Week 12 – 2022

Maandag 21 Maart
Vandaag kreeg ik te horen dat mijn collega een paar dagen uit de running was doordat hij acute gezondheidsproblemen had. Dat is altijd kut om te horen en heb de hele dag aan hem moeten denken. Ik kon mijn werk wel gewoon doen en na het werk ben ik met Mike en mijn vader gaan sporten en heb ik even lekker geknald. Voelde goed. Na het sporten thuis gekookt en tijdens het koken kwam mijn oom nog even langs. Hij heeft wat maten in de tuin opgenomen want hij gaat een overkapping voor mij maken en moet weten hoeveel hout hij moet gaan bestellen. We hebben daarna nog over van alles gepraat en ik ben zo ontzettend blij dat het goed met hem gaat. Het waren een paar heftige jaren en hij begint nu eindelijk weer een beetje te leven 😀 Doet een mens goed!

Dinsdag 22 Maart
Mijn collega was tegen beter weten weer op kantoor, maar gelukkig is hij maar een paar uur gebleven. Hij moet echt wat rustiger aan gaan doen! De rest van de dag hebben mijn baas en ik prima vol gekregen en ik wilde na het werk eigenlijk gaan hardlopen, maar in plaats daarvan ben ik met Mike naar een volleybaltraining gegaan. Hij is ineens gek op die sport en wilde dat wel eens proberen. Na een kwartier zag ik al dat hem dit niet ging worden.

burst

Ik zag dat hij zich een buitenbeentje voelde, nog lang niet op een niveau dat hij zich een beetje kon meten met de rest. Hij heeft zich bedankt bij de trainer en zei tegen mij dat hij totaal niet begreep wat de trainer van hem vroeg tijdens een oefening. Hij moest maar doen wat de rest ook deed en dat werkt bij Mike niet zo makkelijk. Bovendien is hij heel eerlijk: hij wil niet trainen om beter te worden, hij wil gewoon een potje volleyballen! Mike is absoluut geen training-materiaal hahahaha. Maar hij vond het wel jammer want hij blijft het een leuk spel vinden. We hebben nog een film gekeken en rond tien uur lag ik in bed.

Woensdag 23 Maart
Vanmorgen Mike naar school gebracht en daarna gaan werken. Ik ben hem na mijn werk weer meteen gaan ophalen omdat hij zijn vaccinaties moest halen. Twee vaccinaties tegelijk, maar hij gaf geen kik. We zijn daarna naar huis gegaan en hebben geluncht en wat gekletst. Ook heb ik nog even met Mike wat gevolleybald en om drie uur ben ik met Kyra naar de kaakchirurg gegaan, want ze kreeg haar verstandskiezen getrokken.

IMG_20220323_151501 (Klein)

wachten….

Na twee foto’s en een nare behandeling, kwam ze weer naar buiten en had ze de tranen in haar ogen staan. Het had ontzettend veel pijn gedaan, zelfs door de verdoving voelde ze de pijn. Ik heb haar even laten zitten en we zijn erna bij de apotheek de medicijnen gaan halen. Thuis hebben we meteen wat ijs op haar kaak gelegd en ik ben begonnen met koken. Uiteraard kon Kyra niet mee eten en hebben de mannen dus meer frietjes kunnen eten. De rest van de avond hebben we relaxed op de bank gezeten.

Donderdag 24 Maart
De werkdag verliep prima, alles volgens schema. Na het werk ben ik gaan hardlopen en dat is toch een slecht idee op een donderdag. Op die laatste werkdag van de week, ben ik altijd gesloopt. Ik zou volgens schema 60 minuten op rustig tempo moeten lopen, maar na 47 minuten was het echt gedaan. IMG_20220324_185329_674 (Klein)Het was heerlijk om zo leeg te zijn, dat dan weer wel! Na mijn rondje heb ik wat gegeten, gedoucht en daarna ben ik op de bank geploft. Done for today!

Vrijdag 25 Maart
Boodschappen gedaan, broodjes gebracht naar mijn ouders en daarna nog wat taken gedaan! Ook nog langs Sanne gegaan en daarna thuis wat gegeten. Ook even een momentje voor mijzelf gehad en even gezeten met een kopje koffie. Rond half vier kon ik met Kyra weer naar het ziekenhuis, ze kreeg nog een moedervlek weg gehaald. Toen we thuis waren, ben ik gaan koken. Hutspot, boerenkoolstamppot en goulash. Dat krijg je als je een toogoodtogo box haalt 😛 IMG_20220325_164112 (Klein)Na het eten heb ik nog met Mike gevolleybald en nadat ik de afwas weg gewerkt had, ben ik de kinderen naar hun vader gaan brengen. Kyra voelde zich totaal niet lekker, dat kon ik zo zien. Ik hoop dat ze het weekend doorkomt 😦
Toen ik weer thuis was en op de bank zat, sliep ik binnen 5 minuten. Niet normaal! Gelukkig was ik weer wakker voordat Gertie kwam en we hebben gezellig de hele avond bij gekletst.

Zaterdag 26 Maart
Een hele rustige ochtend gehad en vandaag mijn eerste Camini gelopen. Hoe dat was, kun je HIER lezen.
Ik heb daarna nog een paar uur bij mijn ouders in de tuin gezeten en eenmaal thuis heb ik lekker een dutje op de bank gedaan. Gegeten en de rest van de avond voetbal gekeken.
Ik heb er een heerlijke dag van gemaakt!

Zondag 27 Maart
Weer op tijd opgestaan en gaan hardlopen. Ik moest 65 minuten op een rustig tempo rennen en ik ben eens een andere richting op gerend. Ik had ook best een aardig tempo en vond het wel lekker om dit een tijdje aan te houden. Ik had na 65 minuten gewoon een kwart marathon gerend! IMG_20220327_092428_206 (Klein)Man, wat was ik trots op mijzelf. Het ging echt weer lekker en ik hoop dat ik over twee weken net zo goed loop in Rotterdam.
Na het douchen heb ik nog wat gepoetst en daarna ben ik met mam de stad in gewandeld. Koffie gedronken, nog wat geshopt, een wijntje gedronken op het terras en daarna weer naar huis gegaan. Het was een heerlijke middag. Toen de kinderen thuis kwamen, hebben we Formule 1 gekeken. Het werd een gezellige avond.

Lekker weekje was het wel 🙂

XmelX

One thought on “Week 12 – 2022

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s