Week 6 – 2022

Maandag 7 Februari
Mike afgemeld op school, Kyra op het station afgezet en naar mijn werk gereden. Daar kreeg ik de hele dag totaal niks gedaan, omdat ik iemand bij mij had zitten de hele dag die het ex- en importeren van facturen moest gaan afstemmen. Een nieuwe boekhouding is leuk, maar die overgang is heel tijdrovend en ik schiet momenteel totaal niet op. Het werk blijft zich opstapelen, klanten blijven bellen voor hun papieren en ik kan elke keer maar dezelfde antwoorden geven: ik doe mijn best! Echt.. meer dan dat! Ik word ’s ochtends wakker en heb dan gelijk mijn werk in mijn hoofd. Hoe ik dingen anders kan doen, oplossingen voor de problemen die er nog zijn.. of ik niks vergeten ben! Echt bizar hoeveel ik ermee bezig ben geweest. Ik realiseerde mij rond vier uur dat ik niet eens gegeten had! Thuis heb ik wat gegeten met Mike en daarna ben ik aan tafel gaan zitten met mijn laptop om nog wat in de boekhouding aan te passen wat verkeerd erin stond. Alle materiaalcodes moesten aangepast worden en dat zijn er echt veel! Om tien uur klapte ik de laptop dicht.. dus bijna 3 uur werk aan gehad. Als ik dat ook nog op kantoor had moeten doen, dan had ik nog meer kostbare tijd verspild.

Dinsdag 8 Februari
Kyra begint vandaag met haar stage en daar ben ik wel heel benieuwd naar! Mike zit nog altijd thuis en krijgt online les (als ze het niet vergeten! hopeloos!). Ik heb vandaag dan eindelijk wat facturen eruit gegooid (halleluja!) en dan loop je toch nog tegen wat kleine dingen aan die nog altijd geperfectioneerd moeten worden. Ik kan niet meer doen dan mijn best en in het begin zal het allemaal nog wel wat lastig zijn. Maar hopelijk kan ik snel wat meer bij zijn met alles. Na het werk ben ik gaan hardlopen, dat heb ik soms echt nodig: naar buiten en mijn longen leeg lopen. Heerlijk! IMG_20220208_183959_143 (Klein)Kyra had gekookt dus ik hoefde het alleen maar op te warmen, fijn was dat. Ik heb de afwas nog gedaan, mijn moeke nog gebeld en daarna niks meer gedaan. Bezoek mogen we even niet ontvangen dus Gertie was er vanavond ook niet.

Woensdag 9 Februari
Halve dag gewerkt, bij thuiskomst wat gegeten en daarna een uurtje gaan sporten. Mike mocht uiteraard niet mee (en had nog les), Kyra moest even naar het ziekenhuis en mijn vader had gewoon een smoesje omdat hij geen zin had. Dus ben ik alleen gegaan. Gek genoeg daag ik mijzelf dan altijd wat meer uit en ik heb lekker getraind. IMG_20220209_143854 (Klein)Thuis even uitgepuft met een aflevering van een serie en daarna gekookt. Nadat ik mijn eten op had, ben ik langs mijn ouders gegaan (na overleg of het oké was uiteraard 😉 ). Daar hebben we een paar uurtjes gekletst, thee gedronken en toen ik het betweterige gedrag even zat was (zo zijn vaders soms), ben ik naar huis gegaan. Gelukkig was de afwas al gedaan en hoefde ik niks meer te doen.

Donderdag 10 Februari
Ik heb best veel kunnen doen vandaag maar het blijft voelen als een druppel op een gloeiende plaat. Ik heb ook al de hele week niet kunnen wandelen, de ene keer omdat ik iemand bij mij had zitten en de andere keren omdat het gewoon pleuris weer was! Beetje jammer. Ineens ging mijn collega naar huis en had ik pas in de gaten dat het al vijf uur was.. Als dat niet gebeurt dan kan ik volgens mij wel tot zeven uur blijven zitten! Moet je niet willen natuurlijk 😛 Thuis aangekomen was Kyra aan het koken (en aan het vloeken op het fornuis) en tijdens het eten hadden we nog een discussie over die klote Corona. Waarom zou je moeten testen als je nergens last van hebt? Dat doe ik dus niet! Als ik geen klachten heb, dan ga ik niet testen. Kyra vond van wel, want stel je voor ze was toch positief omdat Mike ook positief was getest.. Dan kun je dus elke dag testen, want je bent elke dag wel in aanraking met iemand die in de buurt is geweest van een ander die positief is en het dan misschien ook wel heeft!? Volg je het nog?? Nee, ik ook niet. Voel je je goed? Niet testen dus! Uiteindelijk heeft ze dat ook niet gedaan hahahaha (ik kan soms behoorlijk overtuigend zijn 😛 ) ’s Avonds nog een paar afleveringen van Sinner gekeken.

