Week 7 – 2022

Maandag 14 Februari
Om half acht heb ik Mike uit bed getrommeld en daarna zijn ontbijt en lunch voor school gemaakt. Tussendoor nog de berg afwas weg gewerkt en toen Mike naar school vertrok, ben ik weer mijn bed in gekropen. Oordoppen in gedaan, gordijnen en deur dicht. Om half elf ben ik weer opgestaan, na een paar uurtjes licht te hebben kunnen slapen. Mijn ouders waren er ook en Thomas en Maaike zaten al beneden met ze. Ik was nog brak en ben met koffie op de bank gaan zitten en we hebben de tweede helft van de wedstrijd gekeken. Die was beduidend spannender en leuker om naar te kijken dan de eerste helft en uiteindelijk hebben de LA Rams gewonnen. Verdiend wel. Mijn ouders zijn daarna weer gegaan en Thomas en Maaike zijn niet veel later vertrokken. Ik ben op mijn beurt de boel gaan opruimen, zodat alles weer fris en fruitig was. Mike kwam rond half vier thuis en Kyra een uur later. Semm en Kyra zijn gaan uit eten (het was tenslotte Valentijnsdag) en Mike en ik hebben de resten van gisteren gegeten. KFC en Pizza 🙂 Ik heb daarna niks meer gedaan, was helemaal naar de klote door dit weekend. 2 nachten met heel weinig slaap en leven in de nacht is toch niks meer voor mij, hier word ik duidelijk te oud voor 😛

Dinsdag 15 Februari
Ik ben nog altijd brak en naar de klote maar ik moest toch weer op het werk verschijnen. Het werken deed mij wel goed, al had ik wel weinig behoefte aan gesprekken en commentaar van anderen. Dus vooral in een bubbel gezeten en mijn werk gedaan. Rond half vier realiseerde ik mij dat ik nog niet gegeten had en heb de kwark maar in de ijskast laten staan. Na het werk ben ik gaan hardlopen en ondanks dat ik liep op alleen een ontbijt in mijn maag, ging het nog best oké. IMG_20220215_183934_106 (Klein)Toen ik thuis kwam, had ik nog altijd geen trek maar ik heb wel mijn groente en kip gemaakt. Tijdens het eten zagen we ineens dat er weer een persconferentie op tv was en dat er heel snel geen restricties meer zijn en we zo goed als “open” gaan! Zou tijd worden! Kunnen mensen tenminste fatsoenlijk carnaval gaan vieren (en daarna weer gaan zeiken over de corona besmettingen). De rest van de avond heb ik met Gertie doorgebracht, gezellig!

Woensdag 16 Februari
Ik word moe wakker en ik ga moe naar bed.. ergens klopt dan iets niet hahahahaha. De dag op kantoor vloog gelukkig voorbij en nadat ik thuis wat gegeten had, zijn we gaan sporten. Ik ben met Kyra een rondje billen en benen gaan doen omdat ik mijn core en billen wat meer moet trainen. Tijdens het hardlopen krijg ik steeds vaker last van mijn heupen en dat wordt steeds pijnlijker. Het was een behoorlijk pittige training, want die mevrouw doet mij wel iets voor als het op benen en billen aankomt. Lieve hemel. Totaal afgemat (maar heel voldaan) kwamen we thuis en even later ben ik gaan koken. De afwas heb ik aan de kinderen over te laten en nadat ik nog wat geschreven had, ben ik heel vroeg mijn bed in gegaan.

Donderdag 17 Februari
Dik 9 uur geslapen, dus die heb ik toch mooi gepikt. Op kantoor ontzettend veel gedaan, maar het ziet er uit alsof ik NIKS gedaan heb. .word je wel een beetje moedeloos van hoor. Voordat ik het door had was het al vijf uur en ik en pas een half uur later naar huis vertrokken. Kyra had het eten al klaar staan en ik heb dit keer niet alles op gekregen. Weinig trek en heel moe. Nog een discussie met Mike aan tafel gehad en die trok zich daarna even terug. Zo gaat hij met die dingen om, dan moet hij even alleen zijn om alles te laten inwerken wat er gezegd wordt. Na een half uur kwam hij bij me en hebben we er nog eens over gepraat. Het was hem duidelijk en we hebben het uitgepraat. Werkt het beste op deze manier 🙂
Ik heb nog gezogen en de was gedaan en ben alweer vroeg naar bed gegaan in de hoop weer zo lang te kunnen slapen 🙂

