Superbowl LVI

Ja ja ! Het was weer zover!!
Dit jaar niet de eerste zondag van Februari, maar de tweede zondag!
13 Februari.. Superbowl LVI (56 dus) !!!

Ohhhhhh wat had ik hier weer zin in. Dit is echt dé nacht van het jaar voor mij 😀
Uiteraard waren mijn vrienden uit Purmerend er weer bij (vaste prik) en zouden Kyra en Semm ook weer proberen wakker te blijven want de finale was dit jaar wel een hele mooie!

De Cincinnati Bengals tegen de LA Rams.  Underdog tegen Underdog!
Dat zijn vaak de mooiste wedstrijden en dat was ook de reden waarom ik er nog meer zin in had.

Rond acht uur hadden we de meeste “hapjes” al in huis en konden we beginnen met de pre-party (oftewel: de vreetpartij!). KFC, Domino’s, brownies en McDonalds. IMG_20220213_195326 (Klein)Geen tijd voor gezonde hapjes, Superbowl Sunday gaan we los met heerlijk slecht eten 😀
Ik heb ook een flesje wijn open gemaakt, gewoon omdat het kon en die smaakte dan ook verdomde lekker!

De wedstrijd begon om half één ’s nachts en ik lag al half te dutten (is geen goed voorteken). Toen de kick off begon was ik gelijk weer wakker en zat ik klaar voor een mooie pot. Het eerste kwart stond vooral in het teken van de defense en dat wil gelijk zeggen dat er geen mooie plays van de offense te zien waren. het tweede kwart was ook wat matig en dan kak je toch gelijk een beetje in tijdens zo’n wedstrijd die al gauw vier uur kan duren. Thomas had het ook zwaar en dat komt mede ook omdat we de vorige nacht ook al zo weinig geslapen hadden. Dat kwam gewoon allemaal samen op een heel verkeerd moment 😛
Ik heb de half-time show nog gekeken en die was echt helemaal te gek!! Stukken beter dan die meuk van de afgelopen jaren! Eindelijk eens een show waar je U tegen zegt (met dank aan Eminem, Snoop dog, 50 cent, Dr. Dre, Kendrick Lamar en Mary J Blige).
We hebben afgesproken om morgenvroeg als we wakker zijn de tweede helft te kijken, dus we gaan niet op social media want we willen niet op voorhand weten wie er gaat winnen.

Ik had voorspeld dat de LA Rams zouden winnen, al hoopte ik de winst voor de Bengals maar maandagochtend rond elf uur zijn we dan de tweede helft gaan kijken.
En die begon al spectaculair! Hij was veel beter dan de tweede helft maar helaas moesten de Bengals hun meerdere zien in de LA Rams en zij gingen er met de winst vandoor.
Voor mij was Aaron Donald (defensive tackel) absoluut de MVP maar Cooper Kupp (wide receiver) heeft die prijs in ontvangst mogen nemen vanwege zijn twee touchdowns in de wedstrijd.
Al met al een leuke wedstrijd, maar ik had er toch wat meer actie in verwacht. Neemt niet weg dat ik genoten heb 😀 maar ik moet volgend jaar wel zorgen dat Kyra niet weer een feestje heeft de dag voor dit evenement 😛
Want dan red ik de nacht duidelijk niet

Nu moet ik weer een jaar wachten.. dat is altijd het nadeel van de Superbowl.

XmelX

foto is van http://www.allsportdb.com

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s