IkPas

Inmiddels zitten we al drie weken in Januari en ik heb nog altijd geen druppel alcohol gehad.
Dit keer heb ik wel een paar momenten gehad die ik lastig vond. Tot nu toe.. ik ben er nog niet dus er komen misschien nog wel meer aan.
Zeker de wijnproeverij die ik bij mij thuis geregeld had, was een uitdaging. Ik kon de wijn proeven, het door mijn mond laten gaan en het dan uitspugen, zoals wel vaker gedaan wordt. Maar ik zei al tegen de wijnkenner dat als ik een wijn in mijn mond had die echt heel lekker smaakte, ik hem dan zonder over na te denken af zou slikken. En dat risico wilde ik toch echt niet nemen.

Maar ik kom er wel doorheen hoor. Wat is nou een maand toch!? 😉

Mijn schrijfsel kun je overigens wekelijks lezen op de site van Ikpas.

Blij ei

XmelX

3 thoughts on “IkPas

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s