Vrijdag 18 Februari
Niet gelukt! Jammer dan. Ik werd vroeg en onrustig wakker en nadat ik Mike naar school had gebracht, ben ik boodschappen gaan doen en bij mijn ouders wat koffie gedronken. Ik was rond half twaalf thuis en ik voelde mij totaal niet lekker en was moe. Toch ben ik met mijn vader gaan sporten en dat heeft mij wel goed gedaan. Ik heb Mike nog van school gehaald en het begon al aardig te stormen. Alique kwam nog langs en we hebben sushi besteld en wijn gedronken 😀 De sushi was lekker (ik had er niet zoveel zin in dus ook niet zoveel van gegeten), maar de wijn was lekkerder! We hadden een fles rode wijn (van de wijnproeverij) en ik wilde eindelijk weer eens rood drinken. Normaal krijg ik direct hoofdpijn na een paar slokken rode wijn (er zit een stofje in waar ik totaal niet tegen kan) maar deze wijn kon ik heel goed hebben. Boh, ik heb genoten! 3 glazen rode wijn gedronken en die waren echt zoo lekker! 😀

We hebben zoals altijd een heerlijke avond gehad, ontzettend gelachen en goede gesprekken gehad en rond één uur ben ik pas naar bed gegaan.

Zaterdag 19 Februari
Korte nacht, weinig slaap, maar geen last van de wijn! Dat voelde goed! 😀 Om acht uur had ik de afwas al gedaan en zat ik al klaar voor het schaatsen en rond half tien kwam Alique naar beneden. We hebben een tijdje gekletst en schaatsen gekeken en toen kwam mijn vader langs. We hebben met z’n drietjes nog even gezeten en toen is Alique naar huis gegaan. Ik ben met mijn vader een keukentrolley in elkaar gaan zetten en dat is op zich al een filmpje waard hahahaha. IMG_20220219_115736 (Klein)Ten eerste omdat mijn vader niet bepaald de handigste is en omdat wij elke vijf minuten in een deuk liggen 😛 Je snapt dat we wat langer dan normaal hebben gedaan om dit in elkaar te zetten, maar gezellig was het wel 🙂 Samen alles opgeruimd en nadat ik pap naar huis had gebracht heb ik nog wat meer gepoetst en opgeruimd. Rond drie uur ben ik een TooGoodToGo box gaan halen bij de bakkerij en daarna had ik een afspraak voor een Deep Tissue massage. Er maakte een jongen open die mij ging behandelen en ik zag mijn geest al kruipen. Een hele smalle, nette en zeer verzorgde jongeman waarvan ik niet dacht dat hij echt een harde massage zou kunnen geven. Wat kun je je toch vergissen in mensen!!! Niet normaal wat een kracht die jongen bezit!! En wat was ik blij dat ik een hoge pijngrens had, want anders was ik huilend weg gerend. Hij deed een lichamelijk en emotionele massage, waardoor hij mijn pijnpunten in mijn schouders en nek feilloos wist te koppelen aan mijn emotionele pijnpunten. Ik was soms sprakeloos, zo duidelijk en precies hij kon aangeven waar ik deze beknellingen aan te danken had. Het voelde soms alsof hij op een betonnen muur duwde en zo voelde hij het ook. Hij vond het ook niet gek dat ik soms enorme hoofdpijnen had, want dat kon niet anders. Ik zat totaal vast. Diep onder de indruk ben ik weer naar huis gegaan en thuis ben ik na het eten direct een paar uur in slaap gevallen. Ik heb nog wat voetbal gekeken, maar wist dat ik maar één ding nodig had: rust en slaap. Dus om kwart over negen op zaterdagavond lag deze bejaarde in bed 😛

Zondag 20 Februari
Het was nog altijd hel buiten (regen en wind sloegen tegen mijn ramen) dus hardlopen heb ik maar over geslagen. Ik merkte toen ik opstond dat mijn rug nog heel gevoelig was en hij zei mij gisteren ook dat mijn rug zou aanvoelen alsof ik blauwe plekken had.. nou, mijn rug voelde alsof ik aangereden was door een bus! Ik ben rond half elf toch maar naar buiten gegaan voor rondje wandelen, want het leek op te klaren en na een uur wandelen begon het helaas weer hard te regenen en waaien. Dik 8 km gewandeld en zeiknat kwam ik thuis aan, heerlijk was dat zeg 😀 Ik heb mij omgekleed, heb een cake gebakken en ben weer op de bank gekropen. Mijn moeder kwam nog langs en we hebben samen een kopje koffie en een stuk cake gegeten. Nadat ze weer naar huis is gegaan, ben ik op de bank blijven zitten en heb ik nog veel over die massage van gisteren nagedacht. Ik ga sowieso nog een keer een afspraak maken, want ondanks dat het verrekte pijn deed, voelde het enorm goed. En misschien doet het goed om nog wat meer te ventileren tegen hem (in de vorm van coaching) zodat het ook wat rustiger in mijn lijf wordt.  De kinderen kwamen in de avond thuis en nadat ik hun verhalen weer heb aangehoord, hebben we verder nog een rustige avond gehad.

Een vermoeiende week, maar ook intens genoten van bepaalde momenten 😀

XmelX

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s