Week 9 – 2022

Maandag 28 Februari
Deze week is bij ons Carnavalsvakantie dus de kinderen zijn vrij en ik krijg hopelijk de tijd om heel veel achterstallig werk in te halen. Het is hier in het Zuiden ook erg rustig, heel veel bedrijven hebben dicht gedaan omdat ook echt veel Carnaval gevierd gaat worden. Ik zat helemaal alleen met mijn collega en dat was wel lekker. Het was heerlijk rustig, gezellig met z’n tweetjes en we konden heerlijk doorwerken. Al had hij heel veel tegenslagen in tegenstelling tot mijzelf, die gewoon chill kon doorwerken. Na het werk gaan sporten met Mike en mijn vader. Kyra en Semm waren nog te moe om te gaan, die moesten nog even bijkomen van hun 3 dagen Carnaval vieren 🙂 Na het sporten had ze wel het eten klaar staan (lief!) en nadat we samen hadden gegeten en afgewassen, zijn we op de bank geploft. Rustige avond.

Dinsdag 01 Maart
Hallo Maart.. daar ben je al.
Op kantoor had ik mijn grootste achterstand aan het einde van de dag al helemaal bijgewerkt. Zo dan! Dat scheelt een hoop, kan ik je verzekeren. Eenmaal thuis, wilde ik gaan hardlopen maar ik voelde op voorhand al dat het niks ging worden. Gewoon lopen is al gevoelig, als ik dan moet gaan hardlopen weet ik zeker dat ik niet ver kom. Ik heb dus met de kinderen gegeten, wat ook erg gezellig was. Na de afwas heb ik met Kyra op de bank gezeten, die een serie aan het kijken was. Geen idee welke, want ik keek niet mee hahahaha.

Woensdag 02 Maart
Ik was weer vroeg op kantoor vandaag en ging om twee uur pas naar huis. Volledig voldaan, want ik had echt hard gewerkt. We zijn nog gaan sporten en dat was een pittig uurtje. Geeft ook al zo’n voldaan gevoel! We hebben na het avondeten weer eens Catan gespeeld en dat was echt een leuk potje.

Lang ook, want het was een ingewikkeld veld. Maar altijd gezellig om zo aan tafel te zitten en ouderwets een bordspel te doen. Daarna hebben we voetbal gekeken en ik ben op tijd naar bed gegaan.

Donderdag 03 Maart
Resultaat van een rustige vakantie week: al het werk is bij en ik lig zelfs voor met een aantal dingen 🙂
Dat geeft echt wat meer rust, niet alleen op het werk maar ook in mijn slaap! Ik word namelijk veel te vaak wakker omdat ik over mijn werk droom en daar onrustig uit kom. Niet fijn.
Ik ben wel pas om half zes naar huis gereden, want ik wilde persé iets af hebben 😛 IMG_20220303_202820_722 (Klein)Ik heb nog geprobeerd wat te gaan rennen, maar dat was hopeloos.. 😦 Snel wat gegeten en zoals zo vaak na de afwas, weinig meer gedaan.

Vrijdag 04 Maart
Al vroeg naar de winkel gegaan en daarna naar mijn ouders. Een oud collega kwam ook langs bij mijn ouders want ze moest wat kleding vermaakt hebben. We hebben nog even gezellig koffie gedronken en daarna zijn we beiden weer vertrokken. Om twaalf uur ben ik met Mike naar de kapper gegaan en daarna hebben we nog wat door de stad gestruind. Ik trok hem mee naar Athlete’s Foot om te kijken of er misschien al schoenen waren die hij misschien voor de zomer wilde hebben en zijn oog viel gelijk op een paar Nike’s. Dat waren mooie, lichte schoenen, echt iets voor het voorjaar en de zomer en nadat hij ze gepast had, wilde hij ze eigenlijk gelijk hebben hahahaha. Dat was eigenlijk niet de bedoeling, maar goed.. dat krijg je als je je kinderen een lolly voor houdt he 😛 Meneer heeft inmiddels maat 44 (13 jaar he.. niet normaal) en was dolblij met zijn nieuwe schoenen. Daarna zijn we naar een lunchbar gegaan en hebben gewacht op Kyra, die ook zou komen zodat we samen konden lunchen.

Ze appte dat ze even op Semm moest wachten die blijkbaar ook mee kwam. Dat was niet afgesproken, maar goed.. wel zo gezellig. Helaas niet voor degene die de rekening moet betalen, maar daar zal ik maar niet over uitweiden. Ik heb thuis even op de bank gezeten (enorm veel pijn aan mijn heup) en daarna heb ik Mike nog naar de bioscoop gebracht. Later op de avond heb ik hem weer opgehaald en daarna heb ik een glaasje wijn gedronken, daar had ik echt zin in !!

Zaterdag 05 Maart
Ik wilde dolgraag gaan hardlopen, maar ik durfde niet. Het wandelen in de stad gisteren deed al pijn, dus ik ging mij deze ochtend die ellende maar niet op de hals halen. Ik had mij voorgenomen eens lekker door het huis te gaan en daar ben ik na het ontbijt al mee begonnen. De woonkamer en de wc gepoetst, maar ik wilde nog niet stofzuigen omdat de kinderen nog in bed lagen. Rond half elf ben ik met een sopje naar boven geslopen en heb ik mijn kamer en de badkamer ook al gepoetst. Kyra was toen wel al wakker en is een half uur later de deur uit gegaan en nadat ik nog een wasje aan had gezet ben ik weer naar beneden gegaan. Ik heb even moeten wachten tot Mike wakker was dus heb ik een serie aangezet. Rond twaalf uur ben ik even boven gaan kijken of mijn zoon nog wel leefde, maar hij lag gewoon nog te slapen… niet normaal! Dat heb ik echt nooit gekund, zo lang slapen. Een dik kwartier later kwam hij met een brede glimlach naar beneden en was heerlijk uitgeslapen. Ik heb hem even verwend met een ontbijt en ben toen gaan stofzuigen en dweilen. Zo had ik toch nog vrij vroeg de hele boek aan de kant. Mijn moeder is ook nog langs gekomen en we hebben wat koffie gedronken samen. De rest van de avond heb ik gevuld met slapen en voetbal kijken. Ik had een diclofenac genomen, zodat mijn spieren wat konden ontspannen en daar werd ik nogal suf van. Die pillen moet ik dus niet nemen als ik nog moet rijden of werken. Gelukkig was het zaterdag en had ik niks meer te doen 🙂

Zondag 06 Maart
Ik was al om zes uur wakker, beetje logisch aangezien ik veel gedut heb de avond ervoor en ook al vroeg in bed lag. Ik durfde nog altijd niet te gaan hardlopen, dus zat ik gewoon al vroeg beneden. Ik hou van een rustige ochtend dus ik vond het wel goed zo hoor. Om negen uur ben ik de deur uit gegaan om de auto door de wasstraat te rijden en ik heb hem uiteraard ook gelijk helemaal van binnen gezogen en gepoetst.  Toen ik thuis was heb ik mij omgekleed en ben ik met Kyra een uur gaan sporten. Goede oefeningen voor mijn heup- en bilspieren gedaan en echt een uur lekker gesport. Daarna gedoucht en weer veel sport gekeken (schaatsen en voetbal) en samen met de kinderen gegeten. Nadat de keuken opgeruimd was, kon ik weer met een ontspannen gevoel op de bank gaan zitten.

Het was een lekker weekend, maar ik heb echt mijn hardlooprondje gemist!

XmelX

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s