Week 04-2022

Maandag 24 Januari
Dat mijn hoofdpijn op maandagochtend een stuk minder is, is natuurlijk typisch he! Moet je weer gaan werken en dan voelen we ons weer redelijk in orde. Is het weekend en dan storten we weer gezellig! Top!
Na het werk ben ik nog een uur gaan sporten met Mike en mijn pa en dat ging ook wel oké. Ik had niet heel veel energie meer dus heb het op 50% gedaan. Maar beter dan niks doen hè! Thuis heb ik gekookt en samen met Mike gegeten. Ik heb hem daarna de afwas laten doen en ben zelf gaan douchen. Dat mag ook wel eens vind ik!

Dinsdag 25 Januari
Weer een hectische dag op het werk, totale chaos. Zo voelde het althans. Zo voelt het wel vaker..
Enfin, na het werk ben ik gaan hardlopen, eindelijk weer na een week na niks te hebben gedaan. Ik verwachtte er eigenlijk niet teveel van, maar het ging echt rete-goed! Het was een slopende interval maar die ging wel echt chill. Screenshot_20220202_201948 (Klein)Na het eten was Kyra al aan het eten begonnen dus ik kon eigenlijk gewoon aanschuiven. Niks mis mee 🙂 Was het niet dat mijn groente nog half rauw was.. want sja, als je wraps en groente met kip moet maken dan heb je wel je handen vol he! Ahum.. ik heb niet alles opgegeten en daarna de afwas gedaan, gedoucht en verder niks meer.

Woensdag 26 Januari
Ik heb echt lang geslapen, eindelijk ook eens een fijne en goede nachtrust gehad. Die heb ik wel vaker nodig. Na het werk ben ik even langs de winkel gegaan en daar kwam ik wederom een keuken tegen die vol stond met afwas.. zucht. Ik heb het zelf maar gedaan en ben het ook beu om er telkens naar te vragen. Doe ik dus niet meer. Nadat Mike klaar was met school zijn we gaan sporten, de hele bubs. Mike, Kyra, pap en ik. Ik had wel wat hoofdpijn, maar daar heb ik doorheen gesport. Ik heb er geen zin in dat dit mij elke keer tegenhoudt. Na het sporten moest ik wel even gaan zitten en toen iedereen klaar was met douchen, ben ik begonnen met koken. Na het eten heb ik de afwas netjes klaargezet en ben ik weer terug op mijn stoel gaan zitten. Na een kwartier stond Kyra op en ging mopperend afwassen. Soms is niets zeggen ook voldoende.. blijkbaar.

Donderdag 27 Januari
Oké, vandaag was DE meest chaotische en drukke werkdag die ik ooit gehad heb! Zonder twijfel! Niet normaal.. Er komt soms gewoon teveel op mijn bureau, ik weet niet meer waar ik aan moet beginnen of wat ik nog allemaal moet doen. Waanzin. Ik was helemaal blurry toen ik naar huis reed en thuis aangekomen had Kyra al het eten klaar staan. Ik was nog altijd een beetje van mijn pad en heb een beetje apathisch aan tafel. Zelfs die twee zagen dat het echt even niet goed ging. Ik heb een half bord gegeten en ben daarna naar de bloedbank gewandeld. Daar heb ik even in alle rust gezeten, gekeken hoe mijn bloeddruk natuurlijk veel te hoog was en op de heerlijke stoel gelegen toen mijn bloed werd afgenomen. Toen de naald in mijn huid prikte, begon het bloed er al uit te lopen (naast de naald!) dus een hoge bloeddruk zorgt absoluut voor een snelle afname. IMG_20220127_182905 (Klein)Ik was ook echt snel klaar en heb nog even aan tafel gezeten met een appelsapje. Zelfs de vrouw die de versnaperingen verzorgd vroeg of het wel goed met mij ging of dat ik mij niet goed voelde 😮  Ik ben naar huis gelopen, heb gemakkelijke kleren aan gedaan en ben op de bank gezeten. De rest van de avond is als een waas aan mij voorbij gegaan en ik was heel blij toen ik in bed lag!

Vrijdag 28 Januari
Sow, ontzettend slecht geslapen! Maar dat vind ik eigenlijk niet zo gek na zo’n idiote dag van gisteren. Samen met Mike de deur uit gegaan, hij naar school en ik naar de winkel. Ook even bij mijn ouders langs gegaan en nog langs een vriend. Van daaruit ben ik gaan sporten met mijn vader en daarna naar huis gegaan. Mijn moeder is langsgekomen en met z’n drietjes zijn we nog naar de stad gegaan. We zijn een paar winkels in gegaan en ik heb eindelijk wat nieuws gekocht!! Rond half vijf waren we thuis en ben ik soep gaan maken. De kinderen werden een uur later opgehaald en toen ben ik op de bank gecrasht. Ik heb nog een kop soep gegeten en tot half tien een serie gekeken. Daarna heerlijk in bed gerold!

Zaterdag 29 Januari
Wederom niet al te best geslapen, maar wel om zeven uur gaan hardlopen. Vanaf de eerste stap had ik het gevoel dat iemand in mijn longen kneep. Dat was een heel naar gevoel die ik ook 45 minuten heb gehad. Dit was dus niet mijn beste run. Gelukkig moest ik 45 minuten in een rustig tempo rennen volgens mijn schema. Iets anders had ik waarschijnlijk niet vol gehouden. IMG_20220129_080515_244 (Klein)Thuis moest ik echt even op adem komen en toen dat gelukt was heb ik koffie en ontbijt gemaakt en ben ik daarna gaan douchen. Vervolgens heb ik de groene container schoon gespoten, de woonkamer en wc gepoetst, een paar wasjes gedraaid en voor de rest van de dag alleen maar op de bank gehangen en gebingewatched. Volgens mij had ik aan het einde van de avond doorligplekken!! hahahahaha. Ik kan dit normaal echt niet. Na één aflevering ben ik meestal wel klaar en moet ik weer wat doen, want daar ben ik veel te onrustig voor. Maar het was zo’n absurde, drukke week dat ik zonder enige moeite (en schuldgevoel) de hele dag zo kon blijven liggen. Ik heb niet eens de moeite genomen om te eten. Dat is pas chillen of niet 😛

Zondag 30 Januari
“Uitgeslapen” tot half acht en toen ik niet meer blijven liggen. Lekker ontbijtje gemaakt en genoten van mijn koffie. Daarna heb ik de afwas gedaan en ben ik met een boek op de bank gaan zitten. Gisteren heb ik genoeg tv gekeken dus die gaat niet meer aan tot vanavond. Om twee uur ben ik nog naar een voetbalwedstrijd gegaan (heerlijk om weer live te kijken) en daarna weer terug naar de bank en mijn boek. Dit keer heb ik wel wat gegeten en toen de kids thuis waren, hebben we een film gekeken. Om negen uur begon de Play Off wedstrijd van de NFL: Chiefs vs Bengals !! Bohhhhh die was spannend!!! Maar natuurlijk ben ik weer in slaap gevallen LoL. (gelukkig was ik slim genoeg om de wedstrijden op te nemen 😉 )

Wat een week.. geen woorden voor behalve DRUK!

XmelX

One thought on “Week 04-2022

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s