Week 11 – 2022

Maandag 14 Maart
Het is fijn om aan een nieuwe werkweek te beginnen als je weet dat je niet hopeloos achter ligt. Ik zeg je, dat doet een mens goed! Werkt ook een stuk prettiger als die druk veel minder is. Dus het was weer een topdag. Een paar collega’s waren wel wat ziekjes dus daar ben ik op veilige afstand van gebleven. Na het werk weer een uur gesport met de mannen en daarna thuis gegeten. Toen Kyra en Semm thuis waren hebben we nog een paar afleveringen van Hell’s Kitchen gekeken. Dit kijken we de laatste tijd wel vaker 🙂

Dinsdag 15 Maart
De twee mannen bleven nogal hoesten vandaag, ik zou er bijna een mondkapje voor gaan dragen 😛 Na het werk stond hardlopen op de planning, maar mijn heup vond dat geen goed idee dus ik heb maar eens wijs geluisterd. Ik heb met de kinderen gegeten en Kyra vertelde over haar heftige dag op stage. Ik vind het altijd heerlijk om tijdens het avondeten met de kinderen te kletsen over hun dag. Dat is ons moment om even af te schakelen en bij te kletsen. Heerlijk! Je hoort zoveel over families die niet eens samen (kunnen) eten elke avond, dat geeft mij echt een gelukkig gevoel. Voor ons is dit vanzelfsprekend.
Ook hebben we dit keer samen afgewassen, dus ik hoefde het eens niet alleen te doen 🙂 Na het eten heb ik nog wat opgeruimd en daarna zijn we op de bank geploft. Heerlijk.

Woensdag 16 Maart
Na het werk ben ik gelijk naar mijn fysiotherapeute gereden en ze heeft mijn heup weer behandeld. Brrr, dat voelt echt irritant! Daarna bij fit4free lang op de fiets gezeten zodat de heup ook weer lekker los is. Veel meer heb ik niet gedaan, want dat voelt na zo’n behandeling toch niet echt lekker. De mannen hebben wel goed getraind en Kyra wordt echt een beest! De gewichten die zij soms tilt, is onwijs. Best gaaf om te zien ook 🙂 Thuis heb ik gekookt, samen met z’n vieren gegeten en nadat alles opgeruimd en iedereen opgefrist was, zijn we met z’n allen bij de tv gaan zitten. Fijn avondje.

Donderdag 17 Maart
Dit was weer de laatste werkdag van de week en die heb ik heel prettig afgerond. Nadat we gegeten hebben en ik de afwas weg gewerkt heb, ben ik langs een paar vriendinnen gegaan die ik al een tijd niet meer gezien had. Het was gezellig! We hebben ook echt lang zitten kletsen en ik eigenlijk wilde ik niet lang gaan, maar ik was pas om kwart over tien thuis! Dat was echt leuk, moet ik vaker doen 🙂
Ik ben wel meteen naar bed gegaan toen ik thuis was.

Vrijdag 18 Maart
Vanmorgen heb ik Mike naar school gebracht en nadat ik de boodschappen had gedaan en mijn ouders weer verblijf had met broodjes, ben ik weer naar een afspraak voor een massage gegaan. Ik heb een maandje geleden een deep tissue massage gekregen en die is zo enorm goed bevallen, dat ik gelijk nog eentje ingepland heb. Het was weer zo intens lekker (en pijnlijk)!!! Maar die jongen weet echt heel goed wat hij doet en ondanks dat er nog heel wat spieren flink vast zaten, deed het toch minder pijn dan de vorige keer. We hebben nog één afspraak gemaakt voor mijn vakantie en daarna zie ik wel weer 🙂
Toen ik thuis kwam heb ik de boel ingeruimd en opgeruimd en ben ik even gaan rusten op de bank. Zo’n massage hakt er behoorlijk in zeg ik je! Mike weer van school opgehaald en samen even de stad in gegaan. Hij had dringend nieuwe broeken nodig en die hadden we in no time gescoord. Thuis hebben we van alles wat er in de ijskast lag

(en wat ik van Toogoodtogo boxen had gekregen) gegeten en ’s avonds heb ik een lekker glas wijn gedronken. Chill modus aan.

Zaterdag 19 Maart
Ik was zoals altijd vroeg wakker en heb lekker rustig aan gedaan. Was rond half tien bij mijn ouders en nadat we even gekletst koffie gedronken hadden, ben ik nog langs de winkel gegaan. De kinderen waren met een tante gaan lunchen, dus dat gaf mij even de tijd om door het huis te rennen. We hadden om vier uur afgesproken bij mijn ouders voor een etentje.

We hadden het “diner” verdeeld in voorgerecht (gemaakt door Mike en mij), hoofdgerecht (gemaakt door Kyra en Semm) en het nagerecht (gemaakt door mijn ouders). Zo hadden we een hele gezellige middag, met ook nog eens heerlijk eten!
Mike en ik hadden meloen met seranoham, een pasta salade en bruchette gemaakt. IMG_20220319_214954 (Klein)
Kyra en Semm hadden biefstuk met zoete aardappelfrietjes en knoflookchampignons.IMG_20220319_214913 (Klein)
En mijn ouders hadden een bastogne ijstaart en een tricolore mouse gemaakt. IMG_20220319_214928 (Klein)We hebben elkaar ook punten gegeven en mijn ouders waren de duidelijke winnaars!! Mijn moeder kan ook echt heel goed toetjes maken ❤ IMG-20220319-WA0000 (Klein)
Heerlijke avond was het en we gaan dit snel nog eens doen, maar dan moeten Mike en ik het hoofdgerecht maken 😛 Dat wordt hilarisch, want bij het voorgerecht wilde Mike gewoon brood met knoflookboter neerzetten hahahahahahaha. To be continued!

Zondag 20 Maart
Sunday-Runday! Ik heb een lekkere run gedaan en had weinig last van mijn heup. IMG_20220320_080906_608 (Klein)Echt fijn! Om half elf ben ik naar een wedstrijd van Semm gaan kijken en mijn ouders waren er ook. Het was best koud, maar heerlijk om live een wedstrijd te kijken. Kan ik echt van genieten. Thuis moest ik wel even opwarmen en dat hebben we met een flinke bel thee gedaan. De rest van de dag heb ik sport gekeken. Wel nog wat eten in elkaar geflanst, maar voor de rest alleen nog maar sport gekeken.
En toen was het weekend weer voorbij.. gaat veel te snel.

De weken worden steeds relaxter, dat werd ook eens tijd 😀

XmelX

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s