Week 03 – 2022

Maandag 17 Januari
Ik ben deze week met goede moed, veel zin en positiviteit gestart. Het begon ook best met een aardige werkdag en ik heb nog wat info gekregen over het nieuwe boekhoudprogramma. Ik ben wel eens benieuwd hoe lang het nog gaat duren voordat het helemaal loopt en we helemaal in zitten, want nu is dat echt nog niet zo. Maar neemt niet weg dat het een prima dag was. Kyra en mijn moeder kwamen nog langs op mijn werk. Kyra had haar theorie-examen gehad en was geslaagd! Dat wilde ze mij even komen vertellen, hartstikke leuk natuurlijk 😀 Na het werk met mijn vader en Mike gaan sporten en daar waren we alle drie erg blij mee! Eindelijk mogen we weer. Het zou toch wel eens tijd worden zeg. Heerlijk weer een uur aan de apparaten gehangen. Thuis ben ik gelijk gaan koken en hebben Mike en ik samen gegeten. Na het afwassen en douchen, heb ik nog heel even beneden gezeten, maar ik ben echt op tijd naar bed gegaan.

Dinsdag 18 Januari
Kyra ligt ziek op bed. Ze had gisteren haar boosterprik gehad en die is haar dus niet goed bevallen. Waarschijnlijk is ze gewoon een dag beroerd en zal ze morgen weer zichzelf zijn. Gewoon maar een dagje rustig aan doen dan. Niks aan te doen. Ik had na het werk hierdoor wel het besluit genomen om thuis te blijven en niet te gaan hardlopen, omdat ik dan gewoon voor mijn kinderen wil zorgen. Ik heb lekker gekookt voor ze en ondanks dat Kyra geen honger had, heeft ze toch best aardig gegeten. Daar knap je ook wel van op 😉 Gertie is ’s avonds nog langs gekomen, maar ook deze avond lag ik vroeg in mijn bed.

Woensdag 19 Januari
Ik had vandaag niet zo mijn dag. Op kantoor merkte ik dat ik steeds meer hoofdpijn begon te krijgen en toen ik eenmaal thuis was en wat gegeten had, heb ik gelijk wat pijnstillers genomen. Helaas werkte deze niet echt en ook tijdens het sporten, voelde ik mijn hoofd kloppen als een malle. Mijn vader zei heel eerlijk dat ik er doodmoe uitzag en ik heb de gewichten maar gelaten voor wat het was en ben op de loopband gaan lopen. Mike, mijn vader en Kyra hebben wel gewoon gesport. Toen we thuis waren, ben ik even gaan zitten en daarna heb ik gekookt. Ook tijdens het eten was ik er niet bij en wilde ik eigenlijk gewoon mijn ogen sluiten. Ik heb na het eten nog even wat met de kinderen gekletst en na een klein uurtje heb ik gezegd dat ik wilde gaan liggen. Het licht van de tv deed mij pijn in aan mijn ogen en ik wilde alleen maar slapen. Ik heb de afwas aan de kinderen over gelaten en ben om half acht naar boven gegaan. Half acht! Niet veel later sliep ik…

Donderdag 20 Januari
Ik had verwacht ergens midden in de nacht wakker te worden, aangezien ik zo vroeg sliep. Maar het was gewoon zes uur. Dus ik had dik 10 uur geslapen! Pffff, blijkbaar had ik het nodig. De hoofdpijn was nog niet weg, maar wel een stuk minder. Ik heb gelijk weer pijnstillers genomen, want ik moest wel de hele dag nog doorkomen. Op kantoor was het chaotisch, want er was de hele dag iemand aanwezig voor de laatste dingen van het planprogramma erin te stampen. Net tijdens mijn lunchtijd, kwam hij bij mij zitten. Dus ik kon én niet gaan wandelen én ik kon niet op mijn gemak eten. Als je als met een pijnlijk hoofd zit de hele dag, zijn dat wel twee dingen die je wel even graag plant. Maar helaas, vandaag dus niet. Ik was blij toen het vijf uur was en ik naar huis kon gaan. Eenmaal thuis liep ik weer tegen een berg afwas op en toen moest ik nog gaan koken *zucht*. Altijd hetzelfde liedje.. pfff. Ik heb voor Mike en mij gekookt en daarna heb ik de afwas gedaan. Eigenlijk zou ik bloed moeten gaan geven, maar dat kreeg ik echt niet meer geregeld. Dat doe ik volgende week dan wel (in de hoop dat die verrekte hoofdpijn dan gewoon weg is!). In plaats daarvan, heb ik een rustige avond gehad en ben ik weer op tijd op bed gaan liggen.