Vrijdag 11 Februari
Mike’s laatste isolatie-dag, goddank! Hij vond het wel prima zo overigens hahahaha, die jongen is het liefst de hele dag thuis, mafkees. Ik ben boodschappen gaan doen, bij mijn ouders langs gegaan en nadat ik thuis was van alles heb ik nog wat sport gekeken (schaatsen). Tijdens een spannende finale stond ik te springen naast de strijkplank en Mike keek mij echt aan alsof ik gestoord was. Hahahaha, ik kan nogal opgaan in de sport zeg maar 🙂 Maar we hadden goud gewonnen en dan mag je toch blij zijn 😀 Daarna nog wat gepoetst en een ovenschotel gemaakt. Samen met Mike gegeten en ineens kwam Kyra vloekend binnen. Ze had les in Eindhoven gehad en vond het irritant dat ze langer moest reizen dan dat ze daadwerkelijk op school zat. Kan ik mij wel iets bij voorstellen.. dan is het toch maar goed dat het online les volgen is uitgevonden. Ik heb de rest van de avond kletsend met Gertie doorgebracht (want het mocht weer!). De kinderen gaan dit weekend niet naar hun vader want daar zijn ze gisteren ook beiden positief getest. En daar gaat mijn rustige weekend hahahahahaha.

Zaterdag 12 Februari
Ik ben dan wel gaan hardlopen, maar het moest ook echt uit mijn tenen komen hoor. Verschrikkelijk! IMG_20220212_074206_243 (Klein)Echt idioot dat het mij zo’n moeite kost ineens. Komt dat dan echt omdat ik zo verrekte moe ben? Rust nemen wil ik nu niet want ik wil mij toch goed voorbereiden op de kwart marathon.. dilemma’s!
Ik heb nog wat sport gekeken en rond elf uur ben ik met mam naar de stad gegaan. We hebben heerlijk gestruind, winkels ingelopen, koffie gedronken, lekker geluncht (en toevallig zat mijn lieve dochter daar ook te lunchen 😛 ) en nog meer geshopt. Het was echt een heerlijke middag! Ik heb nog heerlijk gelachen met mijn moeder bij het Kruidvat. Ik merk de laatste tijd dat ik de echte kleine letters niet meer goed kan lezen, dus pakte ik in die winkel een leesbril (+1) en nam een doosje die ernaast stond met redelijk kleine letters. Ik kon ze nog goed lezen, maar toen ik die bril opzette was het ineens een stuk duidelijker en leek het ook nog groter!! “Ja.. dan heb je toch wel een leesbril nodig voor die kleine lettertjes Mel!” We hebben mij een potje belachelijk gemaakt, maar ondertussen die leesbril maar toch in het mandje gelegd 😛 Toen we thuis waren hebben we nog wat gedronken en daarna is mam naar huis gegaan. Ik ben op mijn beurt puin gaan ruimen en de bedden klaar gaan maken voor het bezoek.  Gelijk ook weer een ovenschotel gemaakt en toen die klaar was, kwamen Thomas en Maaike ook gelijk binnen. Na een knuffelpartij hebben we wat gegeten en de rest van de avond gekletst. Rond tien uur ben ik Kyra en Semm naar een feest (Knaltibal!) gaan brengen. Ze mochten mij ook bellen als ik ze weer moest ophalen, maar het feest duurde tot 5 uur in de ochtend en ik verwachtte dus ook niet veel eerder een telefoontje 😉

Zondag 13 Februari
..en inderdaad om vijf over vijf ging mijn telefoon. Ik was al wakker overigens. Schrok om half vijf wakker van een droom dat ik hun telefoontje gemist had en ze pas om half negen ging ophalen 😮 Toen kon ik dus niet meer slapen hahahaha. Twintig minuutjes na het telefoontje was ik er en kon ik mijn zuiplappen naar huis brengen. Ik heb onderweg maar twee keer moeten stoppen 😛 Rond zes uur had ik ze gelukkig in bed liggen en ik heb ze maar in mijn bed laten liggen, want als ze bij Thomas en Maaike waren gaan liggen, dan had niemand meer geslapen hahahahaha. Dus ik zat om zes uur in de ochtend al beneden Olympische Spelen te kijken. Een kwartier later kwam Thomas bij me zitten. Die had de kinderen ook thuis horen komen hahahaha. Ik heb ergens nog een uurtje geslapen, maar vooral veel sport gekeken. In de middag heb ik nog een stuk gewandeld met Maaike, heerlijk was dat. Tegen half acht ben ik pizza’s gaan halen bij Domino’s, Thomas is kip gaan halen bij KFC, Kyra heeft brownies gemaakt en Semm heeft later nog een paar zakken burgers bij McDonalds gehaald… Almost ready for Superbowl Sunday !!!!

Drukke week op kantoor, idioterie! En een weekend die nog slopender was dan de rest.. ik word hier te oud voor 😛

XmelX

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s