaan poetsen en mijn oom heeft nog een spiegel opgehangen op mijn toilet. We hebben nog wat gepraat samen en toen hij weg is gegaan, ben ik verder gegaan met poetsen. Mike kwam thuis en ik heb een paar tosti’s gemaakt en voor mijzelf een lekker gezond broodje. Rond kwart over vijf zijn de kinderen naar hun vader vertrokken en heb ik even vijf minuten in stilte genoten van de rust. Gertie kwam ’s avonds nog langs en we hebben de hele avond gekletst. Rond tien uur ben ik naar bed gegaan.

Zaterdag 15 Januari
Ik was alweer vroeg uit de veren en heb een rondje gerend. IMG_20220115_072535_483 (Klein)Na een ontbijt en douche, heb ik gelijk de badkamer gepoetst en om half elf ben ik op de fiets gestapt en de stad in gefietst. Na de belachelijke persconferentie van gisteren, werd duidelijk dat de horeca en theaters/bioscopen nog altijd niet open mogen maar uit protest is in Heerlen vandaag alles open gegaan. ALLES !! En terecht!! Die lui in de politiek zijn gek geworden. Hebben ze dan echt niet door dat ze bedrijven/mensen kapot maken op deze manier?? Ik ben in ieder geval weer de stad in gegaan om wat dingen te kopen. Eindelijk kun je weer gewoon een winkel in lopen! Intens genoten! Rond de middag ben ik naar een vriendin gegaan en hebben we eens even lekker bij gekletst. Onder het genot van een kopje thee en een stuk heerlijke cake (maar echt!!). Tegen half twee ben ik weer op mijn fiets de stad in gefietst en ben ik naar de bioscoop gegaan. Heerlen was druk, het bruiste weer! ❤ IMG_20220115_135213 (Klein)Samen met Mike en zijn vader hebben we de nieuwe Spiderman film gekeken en daarna ben ik naar huis gefietst. Het was best koud maar vond het heerlijk om te fietsen. Thuis heb ik gemakkelijke kleren aan gedaan en ben ik gaan koken. Vegetarische wrap, lekkah! Nadat ik alles netjes op had, heb ik een serie aan gezet en een paar afleveringen gekeken. Vond het knap van mijzelf dat ik zo lang bleef zitten en kijken 😛 Ik heb ook nog wat sport gekeken en toen ik naar bed ging, besefte ik mij dat dit echt een heerlijke dag was 😀

Zondag 16 Januari
Zoals altijd was ik ook weer vanmorgen vroeg mijn bed uit. Ik heb een ontbijt gemaakt en op tv een American football wedstrijd opgezet. De wild card ronde is bezig, dus als je nu verliest lig je er uit. De Superbowl kruipt langzaam dichterbij en daar heb ik nu al zin in! 😀 Daarna heb ik een wasje gedraaid, de afwas gedaan, kattenbak verschoond en nog wat geschreven. Vervolgens ben ik met een boek op de bank gaan zitten en heb ik een paar uur gelezen. Nog een voetbalwedstrijd gekeken en tijdens die wedstrijd keihard in slaap gevallen 😛 Toen de wedstrijd bijna afgelopen was, ben ik wakker geworden en was het bijna tijd voor de warme maaltijd. Voor mijzelf gekookt en daarna nog wat gelezen. Het was echt een heerlijke dag! De hele dag alleen, de hele dag thuis en alleen maar gedaan waar ik zin in had. Zulke dagen moet ik echt wat vaker gaan inplannen. De kids kwamen thuis en we hebben nog een uurtje gekletst voordat ze naar boven zijn vertrokken. Zo kon ik de volgende American Football wedstrijd kijken en om half tien ben ik ook naar boven gegaan. 

Het was echt een heerlijk weekend! Zo eentje ga ik echt vaker regelen 🙂

XmelX

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s