Vrijdag 21 Januari
Vanmorgen al vroeg Kyra naar het station gebracht en daarna Mike naar school gebracht. Vervolgens de boodschappen gedaan en nog koffie gedronken bij mijn ouders. Thuis heb ik alles opgeruimd, mijn sportkleren aan gedaan en nog een havermoutpap gegeten voordat ik met mijn vader ben gaan sporten. Ondanks mijn hoofdpijn, ging het wel erg lekker en kon ik de pijn een beetje verdringen. Het voelde goed maar ik hoop dat ik er niet meer last van ga krijgen. Na het sporten hebben we Mike van school gehaald en toen we thuis waren, ben ik gaan poetsen. Stofzuigen, afwassen, wasje draaien en al een beetje klaar zetten voor de wijnproeverij. Één vriendin had corona en kon dus helaas niet komen en er was ook eentje die gewoon een uur vooraf een bericht stuurde dat “er iets tussen was gekomen”. Nah, dat vind ik toch wel zo vaag! En daar kan ik ook slecht mee omgaan. Als ik een afspraak al maanden vast heb staan, komt er bij mij niet zomaar iets tussen! Als dat ook het enige is wat er gezegd wordt, ben ik recht voor de raap en laat ik mijn teleurstelling duidelijk merken. Uiteindelijk met vijf gezellige dames de wijnproeverij begonnen en het was echt héél gezellig! Kyra en ik hadden een goede borrelplank erbij gemaakt en zo was deze avond echt wel een succes. Ik mocht zelf niet mee drinken, maar het was wel leuk om te zien hoe de anderen reageerden op de verschillende wijnen. Zien hoe ze moesten proeven en ruiken. Ruiken heb ik overigens wel gedaan en bij een paar wijnen, liep het water in mijn mond toen ik eraan rook hahahahahaha. Maar ik heb de avond zonder een druppel alcohol te hebben gedronken, volbracht! Mijn moeder zei trots op mij te zijn 😛  Heerlijke avond was het! Ik ben op de smaak van mijn moeder en Kyra afgegaan en heb een witte en een rode wijn besteld. Die mag ik dus na Januari gaan proeven 😉

Zaterdag 22 Januari
Ik werd wakker en voelde gelijk dat het niet goed was. Enorme druk achter mijn ogen en mijn hoofd deed gewoon pijn. Ik ben even stil blijven liggen, in de hoop dat het over ging want ik wilde dolgraag gaan hardlopen. Toen ik na een kwartier op stond om naar het toilet te gaan, voelde ik dat hardlopen er echt niet in zat.IMG_20220122_080050 (Klein) Ik ben opgestaan, heb gelijk pijnstillers genomen en heb de afwas van de wijnproeverij gedaan. Daarna mijn ontbijt en koffie gemaakt en even genoten van een rustmomentje. De druk werd wel minder, maar de pijn achter mijn ogen was echt ruk! Ik heb nog een paar uur op de bank gezeten en rond half één ben ik met Mike naar de stad gegaan. We hadden een afspraak bij de kapper en moesten nog het een en ander hebben. Natuurlijk waren we te snel klaar en hebben we nog dik een half uur door de stad gewandeld. Dat deed mij echt goed, dus ik was blij toe!

Bij de kapper is Mike als eerste geknipt en hij was super tevreden! We hebben een nieuwe kapper geprobeerd, omdat ik niet meer tevreden was bij de mijne. Ook ik was heel tevreden! Ik was duidelijk in wat ik wilde en werd ook zo geknipt. Ze gaf nog wat tips en toen we de zaak uitliepen zei Mike ook dat hij hier de volgende keer weer terug wil. Altijd lastig om een goede kapper te vinden, maar als je er dan eentje hebt gevonden is dat weer een voldoening hoor! Toen we thuis waren heb ik makkelijke kleding aan gedaan en niet veel later ben ik eten gaan maken. We hebben samen gegeten en ik ben daarna in slaap gedommeld. Ik hoorde dat Kyra en Semm de afwas gingen doen en toen ben ik echt in slaap gevallen. Ik werd wakker toen mijn moeder op de deur klopte en we hebben samen een kopje koffie gedronken. Tot half negen heb ik het vol gehouden, maar toen moest ik echt gaan liggen. IMG_20220122_204945 (Klein)Nog een pillen cocktail genomen en naar bed gegaan.

Zondag 23 Januari
Ik kon wel janken… hardlopen zat er weer niet in! Mijn hoofd stak er nog altijd een stokje voor. Het voelt gewoon niet lekker en ik voel nu ook echt dat het vanuit mijn nek en schouders komt. Ik moet echt ontspanningsmassages en oefeningen gaan doen. Ontbijt gemaakt en de wedstrijden van de play offs American Footbal gekeken. Die waren echt spannend! Om tien uur ben ik gaan wandelen omdat ik mij gisteren na die wandeling ook beter voelde. Ik heb een uurtje gelopen en bij mijn ouder geëindigd. Daar heb ik een kop thee gedronken en mijn moeder heeft mij thuis af gezet. Om twee uur moesten we naar een verjaardag en ik had gelijk aangegeven dat ik niet wist hoe lang ik zou blijven omdat de prikkels en drukte niet echt goed werken op mijn hoofd. Na anderhalf uur trok ik het niet meer en zijn we gegaan en thuis ben ik gelijk in makkelijke kleren gesprongen. Nadat ik nog een helft van PSV-Ajax heb gekeken, ben ik gaan koken en hebben we met z’n vieren gezellig gegeten. De kinderen hebben de afwas gedaan en ik heb nog even de was gedaan. Nadat ik nog wat pijnstillers genomen heb, ben ik rustig gaan zitten en heb ik nog meer sport gekeken.

Het was geen bruisend weekend. Daar waar je normaal oplaadt tijdens een weekend, heeft het mij enorm veel energie gekost door die rot hoofdpijn. Tijd om eens actie te ondernemen!

XmelX

7 thoughts on “Week 03 – 2022

    • Ja ik had die afspraak gemaakt voor op 21 januari en toen ik dus met Ikpas begon was ik even vergeten dat ik die afspraak gemaakt had.. Zelf schuld dus! We hadden al zo lang moeten wachten tot die proeverij dat ik hem niet wilde verplaatsen hahaha. Dan maar kijken en ruiken! Af en toe liep er wel water in mijn mond hoor hahahahahaha! Maar mijn tijd komt wel weer 😁

      Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s